69

Анонимен

преди 4 години

Путин им разказа играта и затова са бесни.

68

Анонимен

преди 4 години

Турците какво правят на сирийска територая. Сирия, като суверенна страна е длъжна да се бори с агресора.

67

Анонимен

преди 4 години

Няма по-голям лъжец от бясното кремълско джудже.

66

Анонимен

преди 4 години

Русия е най-военнолюбивата страна на света.*** освен да създават проблеми за нищо друго не гибива.

65

Анонимен

преди 4 години

Как може да деескалираш нещо, което генерираш.

64

Анонимен

преди 4 години

Работилата, да еше научила името - човекът е на такъв важен пост!Антониу Гутериш, португалец е и така се пие и чете името му!....Турците ще са ербап, докато случайно не срещнат руски бойци! Вай!Имат да плащат един самолет и двама пилоти! А те скъпо струват1

63

ПЕНКО

преди 4 години

ГЕНИЯЛНИЯТ БЪЛГАРИН Е ОТКРИЛ , ЧЕ ТРИКРАКАТА МАСИЧКА И ТРИКРАКИТЕ СТОЛЧЕТА ВЪРШАТ РАБОТА НА ВСЯКА НЕРАВНА ПОВЪРХНОСТ !!! РУСИЯ ,КИТАЙ И /ЗА СЕГА/ ИНДИЯ - С ПОДЛОЖКИ : ЛАТИНО, СИРИЯ, ИРАН И НЯКОИ ДРУГИ - И ТРИКРАКАТА " ТРАПЕЗА " НЕ МЪРДА !!!!!!

62

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

61

1-ви табор Асан чинч

преди 4 години

..ти . Незнам какво правим в Сирия ,ама те са виновни щото ни бомбардират...

60

юбералес

преди 4 години

И сега руския газ за ЕС, Путин ще го пусне през Украйна за да заобиколи Турция.

59

Анонимен

преди 4 години

Русия е готова пак да излъже Турция и да изпрати още 1 милион бунтовници джихадисти на Европа от които половината са под 12 години.

58

Аз...

преди 4 години

...викам РФ да закрива това недоносче Турция и да си ни върне българското по линия Одрин - Едирне. А за западналите както винаги остава да правят като вятъра. Впрочем те много добре си знаят от историята. Така или иначе султанчето Ердоган е свършен, няма полезен ход.

57

Чебурашка

преди 4 години

Подпалвача се преструва на огнеборец! Типично по руски!

56

Анонимен

преди 4 години

Аз по същество съм против всички конфликти, но за съжаление на хората още не ни е дошъл ума в главата.Лошо,че и слаба надежда това да стане не се вижда.А в живота умният избор винаги е бил по-малкото зло. Идеални неща няма.И за Сирия най-добре е силна светска власт.Диктатура,ама мир и да си възстановяват държавата.А диктаторите които мечтаят за титли гаази да ги прибират в специализирани места.

55

Мъдър

преди 4 години

До Кънчо МисирковРазсъженията ти отговарят на името ти. Вероятно си служебен *** либераст

54

Нищо ново

преди 4 години

До Йълдъз Истихбарат: Ще ти запомня думата, но си я запомни и ти. Сирийската правителствена армия вече контролира 80% от територията на страната. На дневен ред е Идлиб.А и заТурция е по-добре да граничи със Сирия, отколкото с Израел. Ердоган свикна да се прави на баш-бабаит. Трябва му време за да разберат какво наистина може да си позволи.

53

Кънчо Мисирков

преди 4 години

Защо трябва да и вярваме на Русия??? Вдигат напрежението и ...после декларират,че те ще го свалят. Ако Русия не подкрепяше Асад ,досега да беше свършил конфликта в Сирия.Там интересите на Русия са водещи и никой друг не ги интерисува.Лошото е ,че станаха много невинните жертви и не се вижда края на тази война...

52

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ ЩЯЛА ДА ПРИБИРА СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ, ЗАЩОТО КАТО НАЛОЖИЛА ЕМБАРГО НАД ЕВРОПА И ЕВРОПА БИЛА РАЗИДИНЕНА, ПОРАЗЕНА, ПОГРОМЕНА- В РАЗРУХА И НЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМА БЕЖАНЦИ- ЗАТОВА РУСИЯ ЗАПОЧНАЛА ДА ГИ ПРИБИРА- ЗАЩОТО БЛУМБЪРГ КАЗА ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ТАМ СА ПОСТРОИЛИ НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА- СПРАВКА С ГУГЛЕ. РУСИЯ Е ВЕЛИКА ХУМАННА ДЪРЖАВА.

51

Анонимен

преди 4 години

Ако Ердоган дори се осмели да помисли да сложи ръка на нуклеарите в Инджирлик ще бъде изпарен до девето коляно.Пътник е и си го знае.От момента в който се конфронтира с Израел присъдата му е прочетена.Остава да бъде изпълнена.Затова сега беснее

50

Анонимен

преди 4 години

Каквото и примирие да се случи, с участието на каквито и да в външни сили, въоръжените бунтовници ще трябва да сложат оръжието. А това бе основната цел на Русия, заради която Турция бе допусната до участие в Сирия от Русия и Иран.Така че Ердо няма ход. А да се впише с военни дейстивия срещу Русия, едва ли, някоя държава или блок, ще се съгласят.Турската далавера могат да защитават само Турци, и то не всички. Щото много от аскера не са в далаверата, а само пушечно месо. Стола на Ердо се клати.