66

Анонимен

преди 4 години

Най-тъъъппите от 80% решиха, че В.В.Путин трябва да организира разстрела на Немцов до Кремъл! Ами той да не е с вашето IQ? Спокойно някоя прости-тутка можеше да го удуши с връзката му в хотел. Той си падаше по сладкия живот, жидьонок перекрашенный!

65

Еди кой си

преди 4 години

Немцов е един истински *** и си заслужи смъртта. През 90 те години благодарение на неговото старание и манипулация, стотици хиляди обикновенни руснаци, умряха благодарение на този престъпник, крадец и предател. Всеки си получава заслуженото, рано или късно, а това, че някакви 10 000 са направили митинг в памет на един убиец и предател е много тъжно. Руските власти се отнасят много меко с последователите на ***.

64

Анонимен

преди 4 години

Името му е било неправилно! Немцов а не Русский.

63

Анонимен

преди 4 години

Е, ще протестират, ще протестират, пък ще им мине.

62

Анонимен

преди 4 години

Не ги е срам, да правят напук на великия кормчия Владо Путин.

61

Анонимен

преди 4 години

пъкленият план на Немцов е бил да превърне малките евреи в дойчладчета. така де Дядъ Дучеланд!

60

Анонимен

преди 4 години

гадните ръководители на Ябълко изкараха по улиците собственните си *** за да бъдат нещастните наивници евидирани от полицията за някакви последственни действия и за да останат именно те- ПолитБюрото на Ябълко са в шоколада, които чоплят семки като опозиция- какво се пъчат с 1000 или 5000 демонстранти когато в Москва живеят над два мильона

59

Анонимен

преди 4 години

Немцов е евреин изгаврил се с Холокоста взимайки за самопрекръстено фамилно име НЕМЦОВ, това нито е Немци ОФФ, нито Уф. Това е Их бин ейне дойче геноссе от Ана*лнатаПърдния Затник юбер алес унд затник махст фрайодете сега му се слагайте на тав шамандура НемцовНациоф или Адолфинософ се тая-тоя предаде евреите

58

Фобите треа фобират

преди 4 години

Боря фон Германзуг е от кохортата на Бора Водказуф Елисейският. Е те теа кохорта се излигави със всички славяни и срина несамо съюзните им републики, но и самата Русия. Я ски приБЛАТОийските републикета? Украина и под. навсякъде ако не лаят против руснаците няма да им доставят от странство гас по 400/м3. Онзи ден гледахме в телевизора на Украина немогат да използват руски детектори на Кратуновируса защото били произведену в Русия и как даже жени замеряха с камъни рейсове с хора за карантина

57

Анонимен

преди 4 години

За да може да се каже "Москва отбеляза 5 години от убийството на опозиционера" трябва най-малкото да има решение на Московската градска Дума и постановление на кмета на Москва Сергей Собянин.

56

ХАХАХА

преди 4 години

Русофил=българофоб!

55

ХИЛЯДИТЕ

преди 4 години

ВСИЧКИ ОТ ПРОТЕСТА ЗАПАС ЗА ДВЕ ГОДИНИ ,АМЕРИКАСНКИТЕ УЖ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ СИЛИ РАЗКЪСВАТ СТРАНАТА ОТ ВЪТРЕ АКО НЕ СЕ ОСЕТИ СКОРО ПУТИН ЩЕ СМАЧКАТ РУСИЯ ОТ ВЪТРЕ.

54

мнеее

преди 4 години

Не позна.

53

мдаа

преди 4 години

Така става когато гестаповци като *** стават държавни ръководители.

52

ХАХАХА

преди 4 години

До Немцов, францов,Нали?Не са си продали задниците на руснаците като нас!Подяволите,та те имат няколко откровенно руски партии в парламента ни!!!!

51

Анонимен

преди 4 години

А, хиляди...Да не са милиарди? Я пак проверете, че малко ми се струват за такъв световен гений на мисълта.

50

Анонимен

преди 4 години

Гледах шествието по телевизията. Много от участниците не знаеха какво пише на техните лозунги. Тези пък, които протестираха против поправките в конституцията, не знаеха нито една от тях. Накрая някой беше захвърлил портрета на Борис Немцов.Та такива ми ти работи.

49

Waffen SS

преди 4 години

АНЕКДОТ::Ангела Меркел и Путин са официална среща.Меркел заявява:"Я против проведения парада 9 мая в Крыму",на което Путин отговаря " Хотите в Берлине"

48

Анонимен

преди 4 години

"Отново ще отворят сибирските лагери"====================Може и да отворят, но няма да са на старите места. Вижте например Тюмень. Традиционно сибирско място за заточеници. Сега Тюмень е прекрасен град с милионно население, благоустроени жилищни райони, инфраструктура, транспортни възли, летища, детски градини, училища, университети, болници, молове, спортни зали и комплекси.Ако ще отворят сибирските лагери, да ги локализират по протежението на Руския Северен Морски път и тунела към Сахалин.

47

Waffen SS

преди 4 години

Кресливите,но в замяна на това безпомощни гласчета срещу Путин,само подчертават тяхната слабост и незначителност.Колкото и да им е тъжно на "демократичните неолибералисти",Путин се очерта като незаобиколим фактор в световната политика и накара всички да се съобразяват с мнението на Русия