51

Ивайла

преди 4 години

Налице е умишлен саботаж, биоатака, терориэъм с " иэпускането "на щама!!! Най вероятно става дума эа преднамерена и добре органиэирана схема эа съкращаване на световното население!!!

50

zoro

преди 4 години

Тоя измислен вирус да спре хората да бунтуват в Хонког,Париж и другаде...Богатите си мислят за вечни? Всяка година умират Хиляди от рак,наркотици,катастрофи- е,някой да е загрижен?Само ПАРИ, ненаситни двукраки вируси с тях се хранят...Религиите не ги научиха на добро..Така че споко- и това ще мине...Светлината е по-силна от мрака.

49

Анонимен

преди 4 години

Убедих се вече, че на журналята /журналисти не са/ се плаща, за да всяват тотално излишна паника сред хората.Този вирус не е по-смъртоносен от гриповете, които ни спохождат всяка година и които винаги взимат жертви - предимно възрастни и хронично болни хора. Обаче е важно да се пълнят медиите с едно и също до безкрай. Колко му трябва на българина - един не особено интелигентен и лесно паниращ се човек, че да отклони вниманието си от важните държавни проблеми - бедност, мизерия, пране на пари!

48

Такава мизерия е

преди 4 години

в България, че даже и вирусите ни отбягват!?

47

Дръндер

преди 4 години

Пълзи е точната дума! Ако наблюдаваме разпространението му. В сравнение с обикновения грип, тоя се движи като мързелив ***!

46

Активист на БКП

преди 4 години

Вирусът пълзи ,а КЪЩАТА в Барцелона си стои !!!

45

Анонимен

преди 4 години

Простотията е по-опасна от всички вируси взети заедно. Комунисти, фашисти, либерали, дмократи, ГЕРБ...и др. представители на простолюдието което ги избира.

44

Анонимен

преди 4 години

Вирусът не ме плаши. Плаши ме диктатурата, която ще доведе след себе си. Какво стана с протестите в Хонгконг?

43

Чичо

преди 4 години

Неприятно ми е да го кажа, но светът, такъв какъвто го познаваме е на път да изчезне (не на момента, но в близката една година). А в България, ще е най кошмарно - тя държавата от 30 години се топи; след намесата на вируса директо ще изчезне.

42

Fallschirmspringer

преди 4 години

Преди много години по времето на "тъмният" социализъм,веднъж ротният каза"Страхливеца умира стотици пъти,а смелият само веднъж".Някои хора ще се разболеят от страх.Той също ерозира имунната система.Не мога да се отърва от чувството,че проблема се преекспонира.Дали не се нагнетява напрежение,което да бъде използувано при откриване на ваксина,която да бъде изкупена на висока цена.Като допълнителна екстра,сериозно купуване на термо камери,мед.маски и огромни количества консерви,също сериозни средст

41

Анонимен

преди 4 години

"Цяла Европа Пламна с Вируса, само Магически България е Единствената Страна без Инфекция, муахаха..."Забрави твоя идол рушлЯмдия. Цял Сибир е пълен с китайци, но при тях е чисто.......мъкаа.

40

Анонимен

преди 4 години

"Тогава ще си имаме работа с истинска Пандемия."Про стак каква пандемия ти се върти в малката русофилска крепостна главица?

39

Анонимен

преди 4 години

Mpeте, бе! Mpeте от простотия! Вирусът не е опасен, опасни са джурналята!

38

Анонимен

преди 4 години

***, бе! *** от простотия! Вирусът не е опасен, опасни са джурналята!

37

бла-бла

преди 4 години

Вируси,бежанци и какви ли не глупости. Всичко е за да живеят хората под стрес,а всъщност проблеми няма. Живейте си живота,спортувайте и хапвайте що-годе прилична храна,правете любов и всичко ще е 6.

36

Анонимен

преди 4 години

И за капак на всичко, Турция официално заяви, че пуска бежанците към Европа! Това е водещата новина по други сайтове. Доган е бесен, че Асад с помощта на Русия е изпотрепал войниците му и си отмъщава на всичко и всички. Нашата келява ограда няма да издържи и един ден!

35

Анонимен

преди 4 години

Господа, германската служба за защита на населението при бедствия и аварии препоръчва на населението да се запасят с продукти от първа необходимост. Геранците не са по-глупови от нас, така че явно не е шега работата. Новината сега я видях в 24 часа, публикуван е и списъкът. Нашите продължават да стоят със заровени глави в пясъка!

34

Анонимен

преди 4 години

биологичната война в ход. За сега всичко изглежда под контрол- според предвижданията. Проблема ще започне ако външен фактор предизвика непредвидена мутация на това ГМО. Тогава ще си имаме работа с истинска Пандемия.

33

Апокалипсис Сега

преди 4 години

2 кучета в Хонконг - положителни за Корона. Това е Краят, дами и господа, повече избавяне от този Вирус, докато не избие всичко Живо на Земята няма да Има. Да, благодарим на Китай и Комунистическият Режим там за Създаването на Това Супер Биобогично Оръжие!!

32

до 37

преди 4 години

може и 5G да е, все пак няма никакви реални тестове, какво се случва с човешки организъм при продължително облъчване с такава радио-магнитна радиация. дори може стандартният SARS вирус да е мутирал в следствие на 5G и да имаме комбинация от фактори, което би обяснило, защо навсякъде където има 5G много повече хора засегнати и повече от тях са в критично състояние. алчност - това е, лаком г.. кръв с...