13

Анонимен

преди 4 години

Получил приветствие за активността на прокуратурата да пребори битовата престъпност. А дано стигнеш и до северозапада и да не задържаш дребните кокошкари, въоръжени с гедоре, бормашина и резачка, ми да пипнеш местното ОПГ дето по цял ден седи в кафето и крои планове.

12

Гробокопач

преди 4 години

Перущица - много български град, ама в миналото. Сега там, в църквата се проповядва, че "братята" с абъдещето на България;))) Гешев си пада явно романтик, който често губи връзката с реалността;))))

11

Гробокопач

преди 4 години

До ДачоТова твоето е Робство, мой човек;))) Дори воловете и магаретата не са работили толкова много през средновековието. Да видим колко време ще издържи семейството ти така;)))

10

Анонимен

преди 4 години

След 24 часа ще ги пуснат и пак същата работа. Без ефективни присъди си е чисто харчене на държавни средства и евтин ПР

9

Анонимен

преди 4 години

Пълно е с платени коментари и *** плюещи действията в момента.Преди кой вдигаше мътилка...Никой.Хората реваха - не може така, не трябва така, до гуша ни дойде. Сега когато поне видно ( а дали наистина се прави нещо реално тепърва ще се разбере ) се прави нещо за самата престъпност, Почнаха и да излизат коментари на платени манипулации. Логично е че има хора и сили които се противопоставят на това да има борба със самата престъпност. и да не ни се иска - това е реалният свят.

8

Анонимен

преди 4 години

Страхотен избор на снимка не мога да отрека!Показателна извадка на активни предприемачи.

7

Анонимен

преди 4 години

Лъскави белезнички на черни ръчички. Каква хубава гледка!

6

.!.

преди 4 години

Значи когато един фекалий е фекалий то той си остава такъв до живот! Е същия е и случая с Иван Гешев! Няма какво повече да се каже!

5

Дачо

преди 4 години

Бедността не е оправдание!Аз работа на две места + странични допълнителни доходи(легални).Жената също работи.След работа пак се занимава с попупко-продажба на неща от интернет.Като сложиш чертата се получава достатъчно добра сума за живеене в България!Има ли желание има и начин!Не бъркайте бедността с мързела!

4

Без значение

преди 4 години

Главен прокурор , нямам думи , егати държавата

3

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе виждам никой да изнемогва дори в най-забутаното село. На който му се работи и иска да си изкарва честно прехраната има начини навсякъде. А и това са представители на сините венци които обикновено не защитавате а сега защо така?

2

ВСИЧКОТО Ц. ЗА ГЕРБ

преди 4 години

пък ГЕШЕФТУРАТА ги арестува. Що така бе ГЕШЕФФ, идат избори. Нещо да се командироваш за БАРЦЕЛОНА до една мнооого известна къщищка....

1

Анонимен

преди 4 години

Ако има нормални заплати няма да е така, хората вече изнемогват и трябва по някакъв начин да си плащат сметките, да не говорим че трябва и да се храним.Държавата ни докарат до това положение.