7

Анонимен

преди 4 години

Какво е това Й в заглавието?

6

Анонимен

преди 4 години

Бурна история хммм Ами Югославия е изкуствено създадена от евреи масони и комунисти. После разбита от същите.Същите от Дейтънското споразумение което създаде измислената Босна и Херцеговина с ясната цел след време( а то дойде) да има нови конфликти там. Македония по същия начин. Майната им на конспирациите обаче за последните 120 години няма войни и въстания довели до очертаване на реални граници за народите според местоживеенето на етносите.За това и конфликтите не спират.

5

Българин

преди 4 години

Насила хубост не става, затова се разпадна Югославия, прочистиха(смазаха българското самосъзнание) в Македония, почнаха същия процес в Босна и Хърватска, но вече свързаността и разпространението на информацията беше по-голямо и се почна техния разпад. Най-много май ги е яд че ние сме били като култура и традиции винаги пред тях

4

Анонимен

преди 4 години

Вийната в Югославия беше реванш за трагедията и избиването на българите от Македония и насилственото им македонизиране!Откраднаха ни Македония и западните покрайнини от лакомия,но колелото на историята се завъртя и им го върна!

3

,,Рот фронт"?!?

преди 4 години

Ноам Чомски-един от идеолозите за социалистически САЩ,верен другар на Джодж Сорос и други леви милионери,като СандърсНа въдицата им се лови и поколението на милениума което не разбира какво е социализъм,тъй като никота не са имали реален досег с този строй.!Знаменосци на лявата идея за равенство и братство,ама без да се пипат техните милиони-,,Демократичен социализъм?!?!" -нещо като ,,дървено желязо"....Ние това го ,,играхме"г-н Чомски и все до фалит води.Времето на лозунгите мина-видяхме ефекта

2

Анонимен

преди 4 години

Западняците сяха раздори на Балканите, но сега ще ипитат от тяхното си лекарство.

1

Анонимен

преди 4 години

Това ги чака в много държави в ЕС няма как да напълниш страната си с хора с друга вяра и бит и да очакваш, че всичко ще е наред.