96

Анонимен

преди 4 години

Ердоган няма как да хване тен като Бацо. Нашият по цял ден е навън, обикаля с жипката, рита мачлета, прегръща стринки и лелки по улици и площади. Бацо не чете документи, не се задъбочава много в мислене и разговори, най-обича да плещи просташки лакърдии и мисирките около него да се подхилкват угоднически.

95

Какъв турчин

преди 4 години

може да е Ердоган, вижте му белите ръчички, анадолците са черни! Този е правен от скандинавец.

94

На Иван брат му

преди 4 години

Браво Бойко, мачкай червените русофилски празни кратуни!

93

Да пукнете

преди 4 години

Само жени и деца ли се броят за хора бе, *** ***.

92

братската любов

преди 4 години

До борба за независимоси днес 20% работим за руските кръвопийци и отърване няма! Всичко ни вземат.Османското ни робство на практика е било под руски контрол на граф Игнатиев.

91

борба за независимос

преди 4 години

200 години опити да се освободим от лапите на руската мечка.-първо кап.Г.Мамарчев въстава и иска от Императора независимост-дадена е независимост на Гърция, Влашко, Сърбия и Черна гора с изключение на нас!-сръбско-българската война участват рески войски пристигнали с френски кораби.-абдикира първият български княз Батенберг с благословията на руския император-Следва обесването на Левски, убийството на Стамболов, атентата,метежа1923г и 1944г- ВСИЧКО ТОВА ДО ДНЕС С ГЛАВЕН ИНИЦИАТОР РУСИЯ

90

руската любов

преди 4 години

До РУСИЯ...............Системно ни обезлюдявата за да си осигурят път до Босфора и проливите!Султан Мурад - внук на българката Валиде султан даде независимост на балканите.Русия отмени фермана за нашата независимост и изключи нашата ексархия-СХИЗМАКап Георги Мамарчев вдигна въстание, превзе Сливен но ген Дибич го върна.Робството е било съгласувано с Русия чрез Граф Игнатиев-искал да подкупи Левски!

89

краварите

преди 4 години

До АнонименМного са далече, но са съюзници на турците което ни свързва с тях!

88

Анонимен

преди 4 години

Кой акредитира този наш ид'иот за посредник ? Съвсем не вярвам от ЕС да му възложат посредничество, чак пък толкова не вярвам да са тъ'пи в Брюксел и да не забелязват, че този про'стак няма хал-хабер от дипломация !

87

РУСИЯ...............

преди 4 години

ЗАЩО МЪЛЧИШ???????????

86

РУСКОТУРСКА БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

До АнонименШЛАГЕРА НА ДЕНЯ - РУСКО-ТУРСКА ИМПЕРИЯ!!!!!

85

факт

преди 4 години

Единственият ВУЗ с 100% запълване е АМВР. За едно място се борят по 5-6 души за Полиция и по 7-8 за Пожарна! Тази година може и повече!

84

Анонимен

преди 4 години

Где са краварите да ни пазят? Нали затова им дадохме земята си безплатно

83

Инвазия

преди 4 години

Какво прави Ердоган в Сирия? Приятел на ФАЩ в Сирия. Боко приятел с агресори и убийци щял да посредничи

82

Анонимен

преди 4 години

Бе съмнява ме една работа ама...Дали няма да се окаже, че къщата с метресата в Барселона са само за парлама, а в Анадола има друг волает, където Борисов си има любовник?

81

Анонимен

преди 4 години

Всяване на страх и ужас и... появата на Спасителя в лицето на бат Бойко. Старата песен на нов глас. Елементарно, Уотсън.

80

Анонимен

преди 4 години

300 милиона отпуснати на България ?? Само???! Ако на наше място беше Англия или Белгия.. Щяха да уреват Европа и света. Щяха да изкарат милиарди +много други ползи+много други превъзходни условия. Наш Бойко е доволен само да ходи насам натам на посещения и да прибира бакшишчета за себе си.

79

справедлив

преди 4 години

Решението е просто.Трябва границата да се минира и въпроса ще се реши от само себе си.Който жалее за емигрантите ,да си ги взима у дома.

78

Анонимен

преди 4 години

Бойко:"Няма да имам къща в ИстанбулНяма да имам къща в ИстанбулНяма да имам къща в Истанбул""Тази в Барселона ми стига..."

77

Офф ,да се омита

преди 4 години

Боко Тиквоко е най-великия дипломат и политик в историята на Герберистан.Трябва да му се вдигне паметник.Паметник на глупостта ,алчността и корупцията-все символи на властта на Боко Тиквоко.