250

нинов

преди 4 години

това е *** на света, затова нямат място в бг. интересно, защо не бягат в русия, тяхната защитница

249

Херрра

преди 4 години

Никой който се е захванал с българите с лошо - не е видял добро. Българите съсипаха империя,царство, социалистическа република, сега съсипват капиталистическа република. Ако се наложи ще съсипят и нашествие на скакалци. Повече примери не са нужни.

248

катюша

преди 4 години

КЛОШАРИ, с тюрбани,чалмиЗАРАЗАТА НА 21 ВЕКЬ

247

ъъъ

преди 4 години

Това е предизвикателство за богата държаава, а какво остава за нас.Все едно да решиш да смениш дома си с този на съседа , в който няма скандали, разправии и ексцесии и го атакуваш на входната врата с домочадието си с намерението да се настаниш там.Еми не става!

246

x

преди 4 години

Стрелба на месо и защита на границата като по живково време. Границата е неприкосновенна. Като омятаме някой и друг опален, ще започнат да ни заобикалят.

245

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ЗАРЕДЕНИ АВТОМАТИ С ГУМЕНИ КУРШУМИ, ВОДНИ СТРУИ И СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ!КВО , ТОЛКОВА...ХА,ХА,ХАААААААА...НИКОЙ НЕ ИМ Е БИЛ ТЕЛЕГРАМА ДА ИДВАТ У НАС!КАТО ГИ ОДРУСАМЕ ДВА-ТРИ ПЪТИ ...ШЕ СЕ КРОТНАТ ДА ИДВАТ!

244

Анонимен

преди 4 години

"АРМИЯТА НА ГРАНИЦАТА И ДА ГИ ЧАКАТ СЪС ЗАРЕДЕНИ АВТОМАТИ,ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ"Ще убиваш такива които са повече хора от теб ли?

243

Анонимен

преди 4 години

Прекрасно!

242

Няма бежанци ...

преди 4 години

ИМА СЪЗНАТЕЛНО СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗРЕДИЦИ И ПОДКОПАВАНЕ НА МИРА В ЕВРОПА ОТ РУСКА И АРАБСКАТА СТРАНА!ТУРЦИЯ , НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА ОСИГУРЯВА КОМФОРТ НА 4-МЛН. БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЙСКИЯ РАЙ НА ПУТИН И АСАД!ТОВА ---ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ И БЕЖАНЦИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ В СИРИЯ!!!ЕРДОГАН Е ПРАВ!ЕС , САЩ И ОСТАНАЛИЯ СВОБОДЕН СВЯТ , ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯТ ТУРЦИЯ И ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТАЗИ РУСКА ВОЙНА!

241

Ива

преди 4 години

НЕ СА "бежанци" - в ТУРЦИЯ няма война... международното право казва кой е "бежанец"Това са инвазатори - биомаса използване като оръжие да дестабилизира Европа

240

Анонимен

преди 4 години

Ми да идват, у Бг земя бол.Хем селата няма да пустеят, хем ще си имат спокойствие и прехрана.

239

Анонимен

преди 4 години

вчера се сбиха яко в сирия и за по-малко жт 24 часа мигрантите са на нашата границаи най-интересното е че не са сирийцикак стават тия работиработят ни отвсякъде въпреки че ръснахме 3 милиарда милостиня на бедна америкаа унгарците си направиха ограда и пратиха там жандармерията а нашата жандармерия върви по гайдата на мазния каскет да арестува женки по агенциите вместо да е на границатаи банкянското се дупи на ердоган

238

Не се заблуждавайте

преди 4 години

Зад Турция , ще застане целия свободен свят на ЕС и САЩ , барабар с Израел!Путин , ше види бая зор...!

237

Анонимен

преди 4 години

АРМИЯТА НА ГРАНИЦАТА И ДА ГИ ЧАКАТ СЪС ЗАРЕДЕНИ АВТОМАТИ,ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

236

Глупости

преди 4 години

ЗА СЕГА ТУРЦИЯ НЕ Е ДАВАЛА ТАКИВА ИЗЯВЛЕНИЯ!ТОВА СА ЛЕВИЧАРСКИ И РУСОФИЛСКИ МЕЧТИ!ЕРДО --НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДА ПОСТРАДАТ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ У НАС!

235

До 231

преди 4 години

Ако я няма Турция като бариера м/у Азия и Европа и България няма да я има.Талибаните ще се заселят в тази територия за 24 часа и ще си веят байрака.Но чалгата и алкохола са промили мозъка на *** и той не мисли трезво.Зависта и злобата са изяли *** отвътре.Много

234

Навремето

преди 4 години

точно такива талибани, по същият начин са налазили България, били са пап.лач тръгнала да граби. Обсаждат Търново и без бой са задушили българското царство. Сега Ердоган прави същото, пуска нови орди!

233

А така

преди 4 години

Турция не е длъжна да храни около 4 млн.емигранти!Отваря вратите и всички емигранти в Европа.Меркел нали много ги обича:))

232

13839

преди 4 години

Свикват се консултации в НАТО по молба на Турция?Турчина очаква руснаците да го бият? А какво става с бежанците, какво ще направят нашите приятели гринговците след като им подарихме 2 млрд от нашия бюджет? Дали ще се застъпят тук да не влизат бежанци, нещо по-така? ахахха.. вярва ли някой?

231

Еертр

преди 4 години

Това са нормални хора вижте колко малки деца също се опитват да се спсят защото те загубиха всичко нямат домове нямат нищо.. Ако вас ви бомбадират и вашите семейства ще бягат от този ад