322

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 319...А ти как помагаш на България да се оправи...от панелката на работа за 400лв от работа в панелката...и гласуване за Винету за да си запазиш ми.ризли.вата държавна работичка

321

Хххх

преди 4 години

До zombayТи си типичен балкански субект....все му в главата уреждане....и кой ги е уредил в чужбина...те да не са на държавна работа...на каквато предполагам си ти...а толкова като искаш и ти можеш да се "уредиш" купуваш си билет качваш се на самолета и си готов...ама отвъд България се иска здраво бачкане...не за теб тая работа

320

Анонимен

преди 4 години

как ги изчислиха тез 70% като мен никой не ме е питал искам или не искам да се върна

319

Райна Христова

преди 4 години

1.Ползите от водата с лимон са доказани ,а уважаемият учен ,може да не я пие,като не иска ,но във всеки случай, е по- полезна от алкохола ,не само от газираните напитки.....2. Има да ги чакаме тези 70% българи да се завърнат ,с векове....освен ако там, където са не настъпят потопи или др. природни бедствия....

318

zombay

преди 4 години

Стойте си навън бе нещастни хейтъри какво правите по тези форуми а не по чуждите? Факт е, че повечето от вас са родени в родната "***" обаче някак си са успели да се уредят в "чужбината" въпреки тиквуните и калинките, как тъй?

317

Анонимен

преди 4 години

200 души и да се върнат веднага се губят в морето от некомпетентници на държавна хранилка и обръчите около тях

316

Анонимен

преди 4 години

Както/ незабравимо за мен/ казваше един приятел:Аз вече се връщах веднъж,мерси-стига ми!

315

Диващина

преди 4 години

Програмист съм от София, печеля добре, имам жилище. Чакам да мине рецесията и забравям за България.

314

Сейшелите

преди 4 години

На никоя държава не и трябват лузъpи и xeйтъри. Защо правителството само си губи времето със такива ? Бай дъ уей и от Швейцария емигрират в Тайланд например, ама никой не бие тъпана. Светът е глобален , няма граници и който има пари си ходи навсякъде.

313

:)

преди 4 години

Панелните таласъми ги е шубе да излязат зад граница и вярват в глупости от сорта на предсказанията на луди бабички за това как след N-тата година Тиквенистан ще се оправи и ще потекат мед и масло от чешмите. Събудете се, панеладжии! Ще става все по-зле.Ако искате жизнь - оставайте при Тиквун и Шайката, ако искате life - той е в Западна Европа. Това е. Който разбрал, разбрал!

312

320

преди 4 години

И аз ги пишех тези глупости... после ми дойде акъла и отидох в Западна Европа. Сега живея ПЕРФЕКТНО и не си и помислям да се връщам в *** Тиквенистан. Съветвам те да помислиш малко, да преодолееш страха от непознатото и да си оправиш живота. Ако не твоя, поне този на децата си. България не става за живот, а и народа вече е толкова деградирал, че издига такива като Тиквата за Премиери. А с мутра Премиер и Германия няма да издържи дълго.

311

Идвам си... друг път

преди 4 години

Знаете ли кога ще се върна? Точно никога! В момента в България управлява мафията, цари анархия и единствените, които са ОК са Калинките от Тиквената администрация + крадците от Обръчите на ГЕРБ, ДПС и БСП. Толкова по въпроса. Чакайте да си оставя спокойния живот и високите доходи, за да дойда да карам по разбити пътища, да дишам кофти въздух и да ми ограбват жилищата през 2-3 месеца. Идвам... ама друг път.

310

Анонимен

преди 4 години

Да се завърнат няма лошо, но хората искат достойно заплащане и нормален живот а не само обещания за хубавото бъдеще.1 заплата трябва да гарантира нормалното съществуване на 4 членно семейство ( 2 възрастни и 2 деца до 18г ), всички други прикаски са отбиване на номера

309

Анонимен

преди 4 години

И.........какво ще правят завърналите се 70%?Ще работят в новооткритите фабрики,заводи ли?Колко такива са необходими за да могат да работят в тях 1,5 милиона българи завърнали се от чужбина?

308

До Камен 309

преди 4 години

Ами махай се бе, и то веднага! Некадърните българи гледат да се присламчат на готово в чужбина, кадърните си стоят в България и работят за Родината си! Затова такива като Камен ще си останат навсякъде по света "хора втора категория"!

307

Анонимен

преди 4 години

Само приказват, че искат да се върнат, ама "друг път". И плачат, че им емного мъчно за България, но са я напуснали доброволно, вместо да помагат тук да се оправим... Крокодилски сълзи!

306

Анонимен

преди 4 години

Първи април много подрани тая година.

305

Анонимен

преди 4 години

те кат пионерчета седят в готовност "винаги готов"

304

Анонимен

преди 4 години

Опашата лъжа - то и мутрата всеки ден лъже!!

303

Анонимен

преди 4 години

Ако бат Бойко ми обещае къща в Бърселона и аз ще се върна !