14

???

преди 4 години

Цачева: Има много ясни инструкции, става въпрос за граждани, които се прибират от Континентален Китай или от Италия, за тях много ясно се провеждат съответните анкети и те се насочват към личните лекари, за да могат да вземат решение за карантина или не.*А който идва от Южна Корея и Иран? А ако човека идва от някъде другаде, но има симптоми, какво го правим? Според "много ясните инструкции", ГЕРБ го пращат да заразява околните.

13

Анонимен

преди 4 години

Солидарност ???? Още малко и самолетните им билети до Китай ще искате солидарно да им плащаме . Нали оревахте орталъка с лошия комунизъм , при такова голямо класово разделение , няма как да има солидарност повече . По вашата логика и богатите да вземат да плащат данъците на бедните от солидарност.

12

Анонимен

преди 4 години

В Европа и Азия(Япония и Южна Корея)на всеки 2000-7000 човека е направен тест,в България съотношението е 115000 един тест!

11

Анонимен

преди 4 години

Болнични вируси паника -темата се измести от корупцията в кабинета Борисов и къщата му в барселона -няма да се учудя и ако някой умре в скоро време само да се замаскира маскарада в правителството -всико е добре измислен план

10

съвсем ли мръднахте

преди 4 години

пратихте футболистите в милано. те получават десетки и стотици хиляди - ние - солидарни да им плащаме болничните........николета лозанова отиде в милано - на ревю в ни едно време..............друг тръгнал на тайландски масаж - народа - солидарен !

9

Глашатай

преди 4 години

Няма Ковид 19 няма Ковид 19 няма Ковид 19 !

8

Анонимен

преди 4 години

Стреснаха се, че ще ги питат къде са парите от НОИ и друга песен запяха.Всеки с елементарни познания по математика може да сметне, че би трябвало да има поне няколко милиарда а те за 400 милиона бяха заревали.

7

анонимен

преди 4 години

Солидарност с някой ходил да Тайланд защото тъй искал? Солидарност да му се плати карантината? Да не би с мен да е солидарен?

6

Ф.С.В.

преди 4 години

Според Сачева непрекъснатото прехвърляне на нови и нови плащания към държавата рано или късно ще отвори темата дали сме готови да имаме по-високи данъци, за да може държавата да поеме тези плащания--ИЛИ ДА ГО ПРЕВЕДЕМ ПО "НАРОДНОМУ" НАРОДА ДА ПЛАЩА НА БОЛНИТЕ -АКО СТАНАТ МНОГО ! ВРЪЩАЙТЕ ПАРИТЕ ОТ САМОЛЕТИТЕ !! ИЗМАМНИЦИ!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Солидарност няма защото едни са богати а други бедни и няма как. България се раздели на класи и едните живеят добре а останалите са както могат. НОИ ще фалира, което значи че и пенсиите ще спрат.

4

@!

преди 4 години

И колко българи пребивават или са пребивавали в Иран, че не се сещам? А в южна корея или япония? Нали разбираш че заради италия е защото е близо и много българи пътуват до там всяка седмица. Китай е далече, но много китайци бягат от там и се насочват към Европа за по-добър живот. Няма японци или корейци, които да емигрират към Европа.

3

Анонимен

преди 4 години

НОИ трябва да се пълни, не да се празни.

2

Анонимен

преди 4 години

НОИ е източен преди много време, дори се чудя как все още съществува.

1

Анонимен

преди 4 години

Пак половинчати мерки,какво правим с хората пребивавали в Корея и Иран,общо взето докато си изясните "инструкциите " държавите с огнища на вируса се увеличат всеки ден!