31

Анонимен

преди 4 години

Ами който е решил да си развява байряка в Китай или Италия ,да си стоят там,гадове

30

Типично по нашенски

преди 4 години

С тези нискотарифни полети някои полудяха...не се спират. А после ще отмарят 14 дни по нашите молове! Тъпанарите ще им заработват болничните. Адемов се изложи "...ами да, умират но възрастни с хронични заболявания, онкоболни..."

29

Анонимен

преди 4 години

България ще бъде последна страна в Европа в която ще има"заразен" Нека всеки сам си отговори ЗАЩО?

28

Hoko

преди 4 години

До NewoneСпоред мен болнични трябва да има, но нека попълват анкета защо пътуват. Ако отиват на почивка при условие, че има карантина, трябва да им се спират правата за болничен. Също така на всички гастари с българско здравно осигуряване да им се забранява да напускат БГ или да си плащат кеш в Италия :)

27

Newone

преди 4 години

Жалко, че отново държавата се огъна от едно правилно решение да не се издава болничен за карантинен период най вече от Италия. Имам няколко колеги, които въпреки информацията за вируса в Италия, на своя глава отиват там на екскурзия. Сега като подарък от правителството от нашите пари защото бюджета на НОИ се формира от всички наши пари ще бъдат възнаградени с 14 дена допълнителна почивка. Масата от коментиращите не осъзнават, че парите в НОИ са всъщност парите вземи от нашите заплати.

26

Анонимен

преди 4 години

Държавата предпочита да умират хора, отколкото да похарчи пари.

25

Анонимен

преди 4 години

В България има някаква жалка имитация на мерки. Вирусът ще дойде и хората ще трябва да се оправят кой както може. Това жалко подобие на държава трябва да се закрие.

24

Анонимен

преди 4 години

"Иде ли?"

23

Stoedin

преди 4 години

Ако не сте били по работа - Най-добре си пуснете отпуск - платен или неплатен. Не е честно да точите Българския бюджет или фирмата, затова че сте си правили кефа. Ако сте били по работа - правилно е да вземете платен отпуск, но е допустимо и да сте в болничен, но всички в България ще трябва да платят за вас. Включително и децата ви.

22

2121

преди 4 години

Ако Китайските политици бяха толкова тъ,пи колкото са българските, досега света щеше да е пламнал

21

Анонимен

преди 4 години

Опасявам се че може да се разпространява и с вятъра. Щом може да "живее" върху предмети, банкноти, значи може и с прах и други частици.

20

българин

преди 4 години

А ако идваш от Америка>! Или там е гарантирано че няма :корона вирус'? Тоест Има го. Но само в лабораториите им!!!!-:) Схващаш ли българино? Кой разбрал разбрал!

19

Анонимен

преди 4 години

Не сме Швейцария за съжаление, ако има много хора поставени под карантина, според мен НОИ ще даде фира съвсем скоро...

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Не можеш да осъдиш американци, те са извън всякаква чужда юрисдикция.

17

Анонимен

преди 4 години

Като мярка против коронавируса предлагам да вдигнем партийните субсидии.

16

Анонимен

преди 4 години

Да хванат лабораторията, която го е пуснала вируса и да ги осъдят за обезщетение за нанесените щети и за психически тормоз над хората!

15

Анонимен

преди 4 години

Имате право на болничен, но болничния може да се издаде само в Пекин.

14

Анонимен

преди 4 години

Стига с тази психоза, във Франция и Германия болните се излекуваха. Това е просто грип. Грип като грип и ще си замине като cвинския. Няма да дойде края на света. Не е сигурно дали въобще ще дойде в България. До април месец ще е свършено с коронавируса. Денонощно медиите за него пишат. Такава истерия не съм виждал. Осъзнайте се.

13

На баба!

преди 4 години

'убаФци мамини изостанали! Каква Италия, това е Шенген със съответното свободно движение и става въпрос за периметър, не за конкретна държава! да не би идващите от южна Швейцария да са в по-изгодно положение...

12

Анонимен

преди 4 години

Изцвъкаха поредната тъпня. Платен болничен, ако идваш от Китай или Италия. Ама ето ситуация: влиза се с кола през сръбско - с лична карта, не се отразява никъде. И кой може да каже от Италия ли идваш, от Швейцария ли и прочие, или си отишъл при комшиите да хапнеш една плескавица... Казваш - в Италия бЕх , от там идвам, и си почиваш с платен болничен 2 седмици... такива ми ти мъдри мерки се взимат