54

Анонимен

преди 4 години

Гладна кокошка, просо сънува...

53

Анонимен

преди 4 години

ami...to koi drug she kupuva koronabirusite...

52

Анонимен

преди 4 години

Идете си по селата. Аз така ще направя. Няма да хода на това селско, чалгарско море. Пълно с маймуни.

51

Анонимен

преди 4 години

След 10 г. миналата година бях на нашето черноморие. Прекрасна природа и море, но всичко останало е много далеч от туризъм и стандарти. Няма да повторя скоро. Единственото положително е, че се разминахме без чревен вирус, въпреки че беше доста мръсно. Туристите бяха драстично по-малко в сравнение с преди.

50

акъл море

преди 4 години

тоест българите ще отидат на сънито да се блъскат с други българи в мърсотията та със сигурност да се заразят? да се молят да не пламне епидемия че и 1 човек няма да им влезе в хотелите

49

Анонимен

преди 4 години

Е не разбрах,защо да останат?Дали ще хванат корона вирус в България от чужденци или българи,каква е разликата с това да се заразат в чужбина?

48

Анонимен

преди 4 години

Блажени са вярващите! Никога, ама никога няма да отида на лайномутроморието!

47

Анонимен

преди 4 години

Абе вие нормални ли сте? 2020 година я пишете мъртва за родният туризъм,доста родни хотелиери ще глътнат въздух!

46

Кюляков

преди 4 години

Дори и да няма коронавирус, не виждам причина да дойда на това о.акано море!

45

Анонимен

преди 4 години

Не

44

Анонимен

преди 4 години

Ако ходя на почивка ще отида в Испания. Навсякъде другаде може, само не в хотелите на мутрите в България.

43

Ами не

преди 4 години

Бг туристическият бранш за пореден път се надява я на вирус, я на земетресение, я на цунами да му спасява сезона. Не е ли по-лесно просто да предложат добър туристически продукт и да не чакат на коронавируса?

42

Паралия

преди 4 години

Ясо гръцко отново за пореден път.Кеф ти храна кеф ти чист въздух и вода и Много много място за паркиране на всякъде.

41

Fallschirmspringer

преди 4 години

Много мизерно разсъждение,да очаква корона вируса да напълни мизерните хотели,с гледка от 6 метра към стаите на хотела от другата страна на улицата.Специалистите казват,че с увеличаване на UV лъчението и неговата интезнивност вируса ще изчезне.Между другото,на какво се базира неговото предположение,че у нас вируса няма да се развие у нас.Като знам каква е личната хигиена на значителна част от населението,имам обосновани предположения,че неговите прогнози не са научно обосновани.

40

Наблюдател

преди 4 години

Докато измислим стратегията ще дойде коронавирусът и у нас.

39

Абе, гойнянко...

преди 4 години

До Анонимен 36Пазарът на морето е пренаситен и е бизнес като всеки друг. Щом продаваното се продава от прекалено много хора - всички свалят цената, няма печалба. От това патят 30-40 подизпълнители. Поддръжка - асансьори, пожарна безопасност, охрана, сот, борба с вредителите, басейните, озеленяване, реклама, транспорт и т.н.А, наетият персонал...Всички тези фирми и хора зависят от хотелите. Затворят ли хотелите - всичко надолу по веригата няма какво да яде.

38

dsadsa

преди 4 години

До АнонименНе си чул, защото си неинформиран

37

Радев

преди 4 години

Българите - добре, ами чужденците? Те по тази логика също няма да тръгнат да пътуват натам и насам. Липсата на немци, руснаци, англичани няма как да бъде компенсирана от българския турист.

36

Анонимен

преди 4 години

Индия е до Китай.Не съм чул и един случай да има в Индия!А нашите тук роми са с тяхната кръв,от там са дошли.Май не ги лови тях корона?

35

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Племенницата със семейството си кара вече три последователни години по един месец на Аспровалта.Дъщеря ми и още едно семейство миналата година два пъти по 14 дни бяха на Неопори и това го правят 3или 4 години.Хората любезни.Няма блъсканица,просторно,чисто.Почти няма платени зони.Крайбрежната улица минава веднага след плажа,а първият и вторият ред вили или бунгала са на един етаж.Почти няма три или повече етажни хотели.Изглед към морето до хоризонта,нищо не пречи на изгледа