39

Анонимен

преди 4 години

Недоучени, но мераклии, каквито има в изобилие. Как да се довериш на хора, които не знаят как да се учредят? Ако всяко нещо правят от втори-трети път, колко ще издържим?

38

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ - начинаещи.

37

Анонимен

преди 4 години

Не възлагам надежди на тези субекти. Дори самата абревиация ИТН (и.т.н.) ми подсказва, че ще бъде едно безкрайно продължение на познатото досега. Нещо като опашката на гущера.

36

Fate

преди 4 години

Има такъв народ. Почетен председател Бойко Борисов . Баш председател - Губернатор Мустафа

35

Ако това момче

преди 4 години

им стане лидер, може и да излюпят нещо разумно, ама ако Славуца се сложи за бащица, по бетер ще са от ГЕРБ, абсолютни запърдъци!

34

Анонимен

преди 4 години

Сбъркали са името !!!По коректното еИМА ТАКИВА СМЕШНИЦИ

33

Социология

преди 4 години

Според последни представителни,задълбочени и добре платени проучвания: Г - 60%, Б - 40%, Д - 15%, патриоти - 5%, други партии няма да се допускат в парламента, процентите са повече от сто, защото повечето избиратели (и социолози) не могат да смятат.

32

Тони

преди 4 години

Слави влиза в управлението със сигурност ! Досега всички преди него се провалиха, България обедня, демографски срив е налице, нека опита, само времето ще покаже дали ще се справи !

31

Анонимен

преди 4 години

Новата протеза на крадците!

30

Анонимен

преди 4 години

Сложете плюсче, ако ще гласувате за Слави, сложете минус, ако пак ще гласувате за барцелонската мутра

29

Анонимен

преди 4 години

Бях на учредяването и се запознах с наистина уникални хора! Аз и всички мои близки и приятели догодина ще гласуваме за тях! Вече се познавам с топ финансист от харвард и програмист,който пише изкуствен интелект в силициевата долина, както и един от директорите на амазон.. браво Слави!

28

така като гледам

преди 4 години

Тия ще минат границата и ще влязат в парламента, после ще се коалират с Ахмед Доган и Хойнелия Нинова.

27

Loyko

преди 4 години

Само погледнете кастинга за хубавици и ще повърнете от просташкото му поведение...мойто момиче..мойто дете...Жалки са и тези моми дето се връзват да се гаврят с тях. Изтъпани ли се трима,,умника,, и се държат просташки с мераклийките за слава.Трагедия...българска!!!

26

Ицо

преди 4 години

Понеже не мога да го обясня на нивото на примитивните фенове на този "месия", ще дам за пример собствените му предавания с Борисов и Цацаров. Добре не видяхте ли каква под.лога е и как се държи с тях, тогава не ви ли стана ясно какво да очаквате от героя ви?

25

Бам

преди 4 години

Нямам думи колко се е опростачил този народ, че това не само се приема за нормално, ами хората имат някакви надежди че този чалгар със средно образовяние има някакво понятие от политика, икономика или каквото и да било. Колко Барековци, Сидеровци и Марешковци трябва да влязат във властта бе глу.паци. Айде спрете се вече.

24

Анонимен

преди 4 години

И яз бях противник да има партия с името "Няма такава държава", първото защото се тръгавше с негативизъм и второ уронваше доброто име на България. И трето - щом нямаеш така държава, нямаше и такава партия. сега обаче това е изчестено - нека му дадат да се регистрира иначе насила ще го направят мъченик.

23

Анонимен

преди 4 години

Те една партия не могат да регистрират, държавата щели да оправят, което хиляди пъти по сложно. По скоро трябва да я кръстят партията им " НЯМА ТАКИВА *** КАТО НАС "

22

срам

преди 4 години

Циркът започва. Един не дотам интелигентеч човек се кани да влиза в политиката. Пък може и евродепутат да стане, знае ли човек. Я вижте какво стана с "Малки истирии" Боркинята за човешки права и бедните "Мама е ***"

21

Анонимен

преди 4 години

Герб си отиват! Знаете го! Неизбежно е! Кой ще провери перачниата "Лафка"

20

Социалозите

преди 4 години

Партията не е регистрирана, но продажните социолози я вкараха в парламента. СМЯХ и то пълен СМЯХ.