5

Само две от темите

преди 4 години

са наистина безопасни и подходящи за разговор дори с непознат - за домашни любимци и за глобални проблеми, които засягат цялото човечество и будят безпокойство.За останалите говорете, освен ако ви питат и няма как да не дадете макар и най-общ отговор. Но ако вие подхванете някои от изброените теми, това може да бъде изтълкувано от събеседника ви като самохвалство /напр. за постиженията ви/. Други от темите ви правят уязвим - давате информация за свои слабости, мечти, лични занимания и т.н.

4

:)))

преди 4 години

До Един истински човекТочно колко истински човек сте?Някакви доказателства?

3

Един истински човек

преди 4 години

До :)))А ТИ СИ БОЛЕН МОЗЪК

2

Анонимен

преди 4 години

Тя е естествена блондинка, а моята коса е кестенява още от 8-ми клас.Тя е миньонче - аз не съм.Тя има сестра - аз нямам.Виждала съм я веднъж, на сватбата на общата ни братовчедка Моника.Вече 20 години някой се заиграва с объркването на "вуйчо" и "калеко" (някякви гръцки откачалници и българските им ***). Бърка майка ми с Фидоска - сестрата на калеко. Всички, които волно или неволно участват в този ФАРС са плиткоумни де-били.Особено тези, претендиращи, че знаят "фактите".

1

:)))

преди 4 години

Специално за промитите и пияни мозъчета, които преди малко ми пяха за Румяна.Много поздрави на дъртите ченгета, дето ви управляват и ви разправят че аз съм тя. Само много де-билни парчета могат да се вържат на такава очевидна лъжа!Тя е учителка по рисуване - аз по английски. По малка съм от нея два дни. Тя е племенница на съпруга на леля ми - на калеко ми, дето му виках "вуйчо" по негово настояване :))) ТЯ ИМА ДВЕ ДЕЦА - аз деца нямам.