21

Анонимен

преди 4 години

Насреща е Надал????!!!!!! Друг път ще има финал.

20

До 13 Браво

преди 4 години

От вчерашнияВчера написах:Браво Гришо.Сега най-вероятно ще срещне Вавринка, а предишния трньор на Гришо Дани Валверду сега е треньор на Вавринка, което веднага дава голямо предимство на Вавринка.*Къде видя, че съм написал, че нашия е бита карта? Кое не е вярно от написаното от мен?

19

НА КРАЧКА

преди 4 години

от финала, но дали ще може да направи тази крачка!

18

Анонимен

преди 4 години

Бившата му вече прекрати кариерата, време му е и на него, стига ни е излагал по света. Да става треньор в родното Асково и да се приключва.

17

Кво речи!?

преди 4 години

Агентът му вече му беше купил билет за самолета, пък той взе че спечели - не преви ли сметка че му изгоряха палите.

16

Анонимен

преди 4 години

Гледаме напред! С теб сме Кобра, мачкай Гришо...който е наред.

15

Анонимен

преди 4 години

Самият факт че Григор е на полуфинал на турнир , в които участва Надал говори за нивото му.

14

Анонимен

преди 4 години

Къде са троловете дето всеки път повтарят Гришо първия кръг, Гришо втория кръг? После млъкват вместо да продължат с Гришо четвъртфинала, Гришо полуфинала,....Ей *** бре, тук съм. То и счупения часовник два пъти в денонощието е верен, ама не става за ползване, нали

13

Браво

преди 4 години

Вчера някой спомена че видиш ли трениорът на Стан знаел слабите места на Григор и че нашия е бита карта, ама непредвидимия Григор ги изненада доста неприятно и на сухо.

12

Анонимен

преди 4 години

"Светът е финал огън! Войни, глобално затопляна ЗАРАЗААТАА! Има оаник, понулиците се палят коли и се грабя чат магазини .. зА ТЕ С ТОЯ НА ЗАБИНААТ!Уууууу"Тежко алкохолизиране, а

11

Анонимен

преди 4 години

Светът е финал огън! Войни, глобално затопляна ЗАРАЗААТАА! Има оаник, понулиците се палят коли и се грабя чат магазини .. зА ТЕ С ТОЯ НА ЗАБИНААТ!Уууууу

10

До 7

преди 4 години

Шогуне ,те и онзи ден казваха че и Вавринка ще го смачка ,ама ,,Кво стана"??? Dont say ,,хоп " ,преди да си,, jump" Факт е че нивото на Надал е по-високо,но.......??? Лошото при Григор е че е на ,,проблясъци" и сривовете напоследък са по-чести от победите........Но все пак толкова години тенисист в челото на АТП не сме имали. Какво чудо ибеше когато О.Станойчев влезе в стотицата и то за за две -три седмици.Мислехме че това е върхът на нашият мъжки тенис.

9

До 4

преди 4 години

Даже и да бие Надал, ако на финала Гришо загуби от Иснер, нашия пак ще е 19-ти след Иснер.

8

До 4

преди 4 години

Засега е 19, но Иснер може да го изпревари и до го върне на 20-то място. Ако Гришо бие Надал ще е 18-ти, а ако победи в турнира ще е 16-ти.

7

Шогун

преди 4 години

Гледайте реално нещата...Надал е непреодолима пречка пред нашето момче! Надал е хищник, за разлика от нашия. В този спорт няма случайни неща, или ако има те бяха до тук. Браво на Григор за добрата игра до тук, но бъдете реалисти, пийте си ракийката,хапвайте си салатката и не се ядосвайте утре. Нещата са 99,9 % ясни. Дано все пак Бог да е с нашето момче , спорт е всичко става но...не мисля че ще има изненада.

6

Факт

преди 4 години

Къде са троловете дето всеки път повтарят Гришо първия кръг, Гришо втория кръг? После млъкват вместо да продължат с Гришо четвъртфинала, Гришо полуфинала,....

5

Факт

преди 4 години

Надал преди малко победи корееца с 6:2 6:1 и ще играе на полуфинала срещу нашия Гришо.

4

Анонимен

преди 4 години

$95 000 и 180 точки до полуфинал! Бра'о! от понеделник 19-ти! ако бие 15ти!

3

Анонимен

преди 4 години

Григор има всички качества спокойно да е номер 4 в момента в света след Джоко, Надал и Тийм, но много бръмбари в главата му- психиката му е най-големия враг през годините.

2

Анонимен

преди 4 години

Леко назобен изглежда на снимката. Дано не е взимал от витамините на Марийчето.