164

Помнещ

преди 4 години

Обратни е имало има и ще има. У нас едно време бяха малко и не се натрапваха на очи. Това беше поносимо и народът не ги мразеше, е, понякога на някои им се присмиваха малко. И думата не беше в оборот! Имаше артисти, певци, знаеха се и толкоз!Днес много се разскачаха, правят си паради, държат се предизвикателно, вулгарно! Искат права, които никой не им е отнемал. Не знам случай някой да е бил дискриминиран, че е обратен!Няма да позволим хомобракове и осиновяването на деца!Всички да знаят това!

163

това е гей фобия

преди 4 години

Това е проява на гей фобия,не хомофобия. Хомофобия е страх от човечеството. Хомо сапиенс означава човек, не обратен индивид.

162

Анонимен

преди 4 години

Май ще се местя там или в Русия... последните места дето *** се убиват с камъни.

161

anonimen

преди 4 години

Защо се опитват да наложат родител 1 и родител 2. Дори в гей двойката има доминиращ баща и подчинен майка. Така, че може спокойно да си остане баща Пешо майка Тодор...друг е въпроса как се е появило детето ха ха ха

160

Анонимен

преди 4 години

Евроджендърските юдеомасони ни задължават да харесваме пендехите. Утре ще ни задължат да харесваме педофили, некрофили, убийци, садисти, изнасилвачи и т.н. Благодаря, чичо Шорош, но сам мога да реша какво да харесвам и какво не и нямам нужда изгнили рептили да ми обясняват кое е естествено и кое не. Връщайте се в задкулусието, защото вече много явно бутате света към лошо. И ако си мислите, че ще е лошо само за плебса, бъркате. Т.нар. "елит" ще го яде най-големия.

159

anonimen

преди 4 години

Вече не хомосексуалистите са дискриминирани, а точно обратното. Те са по-защитени от всеки един нормален човек. Ако аз реша да организирам парад на хетеросексуалните със сигурност ще го забранят, но разни болни мозъци може да парадират спокойно, да се разхождат голи по улиците пред деца...и това според обърканите политици е съвсем нормално.

158

anonimen

преди 4 години

Гей двойка и детето им...ти да видиш... Бог да пази това дете, защото си представям какво ще израстне.

157

Анонимен

преди 4 години

На мен пък идеята ми харесва, трябва и в други градове и страни да стане традиция. Сатанистите на високи постове ги е страх да не загубят властта, подобно на нашите продажни гербави калинки

156

Защо бе?

преди 4 години

Защо към здрави хора, но решили да се правят на интересни, които сами се правят на из.вратени и нахални(вижте им сбирките), хората трябва да са толерантни? Ако не искаш да виждаш такива по улиците, веднага те дамгостват-хомофоб, а когато тези из.вратени не се съобразяват с нравите на обществото и си развяват го.лите за.дници пред децата ни, искат обществото да ги смята за нормални? Ако някой иска да се.ре на площада, и към него ли да сме толерантни? Стига с тази либерастия!

155

пияница мистик

преди 4 години

Хората масово изпростяха в световен мащаб. Тия дето горят кукли на гейове са латентни гейове. Питайте психолозите. На думи са големи мъже, само че само на думи. Тогава голям го вадят, ама мек. Какво им влиза в работата кой какво прави в леглото? Ами като са много светнати, да идат да се ежат на Елтън Джон. Световно известен гей, живее си с мъжа и даже имат осиновено дете. Ама шубето е голям страх. Затова да си палят куклите и да си мислят, че са големи мъже.

154

СИБИРСКИ ТРОЛ

преди 4 години

Мачкай, Вова!

153

Православен

преди 4 години

Защо сатанистчетата с костюми на скелети не са на кладата???!!!!

152

до 169

преди 4 години

Ами това го кажи на Тръмп например. Не аз нападам държави от Близкия Изток.

151

до 165

преди 4 години

Всички сме чували за сексуални извращения над млади момчета в армията. Някои от тях след това са откачили напълно.Затова не е възможно гейове да служат в нея.Това е причината,а не защото едните кървят по различно от другите.

150

Гледна точка

преди 4 години

Защо въобще трябва някой да се бие????Аз искам да живея в мир, любов, радост и щастие. Вие грабвайте пушкалата и ходете да се трепите , нали се драскате мъже!

149

до 151

преди 4 години

Ами да ти кажа за Хитлер има теории да е бил гей. И нещо много,много мразил един избран народ,който държал в концентрационни лагери. Ето пример за ло*ш гей.

148

до 160

преди 4 години

Хърватска я е имало преди 1000 години, Киевска Рус също, тая дето я е нямало, е болшевишката *** дето управлява Москва.

147

Митко 19см

преди 4 години

Тия са на ниво 16-ти век някъде горките.

146

до 162

преди 4 години

Какъв е проблемът тогава да приемат гейове в армията? По този начин ще покрие 100% от мъжкото съсловие. Или гейовете кървт по различен начин по време на война?

145

Анонимен

преди 4 години

Повечето българи сме нормални хора и нямаме нищо против хомосексуалните и не ни интересува кой какво прави в леглото си. Аз като българин се гордея, че моята страна никога не е убивала евреи, гейове, турци или който и да било. Нацистките сборни пунктове в Европа са Украйна, Хърватия и Полша, подкрепяни и финансирани от ФАЩ. Който се чувства нацист да ходи там. Българите искаме в ЕС и искаме да живеем в мир и разбирателство с Русия, която погреба нацистите в руините на Берлин.