37

Анонимен

преди 4 години

Путин няма двойник.Опитвали са да намерят но не успели.Той е уникален! Каквото и да значи това.

36

Анонимен

преди 4 години

Да, и ние веднага повярвахме.

35

Анонимен

преди 4 години

Зелка фасулева знае ли че подмянатана американските президенти с двойницистава в Кемп Дейвид. Да открехне българскатапублика и за там, откъдето очевидно чаканякакви пари.

34

Не знам за Путин

преди 4 години

Ама Тръмп май са ги подменили още преди 2 години.

33

Анонимен

преди 4 години

Путин е страхлив ама много много страхлив.При "непринудените" срещи с хора от различни региони на страната хората винаги са едни и същи.Той има не един а много двойници.

32

Боби

преди 4 години

До АнонимеН"ЛЪЖЕЦО НАГЪЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРАТА ТИ НЯМА ДА МИНАТ НИКОГА!ДО 2007-*** ГОДИНА ПУТИН Е СЪС СИНИ ОЧИ А ТОВА ИЗКОПАЕМО Е СЪС ЗЕЛЕНИ"1. Замисли ли се дали Путин не носи лещи защото е на почти 70хилки и едва ли си е запазил зрението идеално?2. За твое сведение съвременните скенери не проверяват пръстови отпечатъци а структурата на кръвоносните съдове директно под кожата тази технология е измислена защото по ръцете на хората няма мастни жлези(***) - говорихме за снимки нали?

31

Димо

преди 4 години

Аз знам как той се отказал:- Владимир Владимирович, трябва ли на вас повече двойници или вече е достатъчно?- Не, двойник не ми трябва.

30

дългият нос на Путин

преди 4 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

29

АнонимеН

преди 4 години

До БобиЛЪЖЕЦО НАГЪЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРАТА ТИ НЯМА ДА МИНАТ НИКОГА!ДО 2007-*** ГОДИНА ПУТИН Е СЪС СИНИ ОЧИ А ТОВА ИЗКОПАЕМО Е СЪС ЗЕЛЕНИ

28

Анонимен

преди 4 години

Някой иска да му сипе коронавирус в чашата.Ксенофобията и клаустрофобията на диктаторите е неизлечима !

27

Анонимен

преди 4 години

Двойника на Путин го чака в мавзолея !

26

Анонимен

преди 4 години

За путин има предсказание че вътрешен човек ще направи опит да го убие.Не само ще направи, а и ще успее.

25

Марин Русеборн

преди 4 години

До прости българи...Щом мутренска тиква ги управлява!!!???

24

прости българи...

преди 4 години

брей, затова сте на такова дередже. Поне да бяхте фашисти, а вие и за това не ставате. Миришете на чесън и партенки.

23

Боби

преди 4 години

До АнонимеН"ВЛАДИМИР ПУТИН УМРЯ ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА ОТ РАК! ОБЯВЕНО ОТ ЛЮДМИЛА ПУТИНА ЖЕНА МУ!)ТЪЙ, ЧЕ ТОВА Е ДВОЙНИКА!"И през 2007 година не е имало цифрови професионални фотоапарати? 2007 година мисля беше прословутата му Мюнхенска реч на прес конференцията имаше поне 200 фоторепортери с фото техника която струваше колкото няколко бентлита.Нали се сещаш колко снимки са направени тогава - и от западни медии и от западни служби. Е няма как всички да мълчат ако имат доказателства.

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНda be! Значи руснаците имат много много, умни ръководители, като В.В. Путин! Това е комплимент. А няма ли глупав двойник на Горби или Елшин- би било много лесно! Че и твой двойник, *** като теб- хиляди...

21

Анонимен

преди 4 години

За путин има предсказание че вътрешен човек ще направи опит да го убие.

20

АнонимеН

преди 4 години

ВЛАДИМИР ПУТИН УМРЯ ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА ОТ РАК! ОБЯВЕНО ОТ ЛЮДМИЛА ПУТИНА ЖЕНА МУ!)ТЪЙ, ЧЕ ТОВА Е ДВОЙНИКА!

19

Радков да го обясня:

преди 4 години

В условията на тежка материална криза, тежка културна инвазия, тежък грабеж и изнудване от страна на силните на деня ти нападаш с подигравки само по-слабите от медия под диктовка на психолог. И като си такъв мъж ... Мислим ти треснем главицата у некой стълб или тухла!

18

Има ама е Тайна

преди 4 години

А жена му иска ли двойници да има на Путин ?Търсили из целия свят двойник *** толкова специфичен сурат не намерили .Жена му ревала три дни и три нощи за двойник докато е на работа !