19

Анонимен

преди 4 години

Честито на всички купили имоти на зелено и тези дето купиха с ипотеки, за по 15,20,30 години на тези абсурдни, извратени цени на жилищата!

18

До Ядосан

преди 4 години

Еми това е живота. Ти гледаш някаква малка извадка, как живеят някои хора и мислиш, че трябва да си като тях. Точно това те прави нещастен. Така са живели хиляди ходини назад. Така ще се живее. В света над 90% живеят по описания от теб начин. А сега си представи, понеже си здрав прав и мислиш само как всички са щастливи, а ти нещастен, че тръгва (не ти го пожелавам) някакво тежко хронично или неврологично заболяване. Най-малкия ти проблем ще са описаните ти нещастия. Дерзай, такъв е живота.

17

Божие нказание

преди 4 години

Господ си знае работата! Обезверен свят!

16

Анонимен

преди 4 години

vai, vai...v bulgar zandanite mnogo u4eni bulgari imate...sichkoto uchen v pandelata...vip do vip...i pak taka...

15

Анонимен

преди 4 години

na 8: golem problem...kriza...mnogo stanahte u4enite... :-)...za ko u4ite tolko?...:-)

14

Анонимен

преди 4 години

offshorki tuk offshorki tam...tu tuuu... niama

13

Ядосан 4

преди 4 години

Истината е, че съвременната система потиска мнозинството от хората и трябва да бъде унищожена. Капитализма трябва да бъде унищожен. Изобщо всички подобни идеологически заблуди трябва да бъдат захвърлени в миналото. Трябва да изградим система, която да се променя, според нуждите на хората, а не да напасваме хората, според формата на системата. Не да убиваме(комунизъм) или да тъпчем с хапчета(капитализъм) тези, които не се вписват, а да направим така, че всеки един порядъчен човек да се впише.

12

Анонимен

преди 4 години

Акции ще се продават на промоция. Това е извода. После всичко пак ще се намести. Много шум и паника - за нищо. А в България - мокрия от дъжд не се бои.

11

Анонимен

преди 4 години

ko sa iadosvash...nali ima exit?

10

Ядосан 3

преди 4 години

Целият свят е една огромна лудница, в която да се опиташ да съхраниш здравия си разум, означава да се биеш с вятърни мелници. И после защо на някого му писва и се застрелва или почва да стреля по други...

9

Анонимен

преди 4 години

kriza li...a veche 8 miliarda mardat...a kolko biaha predi 70 godini?

8

Ядосан 2

преди 4 години

Учиш 4-5 години и накрая бачкаш като обслужващ персонал за жълти стотинки. Родителите ти нямат пари и жилища, и затова живееш с тях, учейки, работейки, спестявайки. Най-хубавите ти години минават в чакане да се случи нещо хубаво. В един момент тръгваш да създаваш семейство - ипотечни и потребителски кредити, данъци и такси покрай колата(без нея не може вече), плащшъ и бачкаш, плащаш и бачкаш, и през цялото време някой над теб си прави пи.шки и гаври - шефове, политици, кредитори... И сега това!?

7

Анонимен

преди 4 години

niama da prikazvate vse za anglliiskata pedofilska monarhia iaaa...eto vi malko virusi da zabravite angliiskite ludi kravi...

6

Анонимен

преди 4 години

Като се стопли времето в северното полукълбо и ще изчезне вируса.

5

Анонимен

преди 4 години

norvejkite offshorni korabi raznasiat viruzi da pomagat na svetovnata ikonomica

4

Ядосан

преди 4 години

2020 започва прекрасно. Напрежение между САЩ и Иран, което беше на ръба на война, която щеше да прерасне в световна(най-вероятно). Разпространението на смъртоносен вирус, който е все още мистерия за всички. Нова бежанска вълна към Европа, която ще доведе до нова вълна от тероризъм. Предстояща световна криза, подобна на онези от 2008. А и световната икономика е яко забила от 2001 насам, така или иначе. Но какво още да очакваме!?

3

Анонимен

преди 4 години

През 2009 един икономист каза точно същото.По-голяма катастрофа ще настъпи през 2019-20

2

Анонимен

преди 4 години

Мда, доста икономисти предсказаха глобална криза през 2020, но не беше ясно какъв ще е тригера: сега е ясно -короната

1

.

преди 4 години

Голем праз! Хората трябва да разберат, че парите са просто средство, а истинските ценности в живота са другаде!