34

Анонимен

преди 4 години

Егати и официалното становищи. "Важно е да се подчертае, че вирусът не е опасен за млади и здрави хора, а само за стари и болни, които така или иначе ще си умрат, а и не ни се плащат пенсии". Алооо. Старите и болните хора са плащали осигуровки, плащали са данъци и имат не по-малко право да са живи от всички останали. И при средна възраст на населението 43, колко точно са младите хора. Я кажете колко лекари в БГ са готови да правят ECMO? Трима в Света Екатерина сигурно. Жалки сте!

33

Анонимен

преди 4 години

До ИранВ категория карък попада.Ако ти е писано да се обесиш,няма да се удавиш.

32

Анонимен

преди 4 години

САМО МИ Е ЖАЛ ЗА ТОЗИ МЛАД КИТАЙСКИ ДОКТОР , КОЙТО СИ ДАДЕ ЖИВОТА И СЕ ОПИТВАШЕ ДА ПРЕДУПРЕДИ ЗА СЛОЖНОСТА НА БОЛЕСТТА ......НО НИКОЙ НЕ МУ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ ЖАЛКО...,ЖАЛКИ СМЕ И НИЕ ЯВНО.......

31

Малумници- ОПА

преди 4 години

Абе малумници, стойте си по мишите дупки и оставете на умните глави, които са учили да си свършат работата. Ако не вярвата, че ви казват истината, защо четете масови сайтове за информация. Гледайте си Досиетата Х и си мислете за конспирации. БОЛКАДА НА ГРАДОВЕТЕ, да вземем да пуснем една бомба, та от температурата да изчезне вируса.

30

Анонимен

преди 4 години

Защо свалихте журналистката от самолета заради една кашлица....?нали няма страшно ??? Вие си повярвахте , че сме много прости и може да си правите каквото си поискате ....! Та това е престъпление

29

Анонимен

преди 4 години

В Китай съумяха да го ограничат ,но разликата с България е , че те са първа икономика на в света а ние последната.....!

28

до 27

преди 4 години

А на кого вярваш бе простако. От такива мухльовци като тебе затънахме, които все не вярват. Аре *** бе. Къде съществува истина за вас бе. На Луната ли. Ега ти е сбърканото покеление. Всичко да хейтва. Е това е епидемията - истинската.

27

Анонимен

преди 4 години

Нема вирус, нема нищо, вервайте ни!Да живее ГЕРБ, нас кучета ни яли!

26

георги

преди 4 години

МУСТАКАТКО , НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ЗА НИЩО ВЕЧЕ!!!Навсякъде има , само при нас цветя и рози , бетер чернобил е работата

25

Анонимен

преди 4 години

Центровете, които искат да всяват страх в хората и разидинение са се активизирали да ни обясняват как вече имало заразени. Хибридната война продължава, а простият български народ се хваща като канарчета.

24

Лллл

преди 4 години

На човек започва да му писва вече от тоз корона вирус...

23

Ела

преди 4 години

То корона вируса ще свърши докато тези намерят заразен. Пазете си ги тестовете, пазете си ги.

22

Анонимен

преди 4 години

Държава, в която дори корона вируса не иска да живее не може да унищожена !

21

Гогата

преди 4 години

г-н Кантарджиев не забравяйте, че при вас работят хора със семейства и близки. Ще ги разтреляте защото са предупредили близките си ли ? Крие се че има положителни проби и това е 100% вярно. Може и да сте прави да криете, може и да не сте. В момента вируса се разпространява из цялата страна и няма как това да бъде спряно без блокади на градове. Явно блокадите ви притесняват повече от колкото заразяването на хората.

20

Анонимен

преди 4 години

В кумунистически Китай неможаха да го скрият тука сме уникални !!! Като къща в Барселона го крият

19

Анонимен

преди 4 години

Липсата на скенери и термометри изключително помага за стабилната епидемиологична обстановка в БГто. В един момент може да има изненада - 50% от Бегетата носители на вируса!? Следва "ама как е възможно" "ама кой е отговорен" "ама как така нали уж?!"

18

Край

преди 4 години

ЕЕЕЕЕ а открите барем един да им олекне на Ани Салич и на Николай Дойнов бе. Дразните ги вече - толкова превземки и накрая - нищо. Готови са лично да идат в Ухан да опаткат по два прилепа на клечка и да ви донесат.

17

Анонимен

преди 4 години

"Като св.иня блажен вестник."-добър лаф Това е държавната картинка.На 18 ет.,как ще дават първо,второ,третоМисирин вместо самолетче, да купивертолетчета и да мисли при замразенадържава,какво се прави .Военните ,наподготовка с противогази.Всичко да е без паника,но реалностите да се отчитатБаба Ванга предсказа за този епизод,нов този вариант ,едва ли съм очаквал,ако това е имала в предвид.

16

Анонимен

преди 4 години

Важното е да няма хора в болнични.

15

Иран

преди 4 години

Видяхте ли първата жертва на Короната в Иран - много красива млада жена, на 25 години, а който не вярва името й е Narges Khanalizadeh - може да намерите колкото искате статии на Английски. Аз да питам нали не Убиваше млади а и нали убиваше предимно мъже - 25 годишна, права, здврава жена, в коя категория попада?!