17

Анонимен

преди 4 години

При Тато немаше Винетки.

16

Анонимен

преди 4 години

Част от коментиращите се чудят защо служителите ходели с коли на работа в този малък град. То ходенето добре с празни джобове, но връщането е проблем. Части разни в яке не се побират. Какво искате да се прибират като въдичари с колело.

15

Емил Странжев

преди 4 години

До сега някой и тези се карат без винетки навсякъде , само ние балъците се плащаме

14

Тото

преди 4 години

Тия лясковчани колите само за преминаване на тия 300 метра ли ги ползват? Не ходят с тях на почивки, по работа в други градове...? Гаранция, че 99% от тях имат винеки и пак не са разбрали кой плаща тол такса. Тъпо племе.

13

Анонимен

преди 4 години

Пак нЕкой върти номерца на тиквата.

12

Анонимен

преди 4 години

Който плаща каквото и да е в този мутроджандарскоджагалски развъдник на непотребници, работи срещу себе си.

11

Минута е много

преди 4 години

До Анонимен 8Тези 27 стотинки на ден не са проблем, проблемът е в малоумието на онези които монтират камери на кило без да мислят.

10

Баровеца-СФ

преди 4 години

Пълни безсмислени утежнения за джоба на работещият човек! Правилното е щом така твърдо и нехуманно се "щави" трудещият се данъкоплатец ,винетните стикери да важат за цялата община в която е регистрирано МПСто! Това е коректност,а другото се сещаме какво е...!

9

Анонимен

преди 4 години

другари кът холандците моля с колело ако обичате

8

az

преди 4 години

За София може едни 50-90км околовръст да е без пари , ама за цяла България за едни 200м не може ? Оттам идва недоволството на хората - едните са по-равни от другите.Има 2 избора : 1. Трябва да се плаща винетка без значение за метри, населено място , без никакви отстъпки за никой.2. Винетка да се плаща само за републиканската мрежа извън общините.Само дето имаме евро пари , данък автомобил , акциз гориво , винетка, тол такса , а резултати насреща никакви

7

Чичо

преди 4 години

Проблема не е в 27-те стотинки,а в постоянното стригане на стадото.Докога.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако шофьор няма пари за 1 винетка...за какво изобщо има кола...? 27 стотинки на ден са за 1 година То бива мизepия в мисленето ,но чак пък толкова е направо е абсурдно...

5

Слънчарски

преди 4 години

Хммм, ама той целият Лясковец на дължина е 2 км. И до завода - още 300 м. Значи дори и най-отдалеченият човек ще върви най-много 3 км. Мързела е голяма работа. Освен това те никъде ли не ходят през цялата година? Само в Лясковец ли кибичат? Поне до Горна Оряховица би трябвало да отиват от време на време, а за там се иска винетка.

4

въпрос

преди 4 години

до 3 : от къде имаш информация за тия проценти, или ти си от умните и красивите?

3

До 1

преди 4 години

Хапчета,хапчетата не забравяй!

2

Анонимен

преди 4 години

да ползват колело или пеша, за 300 м правите повече беля, борим се за намаляване на парниковите емисии.

1

Анонимен

преди 4 години

Андрешко си е Андрешко. Не искаме да плащаме данъци, винетки, и нищо да не плащаме. Искаме обаче високи пенсии, високи заплати, евтини стоки, евтин бензин, абе ако може и без пари. С такова мислене такъв живот. Апропо годишната винетка струва 27 стотинки на ден. Това ако не е простотия кое е .