14

Анонимен

преди 4 години

Как може да действа събира много пари и ги дава на кръга от фирми на управляващите да ги освоят!

13

Тоско

преди 4 години

Всичките тия любовници, имоти, коли, басейни т.н. иска пара. Вие да не си мислите, че им е лесно да се поддържа такъв начин на живот. Лесно ви е на вас с 600-800 лв заплата, ами тоя с любовницата, вилите , чисто новите джипове как да я карат? Само на 6-7 хил лв заплата не върви, така че влезте малко в положение не сте единствените с нужди!

12

аз

преди 4 години

накрая да не се окаже ,че от винетките са събирали повече пари отколкото сега от тол таксите. То с толкова персонал за тая мегаагенция парите ще отидат само за заплати

11

ЕС

преди 4 години

*** все още не може да проумее, че за да живее в бяла държава трябва ДА СИ ПЛАЩА.Ако има достоверна информация че "му крадат парите" от данъци, такси и осигуровки, да подаде сигнал на съответните органи. Философстването от дивана и пред клавиатурата нищо не води.

10

Анонимен

преди 4 години

ненаядоха се

9

До 7

преди 4 години

Др. терорист , искате да се избият богатите, а защо избихте лекари, учители и свещеници след 9.09.1944г . Отговора е защото сте психари и мразите целия свят.

8

HeinrichHimmler

преди 4 години

Винетки, тол такси, проекти за милиарди съфинансирани от ЕС - резултатът все същия - некачествен асфалт и третокласно изпълнение на пътищата, които до 2 месеца са по-зле отколкото 20-годишния светлосив асфалт от комунистическо време, по което не се плащаха никакви такси за ползване на републикаснкта пътна мрежа. Какво излиза: плащаме за едно и също нещо няколко пъти чрез данъци и всевъзможни такси, а насреща получаваме още по-ниско качество на пътя. Троловете на ГЕРБ могат да умрат заедно с боко

7

ДО 5 И 6

преди 4 години

ФАШИЧЕТА ДОБРЕ СМЕ А ВИЕ ?ДА БОГАТИТЕ В ЛАГЕРИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ ЗА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО НАРОДА АКО НЕ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗБИТИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И РАВЕН СТАРТ С ИСТРАДАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ФАШИСТКА ПАСМИНА СТРАХЛИВА АНТИБЪЛГАРСКА.ТОВА Е ИСТИНАТА ДРУГАТА ИСТИНА Е ВАШАТА ДА ПОРОБИТЕ НАРОДА И ДА ГО МАЧКАТЕ ЗА ДА СИ ПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ.КОМУНИЗЪМ ДО ДУПКА РОБОВЛАДЕЛЦИ БЪЛГАРОФОБСКИ .

6

Анонимен

преди 4 години

До ТЪРПЯЩО СТАДОДобре ли сте ?

5

Анонимен

преди 4 години

Като четеш глупавите и неуки мисли на червения *** ти става ясно , защо сме на този хал. Целия акъл на комунистите или социалисти им стигна да избият богатите и образовани хора след 9.09.1944 г. и да сложат овчаря Тодор Живков ца цар. Резултата го виждаме всички.

4

Анонимен

преди 4 години

Към днешна дата камионите с ГПС все още нямат подписани договори. Тоест, може да се работи или с маршрутна карта или с двугодишен договор за ОБУ. Пълен провал и липса на организация. Цялата тол система е създадена да се прибират едни пари. Номер 2 е много прав...

3

ТЪРПЯЩО СТАДО

преди 4 години

РЕУЛТАТ РАБИТИ ПЪТИЩА И ПЛАЩАТЕ ЗА ТЯХ ПО ВРЕМЕТО НА ДР.ТОДОР ЖИВКОВ ХУБАВИ ПЪТИЩА И БЕЗПЛАТНИ Е КОЕ Е ПО ДОБРЕ ГНИЛИЯ КАПИТЪЛИЗЪМ ИЛИ СМЕТЛИЯ КОМУНИЗЪМ?ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ.

2

Хаха

преди 4 години

Свиха обхвата до 3000 километра. Сега камионите ще бичат по второкласни и третокласни пътища без пари. Очаквайте изпогазени бабички по сел а и паланки

1

Анонимен

преди 4 години

ура, ще има милиони за лапкане на шайката... а балъците да плащат! трябва нова къща, че тази в Барселона даде фира.