9

Анонимен

преди 4 години

До западняк европеецМного смешен ник си си измислил! Измислил? Ами корена на тази дума идва от "мисъл", а на теб не ти е присъщо мисленето!Руснаци идват и ще идват у нас, ще живеят, ще купуват имоти. Както разни други чужденци. И ще се ползват от обичта и уважението на огромното количество българи!Там ни обичат, не ни считат за второ категория хора, както факаните западняци! Проясни ли ти се или трябва малко по-така?

8

западняк европеец

преди 4 години

Руснаците какви ги дирят в България? Добре че не е умрял че после трябваше и пари за погребението да му плащаме.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Тези руснаци са мъжки момчета и си падат малко екстремали.Преди години срещнах един под вдп. Скакавица, пъплеше нагоре, към палатката си. Оказа се голям учен - матеметик-вероятностник, който помолил колегите си от БАН да му организират такава почивка. И те го пратили на Урдини езера. Каза, че така приятно не е прекарвал никога! А е видял много, даже Австралия. Красотата на нашите планини пленява! И даже урдините мечки не са в състояние да го откажат!

6

Анонимен

преди 4 години

Руснак и швейцарец ги затрупала лавина, ама като този виждали какво става навън.Първо идва сенбернар с манерка коняк на шията.Швейцарецът: "Ето, идва най-добрият приятел на човека!"Руснакът: "И куче го носи на шията си!"Баят виц, ама приятен!Нашичкият наистина е имал голям късмет!

5

Анонимен

преди 4 години

Тези руснаци не щат да умират изобщо, само водката ги мори преждевременно.

4

Анонимен

преди 4 години

До БоркоборисаЗатрупания е руснак. Много си лек, заклевам се. Четете, бе!

3

Боркобориса

преди 4 години

Ужас. Сега ще му дадат болнични.

2

Чебурашка

преди 4 години

Имал е късмет. Но почти всяка година там има смъртни случаи на дебели глави, които карат по забранени трасета.

1

Анонимен

преди 4 години

"Оказало се, че не е получил никакви наранявания, но бил страшно изплашен, трудно намирал думи да говори."сигурно ли е, че това е причината да не може да говори...проверихте ли с дрегер?!?