7

Анонимен

преди 4 години

Айдее довиждане бургас пламва до 1 седмица, абсолютен провал на регионалните власти.

6

Валентин Тодоров

преди 4 години

Правете разлика между обявен официално инкубационен период и реалния такъв.Първия е нещо,което някакви чиновници нареждат на учените да кажат на базата на последните им данни.Втория ще нараства след всяко съобщение по темата.Последните данни от Китай сочат развиване на болестта след над 45 дни.След седимица ще има и за 60.

5

Валентин Тодоров

преди 4 години

Всъщност нас не ни интересува нито дисциплинираността на екипажа,нито процедурите на пристанишните чиновници.Това което ни интересува е какъв е товара и за кого е толкова свръхважен,че да се поема риска чрез акустирането му пандемията да влезе в България. Просто за да знаем кого да окачим на въжето,ако се окаже,че тя е тръгнала оттам.

4

Анонимен

преди 4 години

Вие кух.и ли сте? Пише, че хората 2 месеца са били в открито море. Малко поне да имахте на 2рия ретаж! Пу! Малко са тея 80% дето ги цитираха. Поне 90 са.

3

Анонимен

преди 4 години

Абе голяма работа сме, пускаме си сами вълка в кошарата.

2

Анонимен

преди 4 години

Веднага обратен завой и в морето! Нямат работа тука!

1

Анонимен

преди 4 години

Китай е колкото Перник!!!Това че някъде в Китай е имало заразени ,нищо не означава!!!!Още повече че от заразеният район,докато дойдат до България и ще е изминал инкубационният период!!!!Ненужна паника и търсене на сензации!!!Виж Тиквата обикля навсякъде да се търка във всеки.....!!!И без това е по-опасен от вируса!!!