71

макакве

преди 4 години

До Вервайте мивсички ша омрем

70

АК-47

преди 4 години

Не разбрах, има ли у нас заразен с коронавирус или няма??? Един доктор казва, че няма, друг, че има... Както всичко в тази държава е "Тука има, тука нема..." Както и премиерът й сутрин едно, на обяд друго, а на вечерта - трето. Е, нема такава държава. Толкова смотани хора и некомпетентни не е имало.

69

Анонимен

преди 4 години

А ти откъде знаеш,че няма?Инкубационния му период е 14 дни.Ако са се заразили точно преди да влязат в страната и после са го развили,какво правим?

68

Пена

преди 4 години

До ЛъжатС тоя правопис баш си в МС!

67

Анонимен

преди 4 години

Никой не ви вярва! В България не се следи дори за грип, освен ако не става въпрос за бременна на командно дишане. Няма как да ви повярваме, че сте накупили хиляди тестове за коронавирус и ги правите на простосмъртните. Сигурно сте изхабили каквото сте купили, за да си тествате децата. Всичките сте лъжци и измамници. Няма как да сме заобиколени от корона вирус, а само тук видиш ли няма. Даже в смотаната Македония има случаи. Вие сте чисто и просто лъжци. А личните лекари са тотално неподготвени.

66

Анонимен

преди 4 години

Герберасткия лъжльо с голата празна глава, казва това, което му нареди шефът му от Банкя.Нали той го назначи.

65

haha

преди 4 години

Е да много ясно, че от 7 милиона души ако тестваш 20 човека шансът да са заразени е почти 0. Нека да тестват 1000 с покриващи се симптоми и гаранция, че ще намерят заразени. Това е вирус подобен на обикновената настинка, остра форма, но при много хора почти без симптоми. Те тестват само хора, които са решили, че са рискови и са се върнали от определени места и от там излиза, че няма никакви заразени. Всъщност дали има заразени или не е просто статистика. Ако ги има и знаем, нищо не променя.

64

Лъжат

преди 4 години

Работя в МС днес в 11на обяд ще има заседание!В България има вирос!

63

Иванов

преди 4 години

Според мен, лъжат. И те толкова знаят има ли, няма ли.

62

Тука има

преди 4 години

Тука нема...

61

Няма случай на......

преди 4 години

.........коронавирус у нас, отчете шефът на ВМА''-----''Д-р Стойчо Кацаров: У нас вече има заразени с коронавирус''

60

Shark

преди 4 години

силно се съмнявам да няма коронавирус у нас, няма как в Македония и в Гърция да има, а у нас един да няма. Мълчи се, както винаги, както беше за Чернобил! И как няма да е така, та нали сега ни управляват децата и учениците на онези, които скриха за радиацията, т.е. същите комунисти, само че сега се наричат ГЕРБ!

59

Отново

преди 4 години

Господ е българин! Коронавирусът заобикаля рОдината!

58

Вервайте ми

преди 4 години

Апокалипсисът идва, първият конник препуска, другите идат, ще настане Содом и Гомор и Край на ФСИЧКО. Който не е гледал Зараза с Дъстин Хофман да го изгледа. Комай нещата натам вървят. Треперете, грешници!!!

57

virus

преди 4 години

nema ima zarazeni . kriat ...

56

Анонимен

преди 4 години

Хората си боледуват кротко по домовете и не искат и да чуят за българска болница и здравеопазване. Бездруго няма специфично лечение, защо да ходят да ги тормозят само някакви чантаджии и хрантутници? Затова няма заразен с КОВИД, защото просто никой не си губи времето и нервите да се изследва.

55

до 53 от Пацо

преди 4 години

Кой е комунист бее. господин ГЕНЕРАЛ бОРИСОВ НЕ Е КОМУНИСТ И НИКОГА НЕ Е БИЛ. ТОЙ Е ГЕНЕРАЛ

54

яяя

преди 4 години

Талоните за търкане свършиха, свършиха и маските за многократна употреба, магазините се изпразниха, бабите се запасиха с храни и лекарства за още 60 години да са живи и здрави и да гласуват за бате Бойко.

53

до 53

преди 4 години

Има и то повече от един случай- това всеки го знае. От генерал комунист няма как да очакваш да не те лъже. Отделен въпрос е, че идва пролет, вирусът ще умре.

52

Koko

преди 4 години

По обяд ще има инфо, че има коронавирус и това се знае от понеделник. Стига лъгахте хората. Жалко е!