232

Анонимен

преди 4 години

Каква помощ иска Турция от НАТО. Да си купува руски ракети.

231

Праволинейни тапири

преди 4 години

Говорил съм с офицери учили в Турция по линия на образователния обмен в НАТО. Турските офицери са ***,праволинейни парчета. Нямат грам творческа мисъл и самостоятелно мислене. Смешници - от 450 000-на армия едвам сглобиха мижав контингент за тая операция. Щом тия уж най-добри им аскери дават нелепи жертви,представям си какво е средностатистическото им армейско стадо.

230

Анонимен

преди 4 години

NATO пак ще помогне на Турция, така че е добре Турция това да не го забравя. Не казвам Ердоган, защото Ердоган не е Турция, въпреки че сега я управлява.

229

Истината

преди 4 години

Естествено не се е развъртял Султана.Него го въртят на чевермето.От едната страна Путин,от другата Тръмп.

228

Сериал

преди 4 години

Руско-турската война 16та серия.Вече стана банално,защото всички серии свършват по един и същи начин.

227

Салахедин Еюби

преди 4 години

Mа какво е това заглавие на статията?ЪТурция заплашена в Сирия.СМЕХ.

226

ined

преди 4 години

Турците са нашественици в Сирия и ако Ердоган не иска повече убити турски войници да им заповят да се изтеглят обратно в Турция

225

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 262Ердоган още не се е развъртял.-----Ще се развърти и ще опръска всичко! Само не се сещам как ще го направи от двата стола! Като гледам бойните им машини - допотопни, ръбести, високи - идеална цел!

224

Анонимен

преди 4 години

До 257Русия е поканена от правителството на Сирия а Турция е агресор.

223

До Я па ти..

преди 4 години

Ти още ли не успя да научиш, че легитимното правителство на Сирия помоли Русия за военна намеса и я получи. И руската авиация помля Ислямска държава, а не разни гащници американци, британци, французи! Беше впечатляваща гледка как руските въртолети на пределно малка височина в техния смел, нахален стил поливаха със снаряди и ракети ислямистите и се чуваше писък "Аляху акбар"! А отгоре работеха Су-24, Су-25 и Су-34! Поразходиха и новите Су-57 да ги пробват в бойна обстановка.Слава России!

222

Анонимен

преди 4 години

Ердоган още не се е развъртял.Това беше само началото.

221

Анонимен

преди 4 години

На Ердоган му е ясно че няма да получи подкрепа от нато (както не получи такава и при свалянето на руския самолет). Искането е формално, но не е лишено от смисъл.

220

Krom

преди 4 години

Да, Ердоган затъна в Сирийското блато. Жалко за момчетата и от двете страни. Нелеп завършек на човешкия живот в 21 век. В страна докарана до "Лунен пейзаж" от "Великите сили". Мисля, самите турци вече гледат на Ердоган по друг начин. Малко започва да напомня американската сага във Виетнам. Неминуемо е да се сдърпат и с руснаците, а това няма да завърши добре. Руснаците също са с гръб до стената, така че ще стане грозно. Дано да не съм прав, защото още много млади момчета ще си отидат.

219

Анонимен

преди 4 години

Навлезли в чужда държава с оръжие и се жалват!? Турския поток ще отиде на вятъра!

218

Анонимен

преди 4 години

Ердоган нали се силеше,че голем го вади и ще измете правителствените войски от Идлиб!Аскера нищо не постигна ,а даде не малко жертви,и сега Ердоган отива да плаче в централата на НАТО и да търси подкрепа!НАТО едва ли ще прати РК ,, Пейтриът" в Турция,както иска Ердоган,защото това ще значи открит конфликт руското ВВС контролиращо въздушното пространство на Сирия.Ердоган влезе в капана на Русия,Иран и Сирия и ако не иска аскера да бъде тотално разбит е по-добре да се оттегли овреме от Сирия. У

217

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 255 Същия въпрос можеш да зададеш и на Путин.

216

Я па я..!

преди 4 години

Турция се обръща към НАТО.....А когато купуваха руските ракети -400 защо не се обърнаха към НАТО.. ?

215

Анонимен

преди 4 години

Какво търси Турция в Сирия?? Че и се жалват защо сирийците се защитават на своя територия? Наглост до немайкъде.

214

Анонимен

преди 4 години

Смешния Ермастиян тича да се крие зад полата на нато като сгафил ***

213

Нищо ново

преди 4 години

Според информация от Русия турските части са били обстреляни от Сирийската правителствена армия там, където изобщо не е трябвало да бъдат. Показателно е, че Ердоган, освен че търси помощ от НАТО (каквато няма да получи), но говори и за преговори с Русия.Конфликтът в Сирия ще приключи тогава, когато Сирийската правителствена армия достигне до границата с Турция и в Идлиб. Рано или късно това ще стане.