12

Анонимен

преди 4 години

Модата да не стане забулване на жените, ислям избирането надделява и се увеличава. Това е начин да имат работа фармацефтите, болниците. Болестта нарочно е създадена да умира народа, който оцелее! Това едно дете ще разбере, че болестите ги създават и разпространяват умишлено. За пари и интереси всичко измислят и се правят на ударени, че не знаят нищо. Докато измислят ваксина колко народ ще измре и нарочно ще я бавят. След това като измислят ваксината народа пак ще плаща, защото се страхуват.

11

Анонимен

преди 4 години

Човеците са много прости но българята са най-прости измежду тях.

10

Анонимен

преди 4 години

Предпазните маски са на мода в Далечния Изток и като цяло по света открай време. Каква е целта Ви да напишете тази статия, имайки предвид какво се случва в момента по света? Защо не се информирате достатъчно, та се излагате по този начин?

9

Анинимус

преди 4 години

Не са на мода докато няма раздел "с маски" в порнхъб.

8

Както е тръгнало

преди 4 години

Тая година маски, догодина противогази!Ние просто я съсипахме тази планета от всякъде, но все още не си даваме сметка какви са реалните поражения. Това ще го разберат бъдещите поколения.

7

Ха-ха!

преди 4 години

Направо да наденат хиджаб :0)))

6

Анонимен

преди 4 години

Vive la France! Най-великата страна! Париж е модна столица на света!

5

маски към бурки

преди 4 години

Маски няма и разграбват бурките.

4

язе

преди 4 години

Утре и с презервативи ще тръгнат нахлузени на главите си, стига да е модни. Не дай боже нааканите памперси да станат модни.

3

професор тюхчеф

преди 4 години

Слабо, другари журналисти, толкова ли беше трудудно да развиете статия на тема "Какви предпазни маски да ползваме според зодията" или "Кой е подходящият партньор според предпазната маска, която ползва" или " Мъж от Шумен си поръча 400маски и вижте какво се случва когато отваря пратката" ....Идейте ви ги давам без пари- сядайте и пишете.

2

Анонимен

преди 4 години

Мда, в Белгия и Франция тези маски са забранени на улицата.

1

Babi

преди 4 години

На това моме маска не му трябва. Бих я взел в къщи да я пазя. Маската де.