116

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"КАСКЕТА" ме "развеселява"след всяко негово изказване!!!!Той е много "забавен" човек!!!!!От както е на "поста" всички "престъпници" -----"ТРЕПЕРЯТ" от "СТРАХ".........

115

Анонимен

преди 4 години

В интервюто гл. прокурор как нарече президента-човека с имунитета.Смях.

114

Анонимен

преди 4 години

ИЖ работата много зле, ама що нема войводе инхъшове кат едно време?

113

Анонимен

преди 4 години

Кога ще дойде ред на политици, управляващи и управлявали и всички онези, които докараха народа до бедствено положение.

112

Да се чете

преди 4 години

Делим ги на такива , които ми нареждат какво да правя и на такива ,които аз мога да преследвам. Затова аз съм юридическа *** на повикване.

111

Шефа

преди 4 години

Хайде бре?Ами нали за това "избраха"точно тебе , за да не закачаш, тия които те назначиха!

110

Егати

преди 4 години

Значи правителствената болница е мит? Депутатски коли със специален режим на движение са мит? Прокурорския ти имунитет е мит? Токуда с платените лекари е мит?

109

Възмутен

преди 4 години

Гешев, метни команда на твоите пазванти да се озаптят малко! Както са тръгнали да правят арести с тежко снаражение и камери с куп журналисти, ще има много да плащаме след присъди на европейския съд по правата...! Интересно , че убийци и изнасилвачи се водят само с белезници, а опасните за България жени с вериги...! Стига показност...?

108

Анонимен

преди 4 години

Правилно... той не ги дели така, по-просто е делението- наши и ваши. Като ваши се дели на удобни и неудобни.

107

Анонимен

преди 4 години

някой вярва ли му

106

Анонимен

преди 4 години

то и цветанов не ги делеше но накрая излезе че.......

105

ХМ!

преди 4 години

А КАКВО СТАНА С АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ ТЕ ОТ КЪДЕ ИМАХА ТОЛКОВА ПАРИ ЧЕ КУПИХА СКЪПИ ЖИЛИЩА ЗАБРАВИ СЕ ИЛИ ТАКИВА НЕ ГИ ПИПАТЕ-НЕ СА САМО ТЕ КОЛКО МИНИСТРИ ПРАВИХА ГРЕШКИ И ПАК НЕ ГИ ПИПАТЕ САМО НЕНО КОЙТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО Е ВИНОВЕН ИМА МНОГО ПО ВИНОВНИ А ГОРАНОВ И ЗАЩО ЛИ ДА ГИ ИЗРЕЖДАМ ВИЕ Г-Н ГЛ.ПРОКУРОР ГИ ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ НО ПО ЛЕСНО Е ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ИВАНЧЕВА И ПОДОБНИ КОКОШКАРСКИ И ХОРА КОИТО НЕ СА ОТ ГЕРБ-С ПРЕВАТИЗАЦИЯТА НЕ Е ЛИ ЦЕЛТА НИНОВА??? ЧЕ СЕ ХВАЩАТЕ УЖ С ЕДИ КАКВО СИ.......

104

...

преди 4 години

С главен прокурор избран с подкрепата на БСП срещу 8 лв. на глас субсидия под патронажа на ГРОБ няма какво да се обърка...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

103

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Там ви е грешката, господин Гешев !Не делите големите престъпници от кокошкарите.И докато Вие, хабите ресурс по селата, за да хванете 5 кила "незаконна" ракия и 3 кубика дърва, в Европа гърми скандала, че премиерът на България е купил къща на младата си любовница за милиони евро. Изпрал е парите през офшорни сметки и си е гарантирал анонимност и безнаказаност.А, подставени от Него лица, излизат на фронтовата линия и като Матросовци полагат гърди на амбразурата казвайки: "Къщата е моя".

102

Анонимен

преди 4 години

Ще видите,че ако Бойко падне от власт,ще го търсите със свещ,но ще е късно!Свалят ви европейското герберско-патриотско правителство и ви слагат американско костовистко правителство,което няма да го е грижа за населението и страната.

101

Анонимен

преди 4 години

Не баце, делите ги на наши и ваши, а това е проблем, щото трябва да си независим. Уж.

100

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе виждам с какво Борисов е сбъркал,но виждам как агресивни *** и заинтересовани криминални хора,притискат правителството на Борисов,защото през неговото управление започна разследването на крадците,които извършиха гигантски кражби в България,именно крадците-престъпници притискат правитеслството на ГЕРБ!

99

Анонимен

преди 4 години

"Капитал и смърт" - един филм за арсен, смърт и пари (full movie)https://youtube/watch?v=94lrVb69GZoЗа да видите какви неща се случват в България.

98

Анонимен

преди 4 години

Напротив, делиш ги защото още не си повдигнал и едно обвинение на Борисов а основания има един милион.

97

ББ

преди 4 години

те испанците са мафия и ще споделят с вас...осъдиха членове на кралското семейство...ако си пич що не разровиш..Гергов и Цацаров например...окрадоха Панайра в Пловдив...аре вкарай ги и ще ти повярваме...подценявате Народа ни затрил империи...ще ви забравим като лош сън...децата ви ще се отричат от вас...Историята ...там има много като вас...все забравени и завършили като ***