17

Анонимен

преди 4 години

Не мога да ги разбера тия хора които стоят на платното и разчитат на другите да ги пазят!

16

Анонимен

преди 4 години

От другаде прочетох, че маршерутката и голфа са спрели вдясно, на банкета, а ситроена си е спрял насред лентата, без аварийни светлини и без триъгълник преди това. И рейса ги е помел заедно с колата. Ако е така, не виждам за какво ще го съдят водача.

15

Анонимен

преди 4 години

Както спомена един колега, в клипчетата из нет-а се вижда колко са неадекватни шофьорите при подобни случки.

14

Анонимен

преди 4 години

Хващат се за гушите за това кой ще плати, а маршрутката се измъква.

13

Алооо!

преди 4 години

В правилника пише, щофьора е длъжен да се движи с такава скорост, че при нужда да може да спре без последствия. Като е видял, че на пътя става нещо и хора се суетят, е бил длъжен да намали скороста и да мине с повишено внимание. Ще го пуснат не защото е невинен, а защото Боко е по.длога на Ердоган!

12

Анонимен

преди 4 години

Вярно, и шофьора на автобуса е виновен ,но и шофьорите от другите автомобили. Ограничението на целия участък от Бургас до Созопол е 80 километра в час. 100% и двамата водачи са изпреварвали със скорост над ограничението.

11

Анонимен

преди 4 години

Тия с птп едва ли са сложили триъгълник или са носили светлоотразителни жилетки. Типични баш майстори - тарикати на дребно. Но са шарили из платното по тъмно, с тъмни дрехи разбира се.От друга страна с тия електронни тахографи си еб..ло мамата при профи транспорта. Гонят си шофьорите часовете, което ги принуждава да натискат брутално. И буквално разчитат на реакция в последната секунда.И така шофьора най-вероятно ще го оправдаят. На бас, че и той е български гражданин.

10

Гунчо

преди 4 години

Тия "***"карат като бесни.Карам си нощем с 90-100....настига ме резашки автобус...пуска нарочно дълги и ме изпреварва поне със 140.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5 Не що за кьорав трябва да си, а що за *** и слабОумен трябва да си, за да не съобразиш и да не намалиш предпазливо. Видя ли турска регистрация, бягам като от чумаво.

8

Ало МВР-Бургас,

преди 4 години

защо ми правите номерца, защо се заловили турчина, сега какво да го правя? Утре имам среща с Ердоган, как да му кажа арестувахме ваш човек? Той ще иска да го пусна, и аз трябва да изпълня искането му, иначе ще ми прати една орда афганистанци, ще орежат мрежата и какво да ги правя? Какво искате, да ви оправя веднага или след обяд? Сега отивате и пускате аму.джата, иначе ще ви оправя много бързо. За двама българи ми обърквате дослука с Ердоган, хайде действайте - Б.Б.!

7

Анонимен

преди 4 години

Ситроена е бил спрян в лявата лента. Така пише в друг Саит.

6

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно кога е станала втората катастрофа. Може точно тогава загиналите да са излязли от автомобила си, за да не стоят на платното.

5

Анонимен

преди 4 години

Що за кьорав трябва да си, за да не видиш три коли спрели заради ПТП?

4

Анонимен

преди 4 години

Гледайте руските клипове с катастрофи Там има много такива случаи на прегазени хора които се суетят около катастрофиралите си коли Веднага в такава ситуация хората трябва да се изтеглят от платното и ако може да сложат триъгълник далеч преди местото От тия клипове с катастрофи човек може да научи много неща , за да не пострада Те за това се качват а не за кеф на гледащите

3

ТХ

преди 4 години

От добричко са майстори шофьори, бързи и яростни, особено от село Къпиново.

2

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно са били на платното Няма как автобусът да кара в банкета и да ги прегази Обикновено в такива ситуации водачите на катастрофирали коли не внимават , ходят по платното паникьосани , оглеждат ударените коли и е много вероятно да бъдат прегазени от други коли

1

Фащаме- пущаме ...

преди 4 години

Ще го пуснат да си ходи както пуснаха всички предишни турски пишман-шофьори блъскали и убивали български граждани . Държава сме само на документи ... и "да има нещо на картите" за да не стои празно петно.