121

ако ДНК несъвпадне

преди 4 години

че то Божков от гидини не живее с тази жена. по-скоро арестуването прилича на изнудване на самия Васил, макар че той живее със съвсем други жени/а.второ около вестивала наБарцелонската милициа и прокуратура арестът наБожкова е отвличане на общественното внимание от скандала за ББорисков че е разследван за пране на пари. покупката на вила, и скъпотии които се водят на красотката с 6 годишната й дъщеря,от която цела сурии разузнавачи дебнат за матерял с нейно днк и да го сверят с това на Бобко

120

Koe

преди 4 години

Арабаджиев, с крадените пари на нашите баби и дядовци, трябваше отдавна да е в затвора. Божков също. Баневите също. Това са само ярките примери, има доста по-тъмни елементи. Мамито им!

119

БатБулгар

преди 4 години

Божков, както и всички касички на БСП трябва да влязат в затвора. Целите им родове занулени. Цялото им имущество конфискувано и ако не искат да работя за България, да бъдат пратени на остров Лесбус.

118

емо

преди 4 години

Да се готви и фризьорката му и учителката в детската градина на внук му!***- не могат да вкарат Божков, дай жена му да приберат!

117

edna

преди 4 години

До Стефания - w internet njama nisto sa jenata, ako imate nesto -spodelete.

116

Възмутена

преди 4 години

До До 105А, кой доказа , че динева не е виновна? Дали е виновна, или не, може да реши само съда, същото важи и за определяне мярката за неотклонение.... Защитниците на динева съд ли са? Имат ли право да оневинят, или да съдят? Защо всички обвиняеми, по Закон, може да бъдат в арест, а жената на божков да не може? Къде остава равенството пред Закона.....Или олигарсите, техните жени, деца, роднини и приятели са "свещени крави" и са над Закона??? Не съм другарка, не съм била и няма да бъда.

115

edna

преди 4 години

До Анонименsestrata na bojkov ne se kasva elena.

114

edna baba

преди 4 години

mnogo to4no! umna! stilna! znae kakvo da kaje! zagada4na!

113

До 105

преди 4 години

Другарко "възмутена", кой доказа, че госпожа Динева е виновна?

112

Анонимен

преди 4 години

Работата е следната,много шум и приказки,играе се някаква игра с години,защото се проточват дела свидетели доказателства и така годините минават и тези,които са виновни остават на сухо,а народа загрижен за собственото си оцеляване или замрял вече хич не обръща внимание на случилото се.Всичко е хвърляне на прах в очите на хората. В затвора се вкарват не малко невинни хора до доказване на противното и всички за сметка за народа.

111

Гост

преди 4 години

Доста обвинения се тиражират,а само кой какво казал достатъчно ме като доказателство и кога ще се покажат въпросните за да имат вече тежест и основа тези обвинения? И защо не се търси отговорност и няма обвинения за държавни служители и институции, които явно са замесени,след като става въпрос за големи суми неплатени данъци? Ако не сте си платили 100лв на държавата ще ви остави ли без да си търси парите?

110

Анонимен

преди 4 години

И каква излезе: изпуснаха Божков и тикнаха в ареста жена му.... Очевидно някои прокурори и съдии се изявяват като потомци на Вишински. Завръщат се в БГ 50-60-те години, а сме 2020.

109

ЧеКа

преди 4 години

До АнонименТова спецзвено го създадоха преди години и в него привлякоха такива прокурори, че пред тях тези на Вишински ряпа да ядат. Не обвинения, а доноси на екземпляри като Цеки. Съпругата на Черепа, завършила УАСГ участвала в изнасилвания и била свидетел на смъртта на бизнасмен?! И всичко това спецпрокурор го скалъпва като обвинение и жената я задържаха в ареста.. Т.е. изпуснаха мъжа и цялата си злоба и отмъстителност изляха на жената.Такива спецпрокурори и спецсъдии не ни трябват..

108

Анонимен

преди 4 години

Не успях да разбера защо преследват Божков,може и да имат причина,но и разбрах,че е събирал и пазил ценни български колекции,което си е геройство.Искал е дори да построи музей и всеки да може да види ценностите,но не са му разрешили.Защо?За презастрояване има пари,за музей няма разрешение.

107

Анонимен

преди 4 години

В България учени, умни, силни и красиви не виреят!Българите ги пращат при Тангра, който не избяга.Остават едни 80%.

106

Анонимен

преди 4 години

Красива жена, излъчва класа и интелект. Младите мутреси могат пасти да ядат...

105

ОПАСНО ЛИ Е УЧЕНЕТО

преди 4 години

"Съпругата на Божков остава зад решетките. Не била обикновена домакиня!"ПОСТОЯННО СИ МИСЛЯ ЧЕ ОТ УЧЕНЕ ФАЙДА НЯМАЕТО ПОТВЪРЖДЕНИЕ:ЕСТЕСТВЕНО С НЕЙНОТО ОБРАЗОВАТЕЛНО НИВО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НА СВОБОДА.ЗА ТОВА ЩЕ Е В ЗАТВОРАВИЖ АКО БЕШЕ УЧИЛА САМО ДО 4-тиКЛАС КАКТО ГЛАСИ ЗАГЛАВИЕТО ЩЕШЕ ДА СИ Е В КЪЩИ А НЕ "ЗАД РЕШЕТКИТЕПРАВИ СА РОМИТЕ-УЧИШ ДО 4 -ти КЛАС И НА 10 ГОДИИ СИ "МАЛКА БУЛКА"КАКВИ СА ТЕЗИ УНИВЕРСИТЕТИ-СЛЕД КАТО СИ ТОЛКОВА УЧЕНА СИ ЗАСЛУЖАВАШ ДРАНГОЛНИКАПРАВ ЛИ СЪМ ?

104

Анонимен

преди 4 години

Гербери,спрете да тормозите народа!Божков,Овчаров,Ковачки,Радев, нищо лошо не са направили на народа,прекалявате!След като си изкарате мандата,може да не сте в управлението вече,защото за вас не съществуват правата на останалите българи,а само правата на герберите!

103

Анонимен

преди 4 години

Goranov koga ychte go raskedvat sa apartsmdnti uj na kuma ala bala

102

Анонимен

преди 4 години

Neka da kaje elena kolko sa bluski s zekite kuponi v garza franzia bg maha bojkova jenata na bojkov snae mnogo parva drujka s sestrata ba bojkov ekena i vasil ne baha na svadbata na iva sofiabska i sina na zerepini