185

100%TURK

преди 4 години

Неумолими да законите на природата.

184

Бай Хой

преди 4 години

От глупоста на САЩ и алчноста за нефт се стигна дотук откакто НАТОТО с Америка дестабилизираха БЛИЗКИЯ ИЗТОК хората тръгнаха да търсят нов живот те нямат вина то в Мутроландия без война българите се изнизаха като плъхове вместо да се търси начин да.се подобри живота в България след 89 година се надявахме на по добро а то става все по зле и видимо добро не ни чака

183

Анонимен

преди 4 години

Да ги борят с корона вирус, да събират телесни течности от болни и да ги пръскат с нея.

182

Анонимен

преди 4 години

Да се направи референдум,да ги пуснем или не---глас народен ,глас Божии. След това пълна мобилизация от 17до 65г и в готовност за всичко..омръзна ми от псевдопатриоти ей така се действа и България и Гърция заедно с подкрепа на ЕС и др съседни държави може. Да издържи всякакво нежелано нахлуване....

181

Абе Дани

преди 4 години

Турция кой я кара да ги приема на нейна територия и да ги извозва на гръцката граница,ами Гърция ,ако започне да ги отстрелва .Това си е чисто нападение на друга държава,ами то утре 3 милиона всякакви сирийци и афгани могат да си решат да се заселят в Северна България и понеже нашия Шеф го е страхът от Хага да ги пусне и оземли .когато си най отгоре трябва и за Хага да си готов иначе и това няма да остане от Бг.

180

Дани

преди 4 години

А защо Турция да е длъжна сама да храни 4 милиона мигранти и бежанци? Те искат в Европа. Защо със собствени средства и за сметка на своите граждани да ги храни Турция. Като толкова иска да ги държи на страна Европа поне да плаща. Къде къде по-богати държави не искат такива мигранти. САЩ строи стена с Мексико, а Турция като световна майка Тереза. Хайде, които каза добре дошли да е така добър да отвори врати, или ако е размислил да плаща поне!

179

Наблюдател

преди 4 години

Башибозуците идат.

178

Анонимен

преди 4 години

80% като ги гледам са млади мъже бягащи не от войната , а от военна служба. Страх ги е да се бият за родината си, дезартьори ,подобен материал няма място в Европа

177

до 198

преди 4 години

Те нека останат,но не знам как ще оцелеят.Всеки българин работи 7 месеца за да може да оцелее 5.За един бушмен има само 2 изисквания-да бяга бързо и да стреля точно.За българин изискванията са много повече.В западна Европа има по добра социална система и там оцеляването е възможно.Тук много трудно оцеляваме и ние дето и прародителите ни са живели тук и от тях по нещо сме наследили-имущество и умения за оцеляване!Оцеляването в България е сложно и не е за всеки!

176

Хасан

преди 4 години

А няма ли желаещи да останат в bulgaristana? За да се увеличи населението ни че сме малко на брой!!

175

Анонимен

преди 4 години

Откак я има България все е така и все някой не му арадисва и гледа да ни навреди.Лош беше социализма, и бяхме 9 милиона, а сега от тази хубава турско-американска демокрация я са останали 6, я не.Числото е барабар с маалите и анадолските потурнаци.

174

Питам

преди 4 години

До Анонимен 197 А но руснаците да вярваме ли ?

173

ЮАР

преди 4 години

Точно щот сме зле никой не ще тука.А тия които сега са добре след мигрантите ще станат зле.Парадокс.Имаше страхотен режим в ЮАР навремето по всеки престъпник се стреляше на месо.Запада го заклейми не било хуманно.Само че запада почна да запада яко от толкова "хуманизъм".

172

Shark

преди 4 години

До 203. Да да, ще идат Русия, ама там не са толерасти като еврогеовете. Там ще им се наложи да спазват техните закони, ако не бой или изчезнал завинаги. Руснака не се церемони с разни нааавлеци. На полицията в германия беше забранено да стрелят и до използват сила срещу тях, това не може да се случи в Русия. Ето затова няма да отидат там! Не защото не искат!

171

Анонимен

преди 4 години

ЕрдохОя си прави каквото си иска и няма кой да му издърпа ушите. Като на Садамчо и на Кадафито...

170

Нормално луд

преди 4 години

Да се радваме, че при нас не идват емигранти и няма епидемия. И времето е нормално. А иначе все ще има кой да мрънка и да мрази.

169

Анонимен

преди 4 години

ако някой мигрант се опита да мине българската граница му се смеят, че е сбъркал държавата и е отишъл в неправилната държава. вирусите ни заобикалят, толкова сме зле

168

обиктив

преди 4 години

Тази имигрантска вълна е свързана с келепирския турски трафик на хора, а не с войната в Сирия. Според Ройтерс това са пакистанци, иранци, иракчани, мароканци.От снимката на АФП се вижда, че 90 на сто са млади мъже. Защо никой не публикува у нас тази снимка?

167

Анонимен

преди 4 години

африканци и азиатци. ...сирийци няма,па и кой ще ги пусне с тая зараза

166

Анонимен

преди 4 години

Тия пък! Защо напират да ходят в Европа???Ами че Европа е загиваща, обедняваща, управлява се от дяволи...Да ходят да емигрират в Русия! Там е просперитет, щастие, усмихнат премъдър управник сипе любов, благоденствие и щастие върху поданиците.