36

още за газта

преди 4 години

Също- Димков препоръчва компреси с газ,а Бошнаков-да се пие. Според мен Бошнаков прави грешка, като бърка газта,която има ниска точка на горене, с авиационния керозин, понеже някъде под наименованието керозин,се има предвид-светилна газ. Единственото изискване при употреба е-да се смесва с масло/мазнина ,за да не се получи изгаряне,както при външна ,така и при вътрешна употребаДа се започва с няколко капки(вътрешно) и дане ползва повече от 14 дни.При външни апликации-и една има поразителен ефект

35

До 33

преди 4 години

Че какво и е на газта. Нашите баби са ползвали газ при упорити пневмонии и при въшки и то при децата. Авицена е писал за газта ,като лечебен петролен продукт. Аз лично имам много положителен опит при използване на компрес с газ при лекуване на много упорита бронхиална вирусна инфекция. Газта убива нановируси и се справя с някои вътрешни инфекции,има случаи на излекуване на рак ,чрез пиене на газ-няколко капки на ден-до чаена(супен) лъжица. Разбира се трябва да е пречистена и инивидулно поносима

34

Годжи

преди 4 години

Шефа им рече,хайде де пари нема действайте

33

House M.D.

преди 4 години

Колега, антивирусните препарати не са антибиотици. Те спират размножаването на вируса, но не го унищожават.

32

Анонимен

преди 4 години

Против вируси се използват таканаречените антивирални медикаменти - подтискат размножаването на вируса. Има такива и се използват.

31

Анонимен

преди 4 години

А ракия и сланина?

30

АНТИ

преди 4 години

Цялата държава се тресе от скандали. Управляват ни от криза в криза, а мисирките на Бoкo ни занмават с дреболий и фалшиви новини. Грипове и настинки не са проблема на днешния ден.

29

до 29

преди 4 години

Е точно такива като тебе се гътнаха. Всезнайковзи и фантазьори. С газ ще третира вируси. Просто без коментар.

28

до 27

преди 4 години

Драги ми смехурко, на пазара от много години има противовирусни препарати и то много. Например- рементадин. Профилактично се дава по 1 таблетка на ден при епидемии, свински грип итн.. Отделен въпрос е срещу тип А или тип Б действат хапчетата. Това ти оставям за домашно. С неграмотността ти се чудя как си оцелял изобщо. Мерси.

27

Анонимен

преди 4 години

Значи доскоро на хората не им пукаше, че бавно ги убиват с мръсния въздух и отровената вода, но сега изведнъж всички се запритесниха за живота си. Настройват се като вълци един срещу друг. Няма толкова примитивен народ.

26

Анонимен

преди 4 години

До ДО 24ПОМНЯ,ЧЕ ПРИДЕ ВРЕМЕ ИЗЛЪГАХА,ЧЕ АНАЛГИН ХИНИНА БИЛ ВРЕДЕН,И ГО ЗАБРАНИХА,ЗА ДА МОЖЕ ГЕРМАНИЯ ДА НИ ТРОВИ С ПРАХЧЕТА С ПАРАЦЕТАМОЛ ПРОТИВ ГРИП. ЗАПАДНИ ***.

25

Анонимен

преди 4 години

Щом СЗО препоръчва проветряване не отваряйте прозореците и правете постоянни промивки.Това сборище на Илюмината СЗО трябва да се удари с ядрен удар.

24

моята подготовка

преди 4 години

Имам ултравиолетова лампа, имам и озонатор,имам машинка за жива и мъртва вода и разни билки и аюрведични сиропчета ,клеева тинктура ит.н. ,но ако се наложи ,ще пия и пречистена газ-няколко капки убиват всякакви вируси и бактерии или в най-лошия-случай,като предпазна мярка-компреси на гърдите(мястото се намазва предварително с вазелин или маз).

23

До Анонимен 22

преди 4 години

Произвежда се, но не за БГ пазара, а за Русия

22

House M.D.

преди 4 години

Антибиотиците винаги са се използвали срещу бактерии, а не срещу вируси. С вирусите имунната система трябва да се справи сама. Който измисли медикамент, унищожаващ вирусите, ще получи Нобел за медицина.

21

Анонимен

преди 4 години

Омръзна ми да чета глупостите, рекламите и съветите на СЗО или каквито са там. За всички е ясно, че при вирус не помагат антибиотиците, но те са АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМИ за борба с вторичните инфекции от вируса. Да ги питам - брохнопневмонията с какво ще я лекуват, ако не са антибиотици? Не ги слушайте - вземайте си антибиотика, за да не плачете после.

20

В аналгин-хин

преди 4 години

НЯМА ХИНИН!!! Вижте състава в листовката!!!

19

ДО 24

преди 4 години

ТОВА НЕ Е АНАЛГИН ХИНИН ТОВА Е ИМИТАЦИЯ И НЯМА АКИВНА СЪСТАВКА ТОВА Е ЧИСТ АНАЛГИН .ЧИСТА ПРОБА ИЗМАМА НА ПАЗАРА ОТ ПРОИВОДИТЕЛЯ ИЗМАМНА СХЕМА.ТАКИВА ТРЯБВА ДА ГИ СЪДЯТ И В ЗАТВОРА А НЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ЛЕКАРСТВА ФИРМАТА Е ЗА СЪД .ПАК КАЗВАМ ВЪВ ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ АНАЛГИН-ХИНИНА Е ЗАБРАНЕН.

18

Анонимен

преди 4 години

Аналгин-хинин вече не се произвежда. Има някакъв Аналгин-хин, но името е подвеждащо, няма нищо общо с класиката Аналгин хинин от времето на соца.

17

ДО 21

преди 4 години

КАЗВА СЕ Я ЗАЩО ГО ЗАБРАНИХА ГАДОВЕТЕЕ???ОТГОВОРИ СИ САМ НА ВЪПРОСА....ЗА ФДА МОГАТ ДА СИ ПУСКАТ ФАЛШИВИТЕ ВАКСИНКИ ПРОТИВОГРИПНИ И ДА СИ РАЗВЯВАТ УЖКОРОНАВИРУСЧЕТАТА ....