261

ОПГ, ама мигранти

преди 4 години

Спецпрокурорите на И.Г. са сериозно обезпокоени: по принцип мигрантите са ОПГ, но няма как да ги прберат в ареста на спецпрокуратурата - да са 20-30души ***-дойди, ама да ти се изтърсят стотина души, може и сградата да превземат. Докато кажат "Аллах акбар!" и ще прегазят охраната като луди коне квартален ***.

260

Анонимен

преди 4 години

КЪМ ФАКУЛТЕТО И СТОЛИПИНОВО.

259

Рекет

преди 4 години

Динко и Перата ги чакат със свинските опашки.Сега е момента да направат пари.

258

Анонимен

преди 4 години

ДА ИДВАТ.Чакаме ги.

257

Анонимен

преди 4 години

Абе другаре народа у нас го е ударил на живот. Хотели и курорти пращят по шевовете. Ексурзиантите в чужбина не се спират (сега малко покрай ковида се кротват но е временно)Кола под наем е трудно да резервираш за 1 месец напред. Е сега има едни 10-20% икономически пасивно население които хленчат че няма как, но това е норманлно и за страни като Германия.

256

Анонимен

преди 4 години

ТЕЗИ СКИТАЩИ ХОРА, ПРОГОНЕНИ ОТ КУРШУМИ И СНАРЯДИ СА СЕ ОБЪРКАЛИ МНОГО, НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ КАЖЕ НА НЕЩАСТНИЦИТЕ, ЧЕ ЕВРОПА Е В РУИНИ, РАЗБИТА, СРУТЕНА. ТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ НЕЗАБАВНО КЪМ БОГАТИЯТ И СОЦИАЛНО ЗАЩИТЕН ИЗТОК, КЪМ БОГАТА И СОЦИАЛНА ЕВРАЗИЯ.

255

Анонимен

преди 4 години

рускините ще имат клиени по околовръсното

254

Алекс2

преди 4 години

Грех ми на душата ама скоро властта ще бъде у този дето няма да се колебае да издаде заповед за стрелба по "бежанците" ! Въпросът е кой ще храни гладните чав ета на африканската *** !

253

Анонимен

преди 4 години

Те, мигрантите, никога не са спирали!!!Просто Tиквун и ЕС-посолството заповядаха да не се пише и предава по кypBeнckите БГ телевизии вече!!!!!!Само президент Радев!

252

Анонимен

преди 4 години

Те, мигрантите, никога не са спирали!!!Просто Tиквун и ЕС-посолството заповядаха да не се пише и предава по кypBeнckите БГ телевизии вече!!!!!!Само президент Радва!

251

ББ

преди 4 години

никои нищо не гради...аз дадох..аз...,всичко изградено в Родината ни е с нашите пари от данъци...крадат безбожно,управляват ни хора без морал и ценности...безбожници и лъжат хората...от 30 години,обслужват чужди държави и корпорации...за къщи и апартаменти...това е тъжната истина...200 лева пенсия а си работил 50 години..плащал данъци...социални...и сега не можеш да си позволиш доктор...умираш в болки,унизен,предаден...фашизъм в 21 век в ЕС...финансиран с парите на евроданакоплатците..

250

su

преди 4 години

Да идват да градят пътища и инфраструктура, че тука стана като Кандахар.

249

ББ

преди 4 години

лъжи,заплахи,манипулации с цел схеми за крадене на пари...то велики стени...то самолети,просто ви крадат и манипулират,...децата ви бягат от домовете ви камо ли чужди да доидат тук,превърнаха Родината ни в *** и ние им го позволихме...загрижени сте за интересите на империи като Русия и Турция,а за дома на децата ви кога? Анатема

248

Анонимен

преди 4 години

Do 274 Путин бил бомбардирал, а американците като бомбардираха Рака загинаха 11 хиляди мирни жители и градът е разрушен до основи като Дрезден едно време. А Ердоган трябваше да разоръжи есктремистките мюсюлмански групировки като ал кайда в Идлиб - вместо това той им дава танкове, артилерия и зенитни ракети и неговите войници се бият в редовете на мюсюлманските екстремисти

247

добре дошли

преди 4 години

меркел, новогерманците пристигат!

246

Ленин

преди 4 години

Домашни любимци на фрау рибентроп

245

Анонимен

преди 4 години

Политиката на Путин да бомбандира безогледно жилищни квартали, училища и болници ще напълни Европа с бежанци а покрай сирийците ще се промъкнат още толкова иранци, авганистанци и пакистанци. Да благодарим на другаря Путин за спасяването на другря Асад и за дестабилизирането едновременно с това на Европа.

244

тиква

преди 4 години

да заповядат при нас в сливен тук имаме голям квартал за тях надежда

243

панчо

преди 4 години

следваща спирка настаняване в столипиново

242

комунист

преди 4 години

Всичко иде от САЩ