301

Честито

преди 4 години

Днес на обяд ще има заседание на МС вече има случей на вируса в България!

300

Аз

преди 4 години

Нека малко и хората да лапнат от държавата/НоЙ, няма само докторчетата и ***

299

Анонимен

преди 4 години

Cлaнинoвa казала...Ама на кого му пука какво е казала тая?Аз ще й кажа, че коронавирус няма, нека ходи да прегръща поставените под карантина.

298

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

ДРУГАРЮ БОРИСОВ,КОГА МАЧКАХТЕ УШИТЕ НА ТАТО БЕШЕ ДОБРЕ А....

297

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

ТОЙ КРАТУН ОБИЧА ДА ТОЧИ.....ГАЗ, ТОК, КТБ, ЛОТАРИЯ, ПЕРНИШКА ВОДА ИДВА РЕД И НА НОИ....

296

НОЙко

преди 4 години

НОИ отдавна е източен , а коронавируса ще даде едно напълно логично обяснение защо е станало така . п.с. Очакваме и мана по гроздето за да обясним и липстата на пари в пенсионния фонд .

295

Все тая

преди 4 години

Другари, надявам се господин Президента Румен Негово Сиятелство Радев да организира ежедневни протести в зала Арена Армеец до изчезването на заплахата от корона вируса. Организирането на безплатен транспорт да е задължително. Ежедневно. Напред, другари. ура!!!!

294

Waffen SS

преди 4 години

Как ще бъде контролирано,че този,който е под карантина я спазва,а не се развява по МОЛ-ове или ресторанти.Трябва в случай,че я е нарушил да внесе в НОИ в петорен размер здравните осигуровки,а може и допълнително три месеца затвор

293

Petar

преди 4 години

Еми за кво е това НОИ? Да се точи...

292

Гочоолу

преди 4 години

Някой знае ли в Барселона дали върлува проклетия вирус? За една манекенка и една тиква питам.

291

Анонимен

преди 4 години

#299 Точно описваш ситуацията за вас, нас се ействата ни не му дреме хич. 10г.го обяснявам: *** спокойно деца. Първите 2 години нито МРЗ никакви соц. плащания не бяха кореагирани. Докато не беше подсетен. Той е безчувствен. Защо ще фалира НОИ и него ли са опоскали?

290

Пръ-пръ-пръ

преди 4 години

Тогава търси и предлагай алтернативи как да бъдат защитени сънародниците ти! Апокалиптична миcиpка!

289

БЕЗ СЪМНЕНИЯ

преди 4 години

СЪМНЯВАТЕЕ ЛИ СЕ В ЕПИДЕМИЯ ОТ КОРОНА ВИРУСЗАЩО ИЗКУПИХТЕ ДЕЗЕНФЕКТАТИТЕ И МАСКИТЕВЪРВИМ КЪМ ВСЕ ПО НОВИ УСПЕХИРАЗМЕРА НА ВСЕКА ЕПИДЕМИЯ Е ОБРАТНА ФУНКЦИЯ ОТ ОБРАЗОВАТЕЛНОТО НИВО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕНИСКО ОБРЗОВАТЕОЛНО НИВО - ВИСОКА И СИЛНА ЕПИДЕМИЯКОЙТО ОЖИВЕЕ ЩЕ ГО ПРОУМЕЕ" ГУШНАЛИТЕ БУКЕТА" НИЩО НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ГИ ВЪЛНУВА

288

между редовете

преди 4 години

Казаното от Бойко го разбирам така: Ако ще половин България да се зарази с какъвто и да е там вирус, свинска чума,луда крава,птичи грип,на мен Бойко хич НЕ ми пука. Няма да счупите държавата я,да ви лекувам!! Ходете си на работа и болни, който оцелее,оцелее. Парите от НОИ отдавна са изядени и изпити.На мен ми трябват здрави роби."

287

ДоBd

преди 4 години

ДоФтУр БорисоФФФ,ще ги издава лично!

286

Bb

преди 4 години

Ако джипитата ги тръшне вируса, кой ще издава болнични?

285

Анонимен

преди 4 години

Нашите мургавели нали са рода с Индийците,гледам статистиката няма нито един случай на заболял в 1.4 милиардна Индия,та не ми се мисли кой ще оцелее по тези ширини при една пандемия!

284

Анонимен

преди 4 години

Важно е ,че в България корона вирус няма ,въпреки ,че при съседите ни има!Боко е прав ,че сме стабилни и никой не може да разклати държавата Му,камо ли пък некакав си вирус!

283

Анонимен

преди 4 години

НОИ така или иначе ще бъде източен,или от коронавируса,или от ГЕРБ во главе с премиера. Властимащите ,май ги е нещо яд ,че може и да останат на суха,затова е тази,, загриженост"за електората!

282

Анонимен

преди 4 години

На тоя в акъла са му само пари сигурно ще разбере за вируса като му го разяснят в пари т.е понеже ще се дават пари от нои за болнични които няма да са повече от досегашните защото съм лекар и хората не искат болнични -но той това не го разбира а само рабира думата пари и понеже не е свикнал да дава а само да взема сега изчислява евентуално колко би загубил от пари не от вашето здраве а пари пари това му е в акъла Въобще не си мислете е му пука дали някой е болен въобще не го интересува само пари