115

баба мара

преди 4 години

с танкове гониш кюрдите от сирия и ирак събираш ги насила в бежанските лагерив турция и започваш да изнудваш Европа за пари тя се опъва и султанът пуска бежанците не към сирия а към гърция сега пък иска русия да остави асад сам срещусултана ама не е познал сметките тепърва ще се плащат за сваления самолет иубития посланик

114

Анонимен

преди 4 години

питаш кой започна войната.Погледни оръжията във всички репортажи.АК47. Сомалиа, Нигериа, всички страни използват АК47.Дори и мафиотите в Америка

113

Европеец

преди 4 години

Хайде... връщай милиардите дето ти дадоха за да ги храниш и ги пускай. Аман от голямата ти уста и безкрайни претенции. Ние ще му мислим. На *** заложници няма да бъдем. .... а и договорите ти с Европейския съюз да се анулират . Търгувай с Африка ... или Саудитска арабия или с Тамбукту... ти ще си избереш.

112

Анонимен

преди 4 години

Защо просто да не ги убият тези мигранти? Няма човек, няма проблем. Те са пък от втори сорт. И никой няма да ги търси.

111

Анонимен

преди 4 години

18000 на границата. Турската лира пада. Ако иска да прати 1800000.

110

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ЕРДО Е ПРАВ !НЕ МОЖЕ ТИЯ 4-МЛН. СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ , ДА ГИ ХРАНИ ТУРЦИЯ ...ЗА ДА ОСИГУРЯВА СПОКОЙСТВИЕ НА АСАДА И ПУТИН В .....СИРИЙСКИЯ РАЙ! ТОВА --ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ!ЗА ЖАЛОСТ ЕРДО СЕ ОКАЗА ДОСТА НАИВЕН , ЗА ДА ВЕРВА НА ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА РУСКИТЕ ПИЯНДУРНИЦИ...!ЕРДО--ПРОСТО НЕ ПОЗНАВА "РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ" И КГБ!ЖАЛКО ЗА МЛАДИТЕ ВОЙНИЧЕТА ОТ ТУРЦИЯ!ЖАЛКО ЗА СЕМЕЙСТВАТА ИМ!

109

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 109Путин ли хвърли в гражданска война Сирия и Либия - или живoтното обонго?

108

БПФ

преди 4 години

Тоя рeзак еър доган явно още не проумява, че не може да дава заповеди на Путин, но напротив: ще прави това, което Вовата му каже и няма никакъв избор. В случая той е агресор - защото неговите войски са на територията на една чужда суверенна държава: Сирия - а сирийски войски на турска територия не знам да има. Еър доган да си спомни как само 3-4 месеца след като свалиха руски самолет, той бе принуден като червей да пълзи пред Путин и да го моли за милост... за да не му се налага пак да пълзи.

107

Анонимен

преди 4 години

Той ги докара там понеже е кръгла нула и като военен и като политик. Сега шантажира.Ай сиктир.

106

Бай Х

преди 4 години

Пускай главорезите Ердоган. Да му мислят европейците и българите. Малко и те да сънуват кошмари.

105

Анонимен

преди 4 години

вчера турците плашеха,ама днес като гледам на плач и молба са го избили вече...още малко и съвсем ще клекнат и пък и лятото идва май пак ще има празни хотели...______Ако знаеш хотелиерите колко обичат стиснатите руснаци:)Дреме им за руски скъсани портмонета

104

АнонимеН

преди 4 години

До ИваВ ТУРЦИЯ ВОЙНА НЯМА АМА В СИРИЯ ИМА!!!ВИНОВНИКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В СИРИЯ Е САМО ЕДИН И ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО ОКУПИРА СИРИЯ И ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА ДА ИМ ЗАГРАБИ ЗЕМЯТА!

103

Ива

преди 4 години

НЕ СА "бежанци" - в ТУРЦИЯ няма война... международното право казва кой е "бежанец"Това са инвазатори - биомаса използване като оръжие да дестабилизира Европа

102

АнонимеН

преди 4 години

ПУТИНОНАЛОЖНИЦАТА Е ДЛЪЖНА ДА ЗАДОВОЛЯВА СУЛТАНА СИ ЕРДОГАН!

101

Анонимен

преди 4 години

До Гневен"СИРИЯ е суверенна държава"Турската краваро-ционистка наглост няма край. В момента САЩисаните използват турците срещу Русия защото усетиха, че ердоган е нестабилен идиoтин и рано или късно ще се скара с Русия както се скара с всички свои съседи. Нов Хитлер. САЩисаните си казаха: защо да го убиваме, нека го оставим да беснее, така съседите на Турция и най-вече Русия ще обират негативите. Ще пуснат бежанци към Европа, ще я дестабилизират. ПЪРФЕКТ! Еврейчетата и те потриват ръчички.

100

Анонимен

преди 4 години

до 113Ти и военни тайни ли знаеш, значи щом ти ги знаеш толко са и тайни! Знаеш и оборудването и моделите! От къде ги знаеш, сигурно боговете ти говорят? Какви хубави хапчета има много помагат и нямат странични действия ОПИТАЙ ГИ така само се измъчваш!

99

ттттт

преди 4 години

Стига с тоя Путин, той не е виновен, че Ердоган навлиза в Сирия и Либия все едно си е у тях! Ако никой не навлиза в Сирия няма да има мигранти, освен това повечето мигранти са от Афганистан, Пакистан, Сомалия, Гана, Еритреа и за тях ли е виновен Путин??? Сирия и Русия са приятелски държави, както и с Иран, а Запада ги напада чрез терористи наричащи ги опозиция! Нашата опозиция БСП така ли напада диктатора Борисов, а? Това ли е опозиция ???

98

Гневен

преди 4 години

До Баш ТурчинаАко си забравил,да напомня,че СИРИЯ е суверенна държава.Идлиб е територия в суверенна СИРИЯ.Какво търси армиятя и бойната техника на Турция там?!Башар Асад е законно избрания президент на страната.Като такъв е в пълното си право да изчисти РОДИНАТА си от ислямските главорези,които избиха много хора от собствените си единоверци.Избиха и хиляди християни,разрушиха хилядолетни паметници от световната история.

97

Анонимен

преди 4 години

вчера турците плашеха,ама днес като гледам на плач и молба са го избили вече...още малко и съвсем ще клекнат и пък и лятото идва май пак ще има празни хотели...

96

Анонимен

преди 4 години

Нали това иска Путин. Европа да бъде залята от мигранти.