38

До 26

преди 2 години

По твоите тапанарски разсъждения дай всички да станат IT или рекламни агенти? А нещо да кажеш за учените от БАН дето взимат по 800 лв , и те ли по твоите *** критерии са "некадърни" ? Явно и ти си от тия "новите българи" поставени от мама и тате - бивши ***, като фигурант на дебела заплата.

37

Solar Power

преди 4 години

До 36: Има такива кръжоци и сега. Това,че те мързи да търсиш си е твой проблем :)

36

м дааа

преди 4 години

Пак ли се намери някой да сравнява соц.а с днешното време, какво общо има с албанските извращения.

35

МНЕНИЕ

преди 4 години

Тази е като Жените на БГ Политиците - но в рамер 1000.

34

Анонимен

преди 4 години

След освобождаването на страната...От кого бе Елче? Ти оправи малко граматичните си грешки или разбра,че има речник във word-a и сега оставяш дефицитете по лексиката.

33

Шоп

преди 4 години

До Анонимен 34:Тъnитe raлoши все искате някой да се грижи за вас, за никакъв *** не ставате...

32

Анонимен

преди 4 години

До До 34 за ЖивковАми не си прав,през соца децата ги привличаха в кръжоци по желание, кой каквото го влече - математика,литература,фотография,различни видове спорт, филателия, театър,физика,музика,рисуване,туризъм............. и всичко каквото се сетиш,така децата бяха заети и не се занимаваха с лоши неща,а развиваха таланта си и способностите си.Днес няма такива кръжоци.

31

До 34 за Живков

преди 4 години

А свободния дух , предпремачеството .това че талантливи трудолюбиви знаещи и можещи бяха лишени дори от шанса да развиват таланта си ?а за това че не можешме да пътуваме в чужбина ???само избраните от Комунистите . Иначе за добрите страни съм съгласен защото ги помня ( като деца играехме до полунощ и никой не се притесняваше за наркотици престъпност. по един два пъти на море с карта... сега го гледаме по телевизията. ) обаче я ги сравни със Социалистите в Скандинавите ??

30

Анонимен

преди 4 години

Бай Тошо се грижеше за хората,да имат жилище,да имат работа и хляб,да имат почивки и веселие,да има развита култура,да имат добро и безплатно образование,дори плащаха на студентите стипендии по 120 лева на месец безвъзмездно,да имат напълно безплатно медицинско обслужване!Имаше ред и нямаше масова битова или друга престъпност,нямаше наркотици и не тровеха децата,произвеждаха качествени храни,създаваха добри специалисти,инженери във всяка област.Това диктатор ли е според вас?Според мен не.

29

Анонимен

преди 4 години

До ай сиктир и комунягиАко семейството е бедно и с 600 лева заплата,как ще плати висшето образование на децата си,когато парите не им стигат дори да си платят разходите?Я ми обясни!Защото имам познати,чийто две деца бяха почти отличници,едното искаше да следва и родителите му отказаха,защото нямат пари и толкова.Старта не е равен за всички,дори и да имат желание да учат.

28

Анонимен

преди 4 години

До анонименБългарските пари и заводи не отидоха в български ръце,нито бяха разрушени от българи, отидоха в ръцете на чужди алчни агенти и техните български слуги!

27

Анонимен

преди 4 години

Ами...Хубава работа, ама...

26

основен закон

преди 4 години

Можеш-действаш!Не можеш-критикуваш и ревеш!

25

СССР2

преди 4 години

До *** 27,Абе, ***, не те е ли срам да ги пишеш такива работи? Кога е било такава сиромашия в тази страна? Много ли ти е хубаво да наричаш хората некадърни, че работят за 600 лв и да сравняваш всички с програмистите, макар и може би да не знаеш какво точно работи един "програмист". Или пък за "рекламния бизнес" дето визираш. Те и "миските" са в този бранш. Рекламират полови забавления и печелят. А ти колко печелиш? Програмист ли си или миска? А ако не си, трябва да се гладуваш ли?

24

анонимен

преди 4 години

ДО 23 И КАК УМНИТЕ ЗАБОТАТЯХА СЕГА И СТАНАХА МИЛИОНЕРИ??? КАТО СИ НАПАЗАРУВАХА ЗАВОДИ, ФАБРИКИ, СТОПАНСТВА И Т.Н. БЕЗ ПАРИ ЗАЩОТО БЯХА ОТРОЧЕТА НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ БИВШИ КОМУНИСТИ. ДА НЕ ЗАБРАВИМ И КУФАРЧЕТАТА С ПАРИ ОТ ХАЗНАТА И 2 МЛР. ОТ ПЕНСИОННИЯ ФОНД. И СЛЕДВА МАФИЯТА ПРИДРУЖЕНА С РЕКЕТ, УБИЙСТВА, ПРИСВОЯВАНЕ, КРАДЕНЕ, КОНТРАБАНДА, НАРКОТРАФИК. Е ТЕ ТОВА СА УМНИТЕ ХОРА СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ А НАИСТИНА УМНИТЕ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ И СЕ РЕАЛИЗИРАХА НАВЪН ЗАЩОТО ТАМ УВАЖАВАТ НАИСТНА УМНИТЕ.

23

Комунизъм ли!

преди 4 години

В крепостна Рус никога не е имало работническа класа, нито буржоазна революция и затова мужиците от крепостно царство преминават към крепостно-феодален комунизъм. През 21-ви век феодализмът ще изчезне, заради своята агресивност и заради свръх-модерните космически военни технологии на Запада.

22

до 14

преди 4 години

При комунизма не се живееше добре, но сега се живее три пъти по- зле.Посочи един плюс в момента.Отворени граници има,но хляб няма,клошари има.Корупция навсякъде ,не дадеш- умираш.Образованието е зле,та дрънка.Не могат да си напишат името,да не говорим за смятане и решение на алгоритми и пр.Та...." много сме добре днес" без комунизЪма.

21

Втора легия

преди 4 години

Светът и без нея е пълен с дървеноглави оджи .!.

20

пияница мистик

преди 4 години

Другаре пенсионери и комунисти. Вие като видите някаква такава статия за диктатор и мъзгa от зaдниka пусkатe. И сакън някой да не напише нещо срещу тиранина. Ей, много обичате да сте роби на такива режими и някой изрoд да ви мачка и третира като ***. Вие за това страдате толкова за правешкия сeляk. Вегетерихате си чудесно тогава. И умните имаха това, което и вие. Затова ви харесват режимите. Сега умните са милионери, а вие бедни cмешници, ето затова не понасяте демокрацията

19

Анонимен

преди 4 години

Зелка фасулева, от която се гнусят всичкив България.