21

Янек

преди 4 години

Има ли заразени поляци, финландци, шведи? Сигурно има, но не се разболяват, защото мъжете са с добър промил в кръвта. Като чуя за първия тежко болен поляк на около 40г, тогава ще почна да се притеснявам и аз.

20

За ракията

преди 4 години

Още преди 3-4 седмици един бг лекар изказа предположение, че АDH ензимите, които организмът произвежда за разграждането на алкохола, унищожават коронавируса. Не само директния контакт на алкохола в гърлото убива микробите, ни и метаболизма му.

19

ЗАТВОРЕТЕ ДУНАВ МОСТ

преди 4 години

ЗАТВОРЕТЕ ДУНАВ МОСТ !!!! ТОВА Е НАЙ ЕФЕКТИВНАТА МЯРКА !!!! ОТТАМ ВЛИЗА ЗАРАЗАТА В БЪЛГАРИЯ !!!!

18

до 18

преди 4 години

ако още не си разбрал въпросният кореец е шефа на щаба къц правителството за борба с корона вируса, но прав си - това не доказва, че се е самоубил заради работата си, сигурно е ат лечун проблем!

17

House M.D.

преди 4 години

А тази мерки имат ли сертификат от НИМ.

16

Анонимен

преди 4 години

Ало, англичанина с корейските новини: корееца може да е имал дългове или акции на фалирали фирми, а може и жената да е нещо казала. Какво общо има тази твойта новина с вирусите???

15

Анонимен

преди 4 години

Италианците май не са постъпили правилно и са закарали някой болен в болницата при другите белодробни пациенти. Затова имат толкова жертви га стари и болни хора. Немците казаха, да си стоят в къщи всички, които мислят че имат симптоми и да се обадят на доктора по телефона.

14

Анонимен

преди 4 години

Не само го говоря, но мога да чета и пиша на още 2 езика освен Български. Стига си паникьосвал хората с тези фалшиви новини!

13

до 13

преди 4 години

ако говориш Английски, което ме съмнява, скача от моста Dongjak на река Han, може сам да си потърсиш и прочетеш новината - при това, въпросното лице, е този който е ръководител на кризисният щаб за борба с вируса!

12

Анонимен

преди 4 години

Последвай корееца и не разпространявай фалшиви новини. Вземи се скрий като червяк някъде.

11

за Корея

преди 4 години

ако още не сте чули след Правителствена Среща в Корея, на която последното става ясно, един от министрите им се самоуби - директно след срещата отиде и скочи от мост. В България има ли хора говорещи Английски и четящи новини какво става по света?!

10

Анонимен

преди 4 години

Паникьорчо: да те успокоя че ще си първият умрел от страх.

9

Анонимен

преди 4 години

Ти си *** бе. Италианските баби и дедовци ли сравняваш или си в също застрашен на годините?

8

до 6

преди 4 години

нека ти обясна, това е последна новина, не е фейк, значи Корейското Правителство решава да направи тестове за корона като Социалогическите проучвания за Избори, т.е. избираш случайна група от няколко хиляди човека и я тестваш за корона, по същията начин, както преди избори ги питаш за кой биха гласували. Та резултата от този тест е 80% положителни проби, т.е. това като социологическо проучване матеметически ти позволява да заключиш, че 80% от популацията е инфектирана!

7

Анонимен

преди 4 години

Къде е тоя със статистиките и паниката? Ето, да направи ново изчисление на процентите днес:China says 39,002 people have been cured.

6

Анонимен

преди 4 години

Корейското село се казва Daegu и е с 800 заразени, а не 80%. Какви са тези фейк нюз???

5

Анонимен

преди 4 години

Не сравнявай корейците с нас, ами прочети за O-Y геногрупата.Колкото по на изток, по-зле става. Япония е черешката на тортата.

4

Анонимен

преди 4 години

Да раздадат по 100гр на населението. Само за гаргара и жабуркане.

3

от Корея

преди 4 години

80% от населението на Туге - заразени! теги е 2 пъти площа на София и има 2.5 милиона население!!

2

АнонимеН

преди 4 години

НЯМА ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ СЪБИТИЯ ЩОТО ТОВА СТРУВА ПАРИ И КМЕТА ЩЕ СИ ГИ ПРИБЕРЕ ТОЙ ВМЕСТО ДА ГИ ДАВА!!!