14

до СПОКО

преди 4 години

Да, мисли си, а да си чул за заразените бебета в Ухан и заразените няколко деца в Италия???

13

Анонимен

преди 4 години

не изпадайте в паника, нищо че не знаем как се разпространява вируса и ще излекувани хора се реинфектират, няма проблеми, ваксина също няма. но не изпадайте в паника, много ви моля. маски също няма, а който има не са ефективни, понеже вируса влиза през ушите и очите. половината свят вече е заразен, но моля да няма паника.

12

СПОКО, БЕ... .

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСА, лови само дърти *** и РУСОФИЛИ.ДЕЦАТА, НЕ!!!

11

Анонимен

преди 4 години

В България отдавна има щом на коронавирус - русофил !

10

Чавдар Михов

преди 4 години

Да ви имам подзаглавието!

9

Анонимен

преди 4 години

В лоши ситуации като тази с вируса, нещо което не може да бъде рекетирано, заплашвано и вкарано в затвора лъсва пълната некадърност на едно управление и пълната невъзможност за справяне с проблемите. Преди си мислех, че държавата е способна на всичко стига да поиска, ама като гледам тия неадекватници в правителсвото вече се съмнявам. Сами сме, спасявайте се.

8

Az

преди 4 години

Да излезв тиквата да каже за коронавируса, купувал ли му е къща у нас и участвал ли е в европроект с ортаци?

7

Анонимен

преди 4 години

От братски комунарски китай те ви " един пояс, един колан"....всички знаеме че това не е грип а е правено в лабораторията в ухан

6

Анонимен

преди 4 години

Поне смъртността е ниска .

5

Мда

преди 4 години

Спомням си случая преди години в малко затънтено наше селце.За няколко дни умряха 4-5 човека от естествена смърт на по 30-40години, и едва на 6-тия смъртен случай разбраха,че хората са натровени от алкохол.Та и сега така,след 50-тия починал за седмица от пневмония може и да кажат,че проблем има.

4

Анонимен

преди 4 години

Тя и Германия е за съжаление с тоя здравен министър. Всички казваха, че подценява заплахата и се оказаха прави. Ако Германия не го овладее отиде цяла Европа.

3

Анонимен

преди 4 години

Пламна гората! Жална ни майка предвид положението в здравеопазването ни! Тоя министър трябваше отдавна да бъде буквално изхвърлен от креслото му!

2

Анонимен

преди 4 години

Лошо. Със сигурност и у нас има заразени, но властите си траят, защото ще лъсне цялата некадърност на държавната машина и пълната неадекватност по всички нива. И просто няма къде да бъдат настанявани болните,ако не дай си Боже, пламнеме, нито пък да бъдат обгрижвани, както по белите държави.

1

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Не бойте се, Бойко пази България.