27

Бети

преди 4 години

Да..., мъдро...! Това се измисли накрая.... който може да се спасява- ИЗОЛИРАЙ се, "Ако ни кажат, че трябва сами да се изолираме от външния свят", "трябва да потърсим медицинска помощ по телефона, а не да отидем на крак в болницата. " Това звучи ли му правдоподобно на някой въобще...... не търси помощ, няма кой да те лекува ....!!! Защото е много скъпо да се пръска на обществени места с дезинфектант. По други засегнати страни се мият и улиците, освен градският транспорт и т.н...

26

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да замина за Германия,болен член на семейството,но не от този грип,сега като се прибера нямам дори 1бисквита в къщата ми,как ще пазарувам,как ще ходя по институции имам ангажименти към администрацията,как ще стоя14дни в къщи на вода от чешмата?

25

Анонимен

преди 4 години

Цитат: "...да си останем вкъщи - без да ходим на работа..." И да бъдем умрем от глад, а не от вируса, тъй като ще бъдем заменени на работа и в следствие на това - УВОЛНЕНИ !!!Браво за статията, Браво за мерките !!!

24

Спасението

преди 4 години

Трябва силово още от границите идващите от държави с вирус с полиция и в болница за 14 дни,ако няма болен после да са свободни.Какви летища ми плямпат като ц***ганите на тумби с колите идват от Италия и после са навсякъде по улици,паркове,магазини.Пълна анархия.

23

бай Тъпчо

преди 4 години

До оня ден всяка вечер у дома гледахме "Черешката на тортата" ама сега вече минахме на другото риалити "Коронката на вируса" Ами то по-интересно бе и голям майтап пада, като гледаш бойковите *** как са пенат и една връз друга питат, пък докторите-професори, са наредили кат първокласници и им декламират.Слушам ги и си викам-Еееее хубаво, че професор не съм станал, та да *** развяват сутрин рано по талевизията, да уча *** на медицина.Ми ти му отговаряш, то пак същото пита-мисирка бе!

22

Крал на Лапландия

преди 4 години

Къде ми е короната?

21

В.Узунов

преди 4 години

Вируса вреди ли на потентността понеже ако има карантина и да работи кабелната мисля да се отдам на сладострастни злобарки.

20

Анонимен

преди 4 години

Взел съм си 50 бих мак менюта и 500 Чилтън нъгета - срок на годност 10000 години, или колкото беше там на пластмасата ...

19

селянин

преди 4 години

стъпка 1заключвам се в избата там сичко си има след 5-6 месеца излизамстъпка 2 нема такава

18

до И аз от Търговец

преди 4 години

Купувай, за теб на промоция килограм брашно -35 лева килото.Ела да си напазаруваш!

17

Амин

преди 4 години

Като се има предвид нивото на нашето здравеопазване,трябва много да се молим да няма епидемия у нас.

16

И аз

преди 4 години

мисля да напазарувам консерви, брашно и леща, че нашите управляващи болничен може и да не дават, обаче до всеки могат да сложат по един полицай да го държи в домашен арест или да ни сложат глоби от по 1000 лв. "защото сме недисциплинирани и ходим" както вчера се изказа премиера

15

ERICH

преди 4 години

"В Надежда, Китайците който се завърнаха след техните празници вместо да стоят по домовете си 14 дни,ги виждаме в магазина и в Илиянци,с маски само някой!!!няма контрол пълен хаос е!!!""Такава е реалността.Жалка работа.Когато бях малък имаше толкова голяма епидемия от грип,че тогава /това го научих по-късно/ ,бяха открити Малашевките гробища.Беше свирепа студена зима,а ние децата по цял ден на улиците въпреки строгите нареждания на родителите да не излизаме навън и да не се събираме с приятелч

14

Информиран

преди 4 години

Току що потвърдиха, че са регистрирани първите случаи на корона вирус в София и Пловдив.Честито!

13

Анонимен

преди 4 години

какво значи самоизолация? Домашен арест ли? На какво основание ще ми ограничавате свободата?

12

Трагедия

преди 4 години

В Надежда, Китайците който се завърнаха след техните празници вместо да стоят по домовете си 14 дни,ги виждаме в магазина и в Илиянци,с маски само някой!!!няма контрол пълен хаос е!!!

11

В.Узунов

преди 4 години

Като дойде ще стане Кайметь. Одеве отидох за хляб и продавача беше пред магазина и пушеше. Изсекна си носа и се избърса на подпорната. После в панталона. Влезна и ми подаде хляб.

10

Анонимен

преди 4 години

До 7:Напълно си прав. Бедния, обезверен народ се манипулира лесно с нон стоп новини за вируси а да неговорим че пенсионерите са изпаднали в паника след 24/7 промивка на мозъците като гледат новини по телевизията.Моя съседка, пенсионерка и много мила жена ми каза вчера: баби, отивам да се запасявам с храна че идва вируса, така казаха по новините. Искаш ли да ти купя и на теб леща ... без коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да кажете какво да пили излекувалите се? Или това е поредната облъчваща световна мания за промиване на мозъците?!

8

пецата

преди 4 години

Ключовото в статията е "поръчвайте си храна " , хитрите предприемачи знаят как да правят пари от страха на хората