46

Тошо

преди 4 години

Мицо може да размахва и пръст и длан и лакът, щото имат 200 самолета в пълна готовност и още толкова прикрити в храстите,........а ние имаме 8 ама в проект, така чеееееееее....нищо не махаме само гледаме со мирно со благо че да не ядем пердаха, ама ето.......имаш ли оръжие дуеш се , нямаш ли мирно решаваш проблемите, ето че оръжието е вредно, така излиза

45

Испанеца

преди 4 години

Да ви еб...ат гърците предатели мръсни ,но те са ви еб..ли от много време

44

Гошо

преди 4 години

Разходът на природен газ в БГ е около 3 млрд.м3/ год през зимата и около 1-1,5 млрд.м3 през останалото време. Реално остават 12 млрд.м3 за Сърбия, Унгария. Австрия ако не се лъжа не е подала заявка за газ и не зная Б.Б. защо я предвижда. Да не е Украна, г-н премиер? В това мизерно общо количество БиБи предвижда газ от Турция, 1 млрд.м3 от Азербайджан и LNG от САЩ! Много източници бе! Ами от Египет, Израел и ТАР за Италия?

43

Анонимен

преди 4 години

Бат Бойко е готов да клекне пред Тр с титлата Везир!Както навремето българските боляри кэленичеха пред Османците за Власт!Последствията - Пет Века Османско Робство!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 4 години

МИЦОТАКИС Е ГРЪЦКИ ПАТРИОТ, А БОЙКО БРАТ НА ТУРЦИТЕ.

41

Анонимен

преди 4 години

БОРИСОВ ПАК ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

40

Анонимен

преди 4 години

След съединението през 1885 Русия подстрекава Турция да нападне България за да си вземе протектората Източна Румелия, но Турция отказва, може би се е страхувала, че ако влезе в Източна Румелия ще даде повод на Русия да окупира княжество България и да получи още една граница с Русия. Тогава подмолната руска дипломация насъсква сърбите срещу България. Всички знаем как е завършила тази руска провокация.

39

Анонимен

преди 4 години

Борисов ,така правиш услуга на гърците,за сметка на нашите Черноморски пристнища

38

Анонимен

преди 4 години

До 42Ти въобще чел ли си нещо за гръцко-турската война от 1920-22год.?Какви руснаци те гонят ,по онова време СССРто е в тотална изостаналост,грижата на комунистите е да консолидират държавата ,и въобще не са пращали войници в помощ на Турция!Тази басня я чета за първи път!

37

Анонимен

преди 4 години

С намеренията да ползва пристанищата на северна Гърция Борисов удря по нашите черноморски пристанища!В малкият период на законното ни владеене през 1913-20год.на Дедеагач/Александропулис/ и Порто Лагос товарите преминаващи през тези пристанища достигат до 80% от общият морски стокообмен!Честито,ще развиваме гръцката морска структура!

36

Анонимен

преди 4 години

До Привет от АнкараАми вашата война през 1922 година ви я спечлиха руснаците,а не турците,които са били само за масовка и гледачи,руско оръжие,войска и руска война ви спасиха вас турците и благодарение на това,че българите са отказали да нападат Турция през тази война,когато англичаните са искали това от тях.Турците не са спечелили войната,руснаците им я спечелиха.

35

Варна

преди 4 години

Уважаеми редактори, Александруполис е на Егейско море не е на Средиземно. География учили ли сте?

34

дядо

преди 4 години

До стар набор Трябва да си голяма будала или си дебело подплатен ,за да уреждаш и подпомагаш икономиката на хитрите ни комшии

33

Стар набор

преди 4 години

Тези коридори, магистрали и ж.п. линии означават, че пристанищата Бургас и Варна съвсем ще залезят. Целия търговски трафик ще минава през Солун и Александропулис, няма да има нужда от българските пристанища. Някой да ме убеди с аргументи че не съм прав ?

32

Анонимен

преди 4 години

Ами Бойко е кротък, гърчето се прави на eрбап. Вместо да си платят дълговете тръгвали на мъже да се правят. Забравили са какъв бой ядоха от турците през 1921г. и как половината Кипър е турска земя.

31

Анонимен

преди 4 години

А бе вие двамцата що си не натискате парцалките и не си затваряте устите,щото Ердоган е лош ....ииии нали знаете сега кой стои зад него? Я по-кротко го давайте да не настъпи осиранье!

30

привет от България

преди 4 години

Турция няма 100 мил.Гърците са по добри войници от Турците.Гърците определено са шовинисти и имат доста неоснователни претенции, но Турците с неоосманизма ги задминават.Гърците имат сериозни лобита, и ще получат подкрепа по много линии:-финансова, политическа, религиозна.Добре би било да слушат какво казва Боко. Все пак Турците са най младата нация на Балканите.

29

Анонимен

преди 4 години

Боко е за мир и разбирателство. Тази му позиция е най силната са България, и най слабата за политическото му бъдеще. Това не се нрави на задокеанските ястреби. Според накъде ще отидат нещата, могат да го бутнат отвън.

28

Анонимен

преди 4 години

До Привет от АнкараГърците са малък народ, нямат вашия капацитет, нито са добри войници. Не обичат да работят и са постоянно в кризи и в протести. Не виждам каква опасност може да представляват те за вас. Нормално е да имате претенции към гръцките острови, турците са 100 милиона, а гърците чрез тези острови са окупирали цялото бяло море и са ви затворили излаза.

27

Анонимен

преди 4 години

Ама тоя джип негов ли е илиоткраднат по някакъв "законен"начин.