34

Anonimen

преди 4 години

Те и заплатите са ни най ниски а за тях нищо не се прави

33

Анонимен

преди 4 години

АПИ да си поддържа качествено пътищата, а не да сравнява ,къде,какви такси се плащат!

32

чарли

преди 4 години

За таксите разбрахме,как стой въпроса със заплатите там как сме спрямо Европа ?

31

Анонимен

преди 4 години

Не се спази това, което ГЕРБ обещаваха, когато се тръгна да се въвежда тол системата - който най-много руши пътя, ще плаща най-много. Сега най-много плащат леките коли, които най-малко рушат пътя, а не товарните, при които с тези различни тарифи според екокатегорията, пак не се спазва това правило.

30

Анонимен

преди 4 години

Всъщност не са най-ниски таксите. Обхватът на тол системата е значително по-голям в сравнение с другите държави, т.е. там не плащат за голяма част от пътищата, за които в България се плаща. Като се отчетат и двете неща - обхват и цена, цените на тол системата в България не са най-ниските.

29

До Германия

преди 4 години

Баровец,80000 евро и се оплакваш от 30 лева винетка :-) това е около 5 кафета в Германия

28

Анонимен

преди 4 години

Да, таксите са най-ниски, но и качеството на пътищата е най-ниско и заплатите са най-ниски.

27

Анонимен

преди 4 години

Малкия бизнес, като му е толкова скъпо, па е толкова малък - да инвестира в един пикап с ремарке и да си жули с винетка бе!

26

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAАми, ако правим и подържаме пътищата огодно на заплатите Ви, какво качество да очакваме? Сега водещо е цената. Не технологията и гаранциите. Като ти е ниска заплатата ползваш обществен транспорт. Аз на 45 си купих първия автомобил. Пътуване с малко дете. Пътуване до родителите. Не е болка за умиране.

25

Трол

преди 4 години

А тарифите на *** системите също са много ниски. От Позитано ни дават само по 15 кинта да плюем по Герб, че ни искат и скрийншоти на 50 коментара. С тия 15 кинта си взимам 2 двулитрови бирички, цигари и семки. И свършват. Добре че е жената , всеки месец земя заплата от фирми които са на партията по която плюя, та си плащаме сметките и за храна

24

Анонимен

преди 4 години

ААА. Ама ние имаме ли пътища? Не съм забелязал пък пътувам много. Мислех че това са трасетата на магистралите и се чудех кога ще почнат да ги асфалтират! Като ония с трабанта. Пристигна макета, сега чакам колата.

23

От Германия

преди 4 години

*** да се четат "кayн"

22

От Германия

преди 4 години

До 20;Не бе ***,не съм на социални,просто тука не плащам нищо и мразя да ме правят на балък.Иначе сме малко над средното ниво със съпругата ми...80,000 за миналата година(евра)

21

Страх го е да каже

преди 4 години

Карам автобус към Биомет. Шефът ми е Ваньо Контев, има над 300 автобуса и 1500 камиона, същия преди 2 години си купи Бугати Широн за около 6 милиона левове. Иначе на нас ни бави заплати, осигурява ни на минимален праг. Ей това са бг превозвачите - извозвачи по- скоро. Богати дерибеи, лъжещи и мрънкащи постоянно. Алчността да ги тръшнедано

20

борислав

преди 4 години

Освен най ниските тол такси имаме и: най тъпите професори ,лоши пътища и евтини браншови организации.

19

ББ

преди 4 години

Най-ниски такси, но най -голям обхват на пътната мрежа /само черните пътища не са обхванати/. Хубар пример даде шефа на ТОЛ с-та ,но не каза за кой ЕКО стандарт е това, защото при по-стар стандарт и тарифата е друга. Превозвачите са прави ,12-13пъти нагоре.

18

До 4 от Германия

преди 4 години

Да не си на социални помощи в Германия че ти е скъпо 30 лева за винетка?

17

Анонимен

преди 4 години

То и заплатите са най-ниските бе кратуни. Ей това българина е адски ***. Дай ми 4000 евро на месец и аз ще плащам високи ТОЛ такси ...

16

доволно

преди 4 години

Логично след като сме с най-ниските заплати и най-разбитите пътища...изобщо как искат да им плащаме за подобни неща...

15

Анонимен

преди 4 години

Логично е след като пътищата са най лоши.