259

Анонимен

преди 4 години

Само ***, ей. 95% очевидно

258

Анонимен

преди 4 години

Няма интелигентен човек, който да гласува за първите 4 партии. Очевидно въпросният процент д е б и л. И. Не е 80, а 95.Не се търпи, ей!

257

тръмп

преди 4 години

Бой по червените чугунени глави.

256

Анонимен гражданин

преди 4 години

На Слави целта никога ...повтарям НИКОГА не е била да се включва в политиката активно. Цялата работа е да се уреди като един обединителен "глашатай на власта и опозицията " за да дърпа парички и от двете страни . ... и да не ги дели с никого . Затова и си купи национален ефир. Иначе защо ще си кръщава партията с това смоотано име и ще краде герб от украинската партия . И защо си наслага музикантите и сценаристите за управителен съвет.Учиндолския е ШОУМЕН а не политик. Не го забравяйте .

255

Анонимен

преди 4 години

Хах слави като събере 15% тия да се самозакрият!

254

Бунгар

преди 4 години

Само погледнете тъпата физиономия на Станислав Трифонов пред кандидатките за красавици на неговия кастинг.Колко са жалки и момичетата, които са тръгнали на борба за слава.Това ли са нашите красавици и умни момичета..Трагедия.Изтъпанили се трима умника и се подиграват с горките българки...Нека по добре да направят обратното..три момичета да се подиграват с кандидат момчета за слава...

253

САмо питам

преди 4 години

Защо ли не направят гласуването явно . И във публични списъци . И без това всеки открито си казва партийните предпочитания .И партийното членство е явно . Да не сте срамежливи ? Няма как цели 4 години да плюеш *** и дрОгаря Пооотин и да възхваляваш вожда Буда и накрая в деня на изборите да гласуваш тайно за БСП .Какъв е проблема . Хем и няма да има съмнения за измами при гласуването и всеки ще си знае точно за кого е гласувал.

252

Брояч

преди 4 години

... а резултатите на различните соцологически агенции се различава ,защото различни партии и организации са поръчвали проучванията .Някак си е неудобно, да ти изсипят една камара пари за проучване и ти да напишеш в резултатите че спонсорът ти не е харесван от народа. Повече пукнат спонсор няма да видиш . Затова лижжеш... мажжеш докато докараш приемлив резултат. както са казали : Не хорския глас а СТАТИСТИКАТА/ БРОЕНЕТО правят изборния резултат.Броиш едни и същи гласове... до изборната победа.

251

Селото

преди 4 години

Братя българи, нека в този момент когато Европа е в епидемия да не се караме, а да си помагаме. Борисов е доказал се лидер и именно от такъв се нуждаем в трудни времена, а такива може би ни очакват ако не успеят да укротят заразата бързо. Борисов е прав - дисциплината е най-важна! И в действията и в посланията!

250

Бойко Ша ги ебе

преди 4 години

Наред всичките -да няма сърдити

249

Койчо

преди 4 години

А на мис бикини колко процента ще дадете

248

аз-ът

преди 4 години

важното е Бойкики и лялявите смартбютита да продължават да *** сладоледа от страната на стъклото на витрината.

247

Селото

преди 4 години

Как можете да сравните Слави Трифонов с това което Борисов направи? Слави е нехаризматичен, самотен ***, докато Борисов изригна като обаятелен и силен лидер, вече 10 години, и знае как да се държи навсякъде! Представяте ли си министър председател като Трифонов, който на всяка втора дума ругае и гледа лошо! Дано Борисов е здрав още дълги години!

246

Анонимен

преди 4 години

Славчо не изгърмя ли с няколко милиона преди време в Кипър, когато тамошните банки се сринаха? Що не си е вкарал кинтите в КТБ примерно?

245

до 240

преди 4 години

А защо не ???? Няма качества ли ???????

244

ХОРА от НАРОДА

преди 4 години

За тези, които не знаят "хората" и "народа" са тези, които мислят като вас. Останалите 80% от обществото са платени *** или мафиоти и като цяло нямат никакво значение.

243

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе, най-кухата фраза "човек от народа", ама като се издигне по върховете, става "човек над народа".

242

една приятелка ...

преди 4 години

Последните десетилетия - всеки път като има избори разпилява брашно из къщи, за да почне да чисти родната й майка. И така е сигурна, че старата жена няма да иде да гласува за БСП. ТА ПИТАМ - ОТКЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ ТОЛКОВА БРАШНО???

241

Анонимен

преди 4 години

Земята се върти Водата е мокра бсп пак губи избори Очеизвадната реалност

240

кратко и ясно

преди 4 години

Слави е Бареков 2.0 дори по зле щото трябва и да купи 40 хиляди гласа като него ( как мислите барека получи моя глас ) а не е ясно дали има кеш