21

Мъж

преди 4 години

Основният проблем е, че хората не могат да обичат. За да обичаш безусловно друг човек,предполага да обичаш себе си-не егоистично; и да се уважаваш. Така ще оценяваш чуждото пространство .Ако обичаш, не малтретираш , не нараняваш и не ти минава мисъл за убийство , не третираш партньора си като вещ! В България има неуважение към жените. Тези, които ни дават живот и ни подхранват-БУКВАЛНО-с енергията си. За жалост много мъже са емоционално незрели , лабилни комплексари .

20

Анонимен

преди 4 години

Стига сте скачали! Тая още след първия шамар е трябвало да си тръгне, а не да чака да я убият! Никакви закони няма да помогнат докато не се изкорени робската психика в българската жена, че е напълно в реда на нещата мъжа й да я шамари. Ама ние жените обичаме да даваме безброй шансове на насилници и да ги чакаме да се променят. И стига сте го оправдавали тоя ненормалник. Нищо не оправдава убийството.

19

Анонимен

преди 4 години

Комплексар! Най-се кефим на снимки на *** с пури зад чаша измислено виски...

18

Анонимен

преди 4 години

Разни хора, разни идеали. Вчера срещам пред входа един от съседите.- Комшо, казва, получих sms и там пише"Съобщавам Ви, че Вашият съпружески дълг е погасен".Какво ли може да означава това, комшо?

17

ikar

преди 4 години

за коментар 22 да се чете "така ли"

16

ikar

преди 4 години

До Анонимен А обратното може, таша ли?

15

Анонимен

преди 4 години

До ТониНе, не е нормално! Нормално е да се разведе. Само че комплексара е наясно що за стока е, знае, че няма много такива, дето ще му стоят и затова е решен да я задържи на всяка цена...

14

Анонимен

преди 4 години

Брака е до гроб според църквата.Не може мъжа да бачка и грижи за семейството а жената да си го слага с когото и се иска.

13

Башбрадър

преди 4 години

Че къде по света не се случват такива неща ,може ли някой да каже къде няма убийства от ревност, винаги ги е имало и винаги ще ги има,незнам кое е сензация и новина.Всичко което се случва в България се случва и в другите държава ,никой никъде не е застрахован от това да му се случи това или онова или пак Путин е виновен.

12

Тони

преди 4 години

Ако му е изневерявала , нормално е да я убие....защо всеки съди убиеца без да е разбрал какви са му били подбудите ?!

11

Мнение

преди 4 години

Един въпрос, който никой в коментарите не постави: вие откъде сте сигурни, че жената е изневерила? Има хора, които са маниакално ревниви и ако партньорът им разговаря с колега или размени две изречения с друг човек на спирката, това за тях е изневяра. Обиждате мъртва жена, а дори не знаете фактите!

10

Анонимен

преди 4 години

Е, добре. Хойкала е и онзи се вбесил. Ама трябваше ли да я убива? Много първобитно мислене. Сега жена му под земята, а той в затвора. Любовникът си е жив и здрав. И не му дреме. Ще си намери нова още тази седмица.

9

Анонимен

преди 4 години

Деградацията е пълна и тези социални проблеми е редно да са тема в горните класове в училище. Вместо да се учат всевъзможни ненужни глупости, темата за насилието, изневярата, разводи и т.н да се дискутират и да има превенция. Първични реакции характерни за диваци. Все повече насилници и нетърпимост, несправяне с реалността и самоубийства.

8

Анонимен

преди 4 години

"Сега в панделата ще видя как ще брани честа си..."голям" мъж..."--------------------------------------------Най-много да видиш и да станеш свидетел на неговия авторитет в панделата.Нямаш елементарна представа за зоновия ред, приоритети и морал.

7

Анонимен

преди 4 години

Свършиха се жените,че трябваше да я убива.Ами разкарваш и приключваш.Сега в панделата ще видя как ще брани честа си..."голям"мъж...Талибанска история.Иначе ги плюем мюслитата.

6

В.Узунов

преди 4 години

Преди имах една приятелка де я надуших че си има вземане даване с един от града паралия. Седнах я на Багряна до червено котлон та пак да се раздява

5

Анонимен

преди 4 години

Точно като този тип разсъждават и консервативните мюсюлмани - салафити.

4

Анонимен

преди 4 години

Нередностите, които се случват в България са работа на полицията. Полицайте получават заплата от нашите данъци. Те са обучени и въоръжени. Тях законодателството е наделило със съответните компетемции и технически средства - осведомители, камери, подслушващи устройства и мн. мн. др.. Да си вършат работата и да осигуряват бозопастност на гражданите, а не да чакат ние да се саморазправяме помежду си.

3

Анонимен

преди 4 години

Дегенерацията на населението продължава с пълна сила. От граждани на народната република станаха седесари, седесарите станаха на гербери, а герберите вече само на грабежи и убийства са се отдали, целувки на ръката на вожда.

2

Агент Ройтер

преди 4 години

Това никаква "чест" не е, а дълбока комплексарщина съчетана с ориенталска първичност.