82

Гост

преди 4 години

В Габрово се говори,че има болен върнал се от Италия. А по принцип в Габрово няма как да се заразите с коронавируса,защото габровци са стиснати и никой не си го дава. И не забравяйте,че всичко е в главите ни

81

Corona19

преди 4 години

ОДАВНА СИ ВЪРЛУВА !!!!!! ЩОМ СА ФРАШ БОЛНИЦИТЕ

80

Анонимен

преди 4 години

нито престъпност, нито корона вирус има, само маймунека от Банкя и шайката престъпници от ГРОБ и НС

79

Анонимен

преди 4 години

ДАЖЕ И КОРОНАВИРУСА ЗАОБИКАЛЯ СТРАНАТА РАДЕВ

78

dramaqueen

преди 4 години

вече има

77

8

преди 4 години

Пак се реагира мудно ,със закъснение , хаотично .Личните лекари още нямат указания как да процедират !И винаги е така ! По тази причина не бяха спасени замръзналите над Карлово баща и син -реагира се едва на четвъртия ден .Ако бяха действали веднага снегът още не бише навалял и щяха да ги открият ! Някой да понесе отговорност за смъртта на тези двама млади българи ? Никой !Ние сме едно дехуманизиращо се общество от егоисти!

76

6

преди 4 години

Кунчев каза , че главното е лицата да се насочват към болница за лечение.Въпросът ми е как ще ги лекуват след като няма още открито лекарство за лечение от този вирус ? Куршум ли ще им леят ....?

75

д-р Петров

преди 4 години

Почакайте малко голямата изненада.....или как ефективноста на пандемията за нула време ще убие стотици хиляди живеещи в БГ Една от опасностите е че корона вирусът не показва симптоми!!!

74

Др. Дариткова

преди 4 години

Разбира се, че няма Коронавирус в България, с такова управление нещата са на 6! ГЕРБ - Видими Резултати!

73

NN

преди 4 години

Дано да няма и се радвайте,че още няма,абе като чета коментарите се чудя какво искате, винаги да се наопаки на написаното или да има ,в случая поне не трябва!

72

ВАРНА

преди 4 години

Като ти гледам умряла физиономии се чудиш как да продължиш да лъжеш .. Нещастншци

71

Спокойно

преди 4 години

Както написах в няколко други теми, българите сме много бедни и никой не пътува никъде. Ако пътува няма социални контакти, а само бачка. Спокойно при нас нищо няма да стане. Не забравяйте, че масата хора едвам събира пари за малка почивка на морето.

70

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски е пълен мишoк. Болницата му затова е в пълна разруха, въпреки че държавата налива толкова много пари в нея. Имат 2 операционни, които са добре направени и в тях оперират само наредени хирурзи, а не заслужили. Масова практика е да работят баща и син или баща и дъщеря в едно и също отделение и да прикриват взаимно непрофесионализма си. Дори пълния си цинизъм! Мутафчийски не им налага санкции, а ги поощрява такива. На пиедестал се издига лошото, цинизмът, простотията, лъжата...

69

Анонимен

преди 4 години

А запитвали ли сте се за простичкия въпрос - Зашо военен генерал е шеф на кризисния шаб? Не ви ли навява на мисълта, че това не е обикновен вирус от грипоподобните, а разработен за военни цели. Елементарно, Уотсън

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71700 млн,но в една област, не в цялата страна масово,при нас ако Италия се беше сложила под карантина като провниция Хубей нямаше да стане това,което предстои. Ще мине Китай, ЕС по болни...

67

Скрий истината

преди 4 години

Е как така около нас всички вече имат, а при нас само съмнения и отрицателни тестове. А сетих се той корона вируса е българин и няма да дойде при нас. Или господ е българин и си казва то тях техните политици ги убиват затова там няма да има корона вирус. Кой лъжете кажете истината че ставате за смях.

66

Анонимен

преди 4 години

И какво се е " справил" китай 700 милиона ПОД КАРАНТИНА, НИКОЙ НЕЗНАЕ КОЛКО СА ЗАРАЗЕНИ- ИЗЛЕКУВАНИ- УМРЕЛИ! НА КИТАЙСКИТЕ ЦИФРИЧКИ КОЙ НОРМАЛЕН ВЯРВА? КАТО ВИЖДАМЕ С ОЧИТЕ СИ КАКВА ЧУМА Е!

65

АНТИ

преди 4 години

Престанете да отклонявате вниманието на хората с незначителни неща. Кажете как върви следствието в Испания за къщата на Борисов в Барселона. Българския премиер е следствен, а корумпираните медии ни занимават с фалшиви новини.

64

Анонимен

преди 4 години

Италия е пълна с китайски роби,шият маркови дрехи в мазетата,та затова има доста болни-нали вируса е за тях...В САЩ също има доста болни...Тръмп ще ги излекува..

63

Анонимен

преди 4 години

Защо лъжеш мръсен комунистически пенсиониран теме,рутвоенен.Лъжещ народа си по време на криза с потенциал да зарази всички хора до 20-30 дни.Какви мерки взехте мър.льо Защо не запечатихте границите и не раздадохте на лекарите предпазно облекло,а продължавате да докарвате самолети от Юхан.Италия и от къде ли не с комуноидните ви крадливи синчета и дъщерички.Гнус пенсионирана вируса ще изличипърво вас и ще ви изчисти от тук цялата болнава старческа словоч от лъжливи и неграмотни комуноно п'расе.