92

venix

преди 4 години

този трябва да бъде убиван и съживяван доста пъти....

91

Анонимен

преди 4 години

"Гузен негонен бяга" . Страх го гони.

90

Анонимен

преди 4 години

*** Костов в затвора и то до живот.

89

Анонимен

преди 4 години

Ами да го съди бе да видиме кон боб яде ли нищо че е вегетарианец

88

Скептик

преди 4 години

Разбиването на модела и инфраструктурата на Здравеопазването са третото престъпление на "Командира". Дотук 3 х25 години.

87

Анонимен

преди 4 години

Дал съм на чужда фирма да изнася златото на България, нищо, че в Конституцията пише, че полезните изкопаеми...

86

Kiorsufra

преди 4 години

Toia pi6e sme6ki....da ne stane obratnoto.Hei tam s takiva kato tebe I B.B. ne se ceremoniat.Tova ne e Balgaria ,tova e amerika I evropa.Tam ima li dokasatelstva 4e si korumpiran vlisa6 na toplo sa mnogo.

85

Анонимен

преди 4 години

Александър Божков, известен на Запад като "Мистър 10%", не беше ли от правителството на Костов? Едва ли е работил без негова благословия.Колкото до доказателствата, съпоставете доходите с придобитите имоти и ... Какви още доказателства са нужни?

84

Анонимен

преди 4 години

Той Костов е за съдене, щял да съде Ханке че и в САЩ , хехе

83

Анонимен

преди 4 години

Приватизация за 1 лев. Човекът обещавал да върне Големите пари на кредиторите. Уж умен човек, економис, политикономис, а ВЕРВА на ОБЕЩАНИЯ. Друг можеше да обещае да върне повече и да даде 2 лева. Пак трябваше да има конкурс за обещания.

82

Скептик

преди 4 години

СДС на Костов превърна България в страна на търтеите рентиери. Това е второто му престъпление след разбиването на малкия бизнес. Логично парите вместо в икономика се насочиха в луксозни имоти. Днес берем плодовете на неграмотното му управление.

81

Анонимен

преди 4 години

До истински държавникКато е истински държавник,виж на кои чужди фирми прехвърли българските пари и предприятия и източи дори пенсионния фонд на пенсионерите.

80

Анонимен

преди 4 години

Поел е всичко, не търсете други виновни. Призна си. В САЩ много обичат самопризнанията.

79

Анонимен

преди 4 години

За САЩ всички са корумпирани. Те искат да видят осъдени корумпирани в БГ, не Ханке осъден.Ще се вдигне голям шум и по-лесно ще бъде по "Дело БГА Балкан" и "Кремиковци".

78

истински държавник

преди 4 години

Костов е последният истински български държавник, защитавал българския интерес. Ханке е ***, продал се за пари и защитаващ тезите, за които му е платено. А българската прокуратура интересно как се самосезира за такива неща, а Баце, Цецо, Горанов и сие ги пази до последно.

77

Щирлиц

преди 4 години

"Поел съм върху себе си всичко, заяви бившият премиер."Дано повече такъв не става премиер,че Боко ще ни се види цвете.

76

Анонимен

преди 4 години

Ханке също така е лобирал и за долара, но не му се е отворил парашута. Тогава правителството и президента са държали здраво и са отказали на Ханке за това за което е дошъл.

75

Съвременник

преди 4 години

Абсолютно прав е Костов Ханке се продаде на руснаците,както бишият германски канцлер на ГерманияГерхард .Шррьодер се продаде на Газпром и стана директор там и пръв приятел на Путин. А скоро го назначиха и като директор в ,,Роснефт".....За пари ханке не куфарче а контейнер с фалшиви документи ще покаже.Парите не миришат,а за саботаж ,,братушките" не се скъпят,в това са 1

74

Анонимен

преди 4 години

Заврения зет полуде, първо осъди Филчев и А. Тодоров, особено втория, който извади документи и написа 3 тома на заврен зетовите писаници

73

ББ

преди 4 години

политическата класа обслужвана от съдебна система и администрация продават интересите и застрашават съществуването на Държавата и Народа ни от десетилетия,липса на образование,на доходи,на работещи институции доведоха хората до отчаяние и безпомощност...хората живеят в страх и глад от десетилетия...за да им гласуват за по 20 лв.....наложете им данък бе изедници...Еничари управляват Родината ми от 30 години...Бог да пази България