18

Анонимен

преди 4 години

Фирмите.....ФИРМАТА доставчик, на КОИ. Има монопола на тока!

17

До 14

преди 4 години

Само че в Сърбия,Гърция и Макодония спираш пред гишето плащаш и тръгваш.Всичко отнема около 1 минута.В Турция пък въобще не спираш,лепиш стикер на предното стъкло и системата автоматично те таксува.Само в БГ кочин***та ще има бордови устройства.

16

Анонимен

преди 4 години

Тука повечето още живеят в соца, говорейки глупости от рода на държавна фирма за превозване. Нема надежда.

15

и защо

преди 4 години

трябва да има частни доставчици които да прибират 7 % !!! защо не се направи една държавна фирма или целта е да крадат наши хора !!!

14

Tomorrow

преди 4 години

После ходим до Германия викаме си ей кви пътища имат тия, никога няма да ги стигнем и пак се връщаме до основния въпрос. Как ли са го постигнали. Дали пък нямат, Тол система. Дали пък тежкотоварния трафик не плаща повече. Щом и в Сърбия вече има тол система и Сърбия, колкото и да я връщат винаги ни настига и задминава си отговаряйте на въпроси. А боосвете нека си правят протестите на мен лично не ми е мъчно за тях а на Вас?

13

Tomorrow

преди 4 години

За това няма как да се оправим, защото шепа хора правят големите пари, а масата финансира банкета. С тази Тол система не откриваме топлата вода, просто се получава познатата схема. Тези с парите и връзките вдигат шумитевица, активизират работниците си със заплаха, че иначе ще бъдат уволнени и накрая всичко пропада и пак масовия българин плаща, трансп.босове правят милионите и всичко е 6....

12

Tomorrow

преди 4 години

В цяла Европа има Тол системи, дори и в част от Балканските държави, но не тук транспортния бранш, който между другото се държи от шепа хора не иска да плаща, за ползването и амортизацията на пътищата. До коментарите по долу. Как да се поддържа добре пътната мрежа като със сегашната винетна система тя се финансира основно от водачите на автомобили, които в повечето случай правят под 10к КМ. на година и съизмеримо с тежкотоварния трафик правят много по малки поражения.

11

Константин

преди 4 години

И ми е интересно, как се намеси пак комунизма.

10

Константин

преди 4 години

До GanjoАз се чудя как има такива наивници, които вярват, че парите ще отиват за пътища, а не в нечии политически и частни джобове. Колко години се плащат данъци към общината, винетки и граждански от собствениците на МПС, а пътищата са в окаяно състояние. Може само през манастирски ливади, до бул. България да се разходите и ще видите, че има едно събиране на пари, които потъват в неясна посока. Но наивни хора колкото искаш.

9

Жони Пешеходеца

преди 4 години

Разбирам да протестираш ако са ти казали вчера, че от неделя ще заработи една ТОЛ-система...........но в случая!!!

8

House M.D.

преди 4 години

Както се казваше в един стар анекдот:- П.......си, сър! - отговори икономът

7

Ganjo

преди 4 години

Мили хора...Комунизма свърши. Няма такова животно..безплатен обяд. Всичко трябва да се заплаща и така ще вървим напред.Нали искаме хубави и подържани пътища да има в България. Как да стане без пари...

6

Анонимен

преди 4 години

1000 тира пред НС да блокират София трябва докато търбуха не си отиде , така само си хабят горивото.

5

Глашатай

преди 4 години

Изгражда се тол система по герберастки. Изгражда се тол система по герберастки. Изгражда се тол система по герберастки.

4

Анонимен

преди 4 години

Аз имам пари да си платя, но други може и да нямат. Ноооо на чужд гръб и 100 тояги са малко, нали ***?

3

Maybe

преди 4 години

Абсалютно подкрепям Тол системата! Абсалютно НЕ подкрепям протеста на тоя бранш!

2

Пак ще го "избе

преди 4 години

Пак ще го "изберат", повервате ми!

1

Б.Б(Биг Бос)

преди 4 години

Плана за разрушение и обезлюдяване на България върви с пълна сила.Чудесно.Другия път пак ме изберете