126

Митев

преди 4 години

Има грешки,има и прошка стига грешките да не са фатални...

125

Анонимен

преди 4 години

На някой направи ли му впечатление че поредното типично българско нещо - баба марта е открадната от комшиите - румънци. Напишете в гугъл на английски - 1 март селебрейшън и ще откриете с изненада най-отгоре че румънците празнуват мартизар, с мартеници като нас и че уж са го наследили от римляните. България се обезличава, ден подир ден и на никой не му пука. Честито!

124

комуняга

преди 4 години

бай Таци моля те да ми простиш за 100 годишното ми управление!

123

Я па я..

преди 4 години

И Я съм член на народо и много мразим тиа кои не са членове

122

Анонимен

преди 4 години

Я па ти..

121

бай Таци

преди 4 години

А някой комyняга нявга прошка да е поискал през живота си?!? Бойко е член на народа и никога не греши и няма за какво да ни иска прошка защото той никога нее бил комунист.Питам и отговор не ща...

120

Я па ти..

преди 4 години

Ако не е бащицата Бате Бойко нема на кой да целуваме ръка и нема да сме щастливи. Народа обича Бате Бойко и ще го поткрепя до край .

119

до 129

преди 4 години

До АнонименХристияни, а не тачат християнските празници!!! Иска се прошка, и се дава прошка, за тези които могат да надвият егото си. Обаче седнали да съдят! Не гледат своите грехове, за чуждите възмездие искат, ама когато мюсюлманите напират, се пишете християни...

118

дедо Ташунко

преди 4 години

Хора вижте гласуването при коментар 111 от мен. Петдесет и двама души искат оставката на Борисов, 10 тролчета и блюдолизци на Бойкоразбойко не я искат. Всичко е ясно.

117

Анонимен

преди 4 години

Верно ли е че е пазил колите на мутрите на паркинга, докато мутрите са яли и пили с компаньонките си?

116

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 122 Не народа, Корнелия иска оставката на Борисов. Стани да седна. А народа гласува за Борисов ,защото работи здраво за държавата.

115

Анонимен

преди 4 години

Сирни заговезни е - искаме и даваме прошка....Този Господ стана - дава прошки или прашка на оная от Барцелона.Комунист гаден!

114

Анонимен

преди 4 години

Да поиска прошка от Сретан :))))

113

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да си изкривя душата идаму дам прошка.Като гражданин искам прошка, че не ми достигат сили, за да мога да се опълча на несправедливостта и страданието, на мизерията и цинизма, който трябвада търпим.Християнски символ на отношение, но ако си християнин, тази прошка да не я искаш и даваш така лесно.Християнинът спазва Божиите заповеди.Първата е -"НЕ КРАДИ!"

112

ББ

преди 4 години

Здраве,плодородие и справедлив живот за всички мои Братя Българи,искам ви и ви давам прошка...простете ми..бъдете здрави... Бог да пази България

111

дедо Ташунко

преди 4 години

Засега една четвърт от гласувалите са за Борисов, 75% са против него, (вижте коментар 112). Има ли още въпроси? Да не забравяме, че тук е бъкано с тролчета на боко тиквата. Какво става с водопровода до Перник, готов ли е вече?

110

Христин

преди 4 години

До ПроСоТоАко с това /коментарите/си изкарвате прехраната.....да сте живи и здрави...

109

ДНК-Вършец

преди 4 години

В създадената остра полит-данъчна обстановака липсва атаманът на ненужните изречения, светлият и единствен роконосец който за да има мир и разбирателство напреко на кокалите изникнали на челото му от 4 звеноводки го наш Роз Блументален фон Кокошкарналиев да си ги изреченията каже по адрес на 6 годишната барцелонска лейди и стремително да убеди Будьони че и да има грешка с определянето на ДНКато да е от съседния обор, шо ако щерката бега като бегач нема начин да е завършила онова даскало Вършец!

108

бай Таци

преди 4 години

А някой комyняга нявга прошка да е поискал през живота си?!?Питам и отговор не ща...

107

-

преди 4 години

Самата невинност - "сбъркал или не направил по-добре"!!!Прошка??????????????????????????????????????Народ който позволява това нещо не е народ а сг ан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!