247

1

преди 4 години

До Йонка,а ти йонке,не пишеш ли едно и също за твоя бойко.

246

До Йонка

преди 4 години

Я стига! Креативни да бъдем значи! Да търпим гей-паради, да хрантутим араби, да дундуркаме роми - а те да не работят и да живеят на наш гръб. Като искаш да си креативна гледай си влюбено Бойко, той ти е по вкуса и като държане и като култура и ако искаш си вземи 10 араби у вас да си ги отглеждаш, но у вас - ние България не даваме.

245

Йонка

преди 4 години

Бъдете креативни, платени драскачи.. Пишете едно и също, от претопля е, манджата ви вкусна. А нормалните хора винаги ще подкрепят Премиера на република България, Бойко Борисов !

244

Българин

преди 4 години

Жал му било за бежанците. Че какви бежанци са това. Млади яки мъже ислямисти и тук таме някоя ханъма с чаветата. А за нашите пенсионери с 200 лв. пенсия не ти е жал. За болните деца пари събираме постоянно. Стига лицемерие.Турция нахлу в Сирия - да си сърба попарата. Не сме й длъжни. А на границата - с оръжие срещу незаконно нахлуващите! Що не бягат към арабските страни, там и езикът и обичаите и възгледите са им близки.Така сме ги пуснали през 14-ти век и после 5 века робство. Вън до един!

243

КЪЩА В БАРЦА

преди 4 години

И МИС БИКИНИ

242

Слугата си остава

преди 4 години

Слуга.Вземи да прочетеш Видрица.1829 след Руско-Турската война, именно Дибич Забалкански иска независимост за България. Натоварва единствената легитимна църковна власт - Гръцката да организира допитване в Българските общини. Гръцките духовници са саботирали допитването. Изобщо никой не е разбрал за него. Това е, а подлец като теб винаги ще си остане подлец.

241

роб на влаЗта

преди 4 години

Границата служи да покаже че на който иска да я премине и не е искан получава куршум а не помощи и жилище .Каква дипломация -тя е за страхливци и слабаци.

240

Втрещен

преди 4 години

Тоя пипон не гледа ли новини ?! Снощи, изтръпналия от Зимбабве ли, от Судан ли си го каза в пряк текст: "Не искам в България, не искам и да чувам за там. Искам в Европа". Смятай докъде сме я докарали като Афганистанци и африканци не искат и да си помислят за територията ни!

239

Бай Миле

преди 4 години

Другарю Борисов, така е-никой не иска да минава даже през вашата територия, че може да го запрете и да остане известно време.После да плаща рекет, за да излиза навън към ЕС.Територията Ви е по-зле от там, от където идват и бягат!Тези хора имат разум и не виждат смисъл да си хабят усилията с мафията,която само ги чака в БГ.Няма други ***, които да стоят в страната Ви, без никакви доходи/това 300Е на месец заплата и 120Евро пенсия/ сигурно не дават и в затворите и трудовите лагери на Запад.

238

Дедо поп

преди 4 години

До 248И за какво да го подкрепим - та да краде още повече?Още повече, че за нас не е направил нищо - но за себе си - ухаааа!Да не говорим, че и правнуците ни ще плащат бакиите му!

237

Анонимен

преди 4 години

Българи, защо не подкрепяме човек, който в случая се опитва да работи за нас?

236

Анонимен

преди 4 години

Върни откраднатите милиарди, мутро и тогава ще преценим дали да ти простим

235

Гарван Гарванов

преди 4 години

Поредния опит на банкянския дипломат, да отклонява общественото мнение от важните за българите теми - бедността, обезлюдяването, корупцията, престъпността. Защо ли не е така активен, а ?

234

Анонимен

преди 4 години

Не знам,ама при Костов се чуствувахме по -цивилизовано.Сега голяма просто тия,ва.Сякаш сме пред вратите на ада.И то не толкова заради материално,но заради душевно затъпяване-алчност,калинкщина,ненормално говорене...

233

Анонимен

преди 4 години

Откога на свалените *** му викат дипломация?

232

При Костов

преди 4 години

Преди като Костов беше на власт българите бяхме така към Европа ,Борисов е единствения дръпнал държавата напред не забравяйте мизерията при Иван Костов

231

ОНЗИ

преди 4 години

Господин ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРИЯ се РАЗПАДА - ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОТЪРСЯТ ОБЯСНЕНИЯ ОТ МНОГО ХОРА И ТОЗИ НА СНИМКАТА ТРЯБВА ДА Е ПЪРВИ !!!! Направете място в ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР - оня вицепримиер с голата глава от Габрово - метач на коридорите в ЦСЗ - ТОЙ ЗА ДРУГО НЕ СТАВА !?!?!?

230

Анонимен

преди 4 години

Ако "нашите" граници вече не са граници, какво е значението, че си спрял някого с "дипломация"? Ердоган не иска да замърсява земите си с други.

229

Анонимен

преди 4 години

Вчера гусин Юлий,при това Москоф,говореше по Евроком ,че руснаците от нищо не са ни освободили,защото не е имало робство.Тоя чел ли е нещо за кръвния данък или трябва показно да му вземат внучето за еничарин/защото за дете е изпуснал срока/,за да разбере за какво иде реч.

228

КРОКОДИЛ

преди 4 години

РАКОВСКИ И ЗАХАРИ СТОЯНОВ СА АНТИ КОМУНИСТИ БЕ. КАКВО ПО - БЛИЗКО ДО РУСИЯ. НЕ СТЕ ЧЕЛИ ЗАБРАНЕНАТА ИМ КНИЖКА ЗА РУСИЯ.