60

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще фалират, Франция е 1, без Франция нямаше да има САЩ.Франция е майка на цивилизацията.

59

Анонимен

преди 4 години

САЩ са номер 1, какъв фалит. Никога няма да фалират.Това е най-мощната държава в цялата история на човечеството.

58

Анонимен

преди 4 години

Сащ трупат дълтове и са пред фалит, Китай ще ги изпревари.Франция е най-великата страна! Без Франция нямаше да съществува ФАЩ.

57

Анонимен

преди 4 години

Китай е в криза, Русия стагнира и е изолирана, ЕС се бори с бежанци и с Брекзит.САЩ са единствената суперсила. И слава Богу, иначе без тази държава сигурно нямаше да има човечество. Благодаря на САЩ, че през 1990г. ме освободи от империята на злото СССP=

56

Додо

преди 4 години

Little Mario. Така го наричаше Тръмп по време на републиканската кампания за номинация 2016г.

55

Ха-ха

преди 4 години

Йелоустоуне,защо мълчиш?Да помогнем ако трябва?

54

Скептик

преди 4 години

Всъщност става ясна причината, поради която чалгавизията предназначена за опростачване на населението БиТиВи е толкова противна на Българите.

53

АГЕНТ 007

преди 4 години

До Анонимен НЕ МОГАТ ДЯ Я ПОПИТАТ ЗАЩОТО ЕЗИЦИТЕ ИМ СА ЗАЛЕПЕНИ ЗА... И

52

мишо бирочето

преди 4 години

български селянин иска една вечер с мелания. на следващата сутрин ще е пред нас с куфарите, доландо жуниър и половината имане на тръмп. в чест на сватбата че дам на секи български пурко по десет долара. че ги пускам с келикоптери над села и паланки.

51

Анонимен

преди 4 години

През 1920г. Британската империя се разпростира върху 1/4 от сушата и владее световните океани, а днес през 2020г. Британия е едно изолирано островче и периферия на Европа пред разпад. САЩисаните не ги чака по-различна съдба. През 2120г. може САЩ дори да не съществуват. Англосаксонския свят неумолимо губи доминацията си, а малкия Рубио нищо не може да направи. Китай ще продължи възхода си за добро или за зло. Света става все по-многополюсен. И това е добре.

50

Брудос

преди 4 години

До 28.Приемам твоите аргументи. Печалното при нас е че в такъв случай ние винаги намираме опрадание, в смисъл че " ..те и другите бяха маскари!" И темата е изчерпана, с никой не сме скарани, ... А пък и защо ли да се караме?

49

Анонимен

преди 4 години

Да, не ни трябват никакви жълтиПишки в България. За 2-3 поколения ще ни претопят, тези се плодят като зайците.

48

Бойко

преди 4 години

Добре, че са американците пак да ни осветят какво всъщност става зад кулисите. в момента Не ни трябват никакви китайци тука особено пък в медиите. Досега само лъжи за някакви китайски инвестиции в производството и ние като лапнишарани се радваме като малки деца. Инвестирайте първо 2-3 милиарда в производсвото да ви видим колко сте сериозни и тогава ще решим за телевизията.

47

Реалист

преди 4 години

Сенаторчето да вземе да извади парите си и направо да я купи тази телевизия, а не да рони сълзи.

46

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

.."змията хапела".......ха,ха,хаааааааааа...АМИ , ТАКА Е ...Я СССР , КАК ХАПНА ДЪРВОТО КАТО СЕ ВЪРНА ОТ АФГАНИСТАН....ХА,ХА,ХААААА...А, АЗ ДА ТИ РАЗПРАВЯМ ЛИ ЗА ЧЕРВЕНАТА ЛИСИЦАТА И КОЧА И НЕГОВИТЕ МАРТИНКИ ...КАТО ПИТАШ ЗА САЩ??!!!ЩЕШ ЛИ...??!

45

Анонимен

преди 4 години

Рубио има предвид Кремъл, а не Китай !

44

Анонимен

преди 4 години

Змията хапе най-много когато умира. Залязващата американска империя е на доизживяване, давеща се в дългове, в социален и политически хаос. Сън не ги лови и се опитват да променят този факт, но колелото на историята вече започна да се завърта със смазващата си тежест върху тях. През 1950г. САЩ държат 70% от световния БВП. Сега САЩ държи под 20% от БВП и този процент ще продължи да намалява с всяка изминала година. А те ако искат могат да наложат санкции на Европа да спре да диша.

43

Анонимен

преди 4 години

а кой ще ни освободи от американците

42

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

МЪКА ЛИ ТИ Е ЗА КАДАФИТО , БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААМАЙ СА ТИ ХАРЕСАЛИ МНОГО ЦВАЙТЕРЧЕТО В ЛИБИЯ!ЗАТОВА ЛИ ГО ЖАЛИШ ТАКА...??!

41

ддо ами правилно

преди 4 години

Кое е правилно ?ЖЕСТОКОТО СМАЗВАНЕ НА Кадафи,Садам,Мубарек,Сърбия,жълтите жилетки...а това си забравил -артист слабомислещ и заблуден като овен .. .