43

Анонимен

преди 4 години

Говори се за евентулана отмяна на европървонеството по футбол,и световното в Токио, може и турзма да се отложи това лято,заради короната. Мислете и за този вариянт,за да бъете подготвени.

42

Анонимен

преди 4 години

Има си Кодекс на труда, който от десетилетия е регламентирал по задължителен и траен начин този въпрос.Всичко, извън приложимата норма, е невежество, глупост и живо нахалство!

41

Анонимен

преди 4 години

В Китай ако бяха действали така вече да са измрели половината. В условията на епидемия се прави карантина,и законите не важат т.е. държавата,която съществува,за да регулира нещата,и да решава ккризите,да пази народа нарежда карантина,и никкави плащания на олнични,защото никой не трябва да отваря ,и да работи където има огнище. Скъпичко е ,но да бяте мислили като и правихте колония. Ще фалирате.

40

Анонимен

преди 4 години

И министъра и Корнито абсолютно неадекватни. Тази, втората, веднага започна да раздава държавни пари. Ама събирайте се, ама държавата да помага. Та, за нея вече е ясно как би се правила в кризистна ситуация. Да си стои в опозиция и да си куткудяка. Че, ако тръгне тя да решава кризите...... Да си оправи касата на партията и финансовото положение на телевизията. Тогава отново да пробва.

39

Анонимен

преди 4 години

Каква ирония само. От месеци държавата и работодателите си прехвърлят топката, кой ще плаща за трите дена болнични. А сега някой ще трябва да плаща и за 14 дена карантина. Мисля, че това вече ще им дойде в повече. Ще се поболеят и ще изпаднат в депресия. Нямаше как де не опитат да е за сметка на работника. Ама не мина номера. Трагедия е това за българския капитал.

38

Чиновник

преди 4 години

Не смятам, че има проблем. Четете законите, вместо да се ослушвате кой, какво бил казал и после да го преразказвате. Обаче простолюдието не обичате да четете и да се информирате. Предпочитате да клюкарствате и да куткудякате като ***.

37

Анонимен

преди 4 години

Най-смъртоносна е простотията на обществото, което очаква другите от обществото да му плащат карантината. Какво общо има ГЕРБ с коронавируса??? Разпространението на вируса си зависи най-вече от нивото на култура в самото общество. То не е да ти казват стой си у дома. Ако имаш мозък няма да разнасяш заразата, ако пък не го правиш, значи или си луд или го правиш умишлено.

36

Анонимен

преди 4 години

Карантината няма да спаси от пандемията. Само ще ни разори. Всички ще фалират.

35

Анонимен

преди 4 години

Поредното дъно е ударено!Дано да не се стига до реална кризисна ситуация , че страх ме хваща!

34

Анонимен

преди 4 години

Първо уточнявайте, а после карайте министъра да говори. Излагате човека така.

33

Анонимен

преди 4 години

"вчера не е била уточнена в цялост нормативната уредба"Ама уточнете я тази нормативна уредба! Щом от вчера до днес може да бъде постигнат такъв забележителен напредък, значи едва ли е сложно.

32

Вирус

преди 4 години

Що за министри и управляващи?Не познават законите в страната която са ги избрали....а знаят всичко как е в Ев рода!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Колко трябва си т'ъп да не платиш,примерно на 1000 човека болничните,по време на карантината,рискувайки да пламне цялата държава,нямам думи за наши хубавци в лицето на"властимащите и работодателите"

30

Тъп

преди 4 години

Когато цял свят се пази, българите продължават с пътувания н чужбина. Мислят си, че тях няма да ги хване. Хората са казали: "***, но упорит". С простотията си ще ликвидират половината на тези, които все още са останали в България.

29

Чорбаджия

преди 4 години

Никаква карантина всики на работа, аз ще ви управлявам от вилата по конферентван връзка по скайп!

28

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 14А ти вместо да защитаваш глрупостите на правителството, да вземеш да замълчиш. Не съществува понятие като "доброволна карантина"! Измислено от българския здравен министър с цел влизане в рекордите на Гинес! Или имаш симптоми или не! Има точно опроделени правила за поставяне на карантина и те се определят от лекуващ лекар! Иначе, аз съм чел нещо по Интернет и мисля, че имам симптоми на Луда крава! Дали да не залепя един стикер на вратата за карантина?! Поредната глупост на МС!

27

Анонимен

преди 4 години

Ние подкрепяме решението на правителството и шефа на работодателите господин Велев, нека всеки сам се оправя както реши а не да лежите на гърба на бизнеса

26

АЗ САМО ПИТАМ

преди 4 години

БАЦЕ ще ходи до МС или направо ще управлява държавата от терасата на хасиендата в Банкя

25

Анонимен

преди 4 години

поред Кодекса на труда всеки социално осигурен българин, който е поставен под карантина от лекар, трябва да бъде обезщетен----- Ако се наложи ще използвам правото си платен служебен и платен годишен отпуск .

24

ЛЮБОВНИЦАТА НА ТИКВА

преди 4 години

бъде ли върната от БАРЦЕЛОНА или само ще излезе в НЕПЛАТЕН отпуск. Много скъпо ни излиза на ХАЗНАТА да командироваме от ВЪНШНО такива особи с по 9000 ЕВРО месечна заплата