16

Анонимен

преди 4 години

До По БайТошевоИмаше политбюро вируси

15

ГАНЧО.

преди 4 години

НЕ Е СТРАШЕН. Подобно на спина, хване ли те, лекарството е Бакърената. Но голям номер ни скроиха, отвличат вниманието от проблемите в държавата.

14

Щерю

преди 4 години

Само безмозъчни могат да твърдят, че вирус, за който все още няма открито лечение и често води до смърт, че не е опасен...

13

Хахах

преди 4 години

Корона тъпотия! ***...ло...у..мноци.. с маски по улиците, драма в новините. Ваксина срещу тъпотия ако измислят ще помогне много. Споко всички Ше Омрем.

12

Анонимен

преди 4 години

Грипът си е сериозна болест и не трябва да се подценява. Въпросът сега е защо този непознат досега щам след като го изолираха( така мисля, май му дадоха някакво име) не се изследва и не се търси решение. Или ако това се прави някъде защо няма информация за това? И защо заразените райони не се изолират а се оставят хората да разнасят заразата. Това все пак не е спин, за грипа се знае много повече. Аз разбирам защо китайците не се тревожат, но защо не се тревожим ние, но по правилния начин

11

Анонимен

преди 4 години

Преводът е лош, гледайте Джон Кемпбъл в тубава, английски лекар. 15% са тежките случаи и е силно заразен, което ще постави всяка медицинска система във всяка държава на колене. Те китайците просто така блокират 11 млн град, защото е като грипа. Всяка година си блокират така за спорта по 50-100 млн население.

10

до 11

преди 4 години

да, както казват американците "дъ фикс ис ин" - това е престъпление срещу човечеството и най-вече срещу народите на европа!

9

84% + 14% + 5% =103%

преди 4 години

в тази статия пълна с фалшива информация, даже сбора на процентите да дава 100% не са го нагласили, муахаха!

8

до 4

преди 4 години

парите ги горят и централната им банка печати нови. иначе, статията е тотална фалшива новина - който не вярва да чете най-елитното медицинско списание "Ланцет" на Английски.20% от болните им трябва машинно дишане, иначе директно умират и проблема е, че в Европа нямаболници които да имат такъв капацитет, а и в Китай затова ударно строяха нови болници. от тези 20% , независимо грижите в болница и машинното дишане 30-40% умират и затова излекувани към умрели е тези 7-8%,които и хора под мен казват.

7

Анонимен

преди 4 години

Говори пълни глупости този "спец", някои от нас четат световни статии за болестта и следят статистики на болните. 80% са ЛЕКИ случаи, не безсимптомни. Леки означава грипоподобни симптоми като кашлица и температура. Останалитв 20% са тежки - пневмония, проблемно дишане и нужда от хоспитализация. Това е много подвеждаща статия, с цел успокояване (затъпяване) на обществото за да не се отразява зле на бизнеса и да няма рецесия още от сега. Това обаче ще ни коства епидемия, за която не сме готови

6

Анонимен

преди 4 години

Аман от такива "доктори". 80000 болни, 34000 излекувани и 2900 починали. Според мен смъртност 8-9% (починали към излекувани). И се появяват такива и твърдят, че е като грипа, при който има смъртност 0.5 на 1000 или 0.05%.

5

11

преди 4 години

"84% го прекарват леко и безсимптомно. 14% имат симптоми на вирусно заболяване, които са характерно грипоподобни - кашлица, хрема, висока, температура. Само 5% прекарват тежко" - Аве тия сметки за нищо ги нямате ве - 84 + 14 + 5 = 103%. Само *** вече! Аве то мрът 4 на 100, голям праз.

4

Бау

преди 4 години

Медиите го превърнаха едва ли не в "чума". Народа се паникьоса, телевизиите бълват "новини" и вадят пари.. 2% смъртност и то при много възрастни и болни хора е .. нищо ... Ама няма новини и пари ако е .. нищо ..

3

Анонимен

преди 4 години

Защото е безобиден затова Китай даже и парите си дезинфекцират.

2

SS

преди 4 години

Защо се страхуват от пандемия тогава? Защо цели градове са под карантина? Бог да ни пази.

1

Анонимен

преди 4 години

Създава се паника, за да има с какво журналята да си чешат езиците. И да има гледаемост на новините. То беше ясно, че не е по-страшен от обикновения грип.Но това, че ни влияят на психиката ежедневно отвсякъде и хората се паникьосват е по-вредно даже от самия вирус. На кой ли му пука обаче, че се говори само за катастрофи, болести и убийства, и това бавно ни побърква - важното е гледаемост и кликове да има...