12

Люлин 1

преди 4 години

Юрданка обича да осчетоводява всякакви "идеи". Но всички сме жертва на Носталгията и по нужника в задният двор на бащината къща, където се е запознала с Българките букви, които тя твърди, че са написани от руснаци. Абе пак ремонт на ремонта, на ремонта.

11

Ами

преди 4 години

Ами да сложат и пръскалки за дезинфекция на ръце като се излиза от метрото.

10

Антон

преди 4 години

Браво, това е супер важно. Вирусът се разпространява от пипане, но ако се носи маска и ръцете се мият след пътуване, рискът да се разболее човек става малък. Опастността е реална, не виждам защо се шегуват някои във форума. Хич не е смещно.

9

Тези

преди 4 години

Превантивни мерки са нужни без да има разни корона вируси.

8

Ужасът

преди 4 години

Вчера се качих на трамвая до Орландовци и буквално щях да повърна. Слязох и ходих пеша.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Преди да се парфюмираш, се изкъпи, ***

6

Анонимен

преди 4 години

Стига сте мрънкали бе, поне се стараят да ви угаждат, неблагодарни толупи.

5

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова да се качи на трамвай номер 4, тия трамваи според мен не са мити поне 20 години, ако изобщо някога са. Ама кво й пука на кметицата, нейните избиратели по махалите си я избират с над 90%. Много важно, че трамваите били смрад и ***.

4

Анонимен

преди 4 години

Преди да ги дезинфекцирате, ги измийте. Просто вече не съм сигурна, че общувам с хора, които си разбират от работата, за която се представят, че ще свършат.

3

до 1

преди 4 години

било ли си някога в София?

2

Пижо

преди 4 години

Идна след друга институциите се надпреварват да имитират действия. МОн ще изнася семинари за коронавируса в детските градини, столична община ще пръска трамваите. Пак някоя фирма се облажи с данъците на софиянци. Не съм прочел за подобна "мярка" в нито една друга страна. Сигурно, защото е безсмислена. Като се качи заразен пътник в препълнения рейс и кихне, вируса ще се уплаши от среднощното дезинфектиране на седалките

1

Анонимен

преди 4 години

Като със снега - докато не вали строяват снегорини, демонстрират готовност и разпрамят как са готови за всяка ситуация. Като завали - животът се парализира.